|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
|
bereea wrote:Am o carte de medicina cu tot felul de valori. Cum eu numar caloriile e foarte important sa nu gresesc. Iar prosciutto nu-l cumpar gata confectionat, deci nu pot citi pe ambalaj.
Da , era vb de calorii , am inteles eu gresit Probabil ai vrut sa scrii ca nu-l cumperi gata ambalat , de aici confuzia.
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Da , daca imi aduc aminte cine mi-a spus cum se prepara mai intreb o data si-ti spun |
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Nu-i problema Bereea Nu trebuie sa te deranjez sa mai pui intrebari. Eu am trecut pe fabricat "mezeluri" de casa si cum prosciuto imi place destul de mult , am mai gogalit si am gasit ceva, apoi mi-am adus aminte de ce ai zis tu atunci , si de asta am indraznit sa te intreb , mai ales ca tu esti in zona.
|
| Ieri a fost ziua sotului mei si mi-am dorit sa-l surprind cu ceva deosebit. Alegerea mi s-a oprit pentru TORT CARREMENT CHOCOLAT de Pierre Herme, un tort ciocolatos, cu un gust deosebit de bogat si rafinat, cu creme de ciocolata diferite ca textura si gust...un tort pur si simplu minunat!
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Bere, la multi ani sotului!!!Iar de tort ce sa mai comentez - speechless!!! |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Deosebit!
La multi ani! |
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Arata superb...parca si pot sa-i simt gustul |
| Multumesc! |
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Bereea, jos palaria! |
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/26/2012 Mesaje: 181
| Buna Bereea,am citit azi toate paginile in care este depusa toata munca ta.Te admir si te felicit pentru tot ceea ce faci Poti te rog sa imi spui ce inseamna lapte condensat in prajiturile tale?Este laptele ala a cutie care se fierbe pana devine caramel? |
| Monica, Tyktak multumesc
Tyktak, laptele condensat arata ca o frisca nu foarte groasa, untoasa si dulce.Se gaseste de cumparat.Da, este la cutie, nu stiu daca se fierbe pana devine caramel. |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/26/2012 Mesaje: 181
| bereea wrote:Monica, Tyktak multumesc Tyktak, laptele condensat arata ca o frisca nu foarte groasa, untoasa si dulce.Se gaseste de cumparat.Da, este la cutie, nu stiu daca se fierbe pana devine caramel. Multumesc pentru informatii. |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Wawwwwww ce delicios arata! |
|
| Ce am mai gatiti si mi-a placut:
Friptura de porc in agrodolce
Prajitura de morcov:
Prajitura de ciocolata si pere in vin
|