|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Monica, multumesc pentru cuvintele tale Ma bucur ca ti-au placut costitele!
Denisa Cand am de facut o figurina caut torturi cu acea figurina sau pur si simplu poze.Rar se gasesc si tutoriale.Poti cauta pe you tube "how to make...)Am ceva ustensile de la Wilton acre imi sunt de mare ajutor.Dar folosesc pur si simplu degetele pentru a netezi, rotunji. |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Bere, multumesc!!! |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Bereea |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/10/2010 Mesaje: 449
| ce mai pot sa spun, decat |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Eileen, Ani |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Am sarbatorit venirea primaverii cu o prajitura cu multe, multe capsuni! Mi-a iesit extrem de cremoasa si parfumata, am folosit vreo 700 g de capsuni si am facut cate una pentru fiecare si dupa marimea fiecaruia dintre noi:
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Cred ca e racoritoare , la blatul de jos ce ai folosit ? |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Ce aspectuoasa e! Sigur e si buna. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/10/2010 Mesaje: 449
| foarte bine arata, cred ca a fost delicioasa! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Arata minunat ! bravo ! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Multumesc, fetele |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Berre,inca ma da pe spate prajiturica asta Si pe face.imi venea sa mananc monitorul |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Brandusa am vazut-o pe FB ,dar am dat doar like.Stii parerea mea.E dementiala!Jos palaria.Stiu ca faci doar bunatati. |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Mioara, Mirela
Zilele trecute am gasit tot la doamna Gabriela o prajitura care arata grozav si are o denumire pretentioasa:" Le Moelleux au Chocolat". Bineinteles ca n-am rezistat sa nu o fac si mi-am dat seama - in momentul in care am gustat-o - ca este umplutura pastii mele cu ciocolata.
reteta este extraordinar de simpla: -250 g ciocolata fondente -250 g unt -6 oua -250 g zahar (eu am pus brun) -40 g faina Se topeste ciocolata pe bain-marie, se adauga untul. Intre timp se freaca galbenusurile cu zaharul si , cand sunt gata,se adauga ciocolata.Se pune faina si albusurile batute cu un strop de sare.Se coace circa 20 minute.Se serveste rece. |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Tort alb-negru si un strop de culoare...ca si viata mea la 43 de ani!
|
|
|