|

 Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| multumesc mult |

 Nivel: Membru
Inregistrat: 12/11/2010 Mesaje: 66
| Cu placere!!Cum aifacut asa de frumos? Sau esti bucatar? |

 Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| nu, nu sunt bucatar, sunt invatatoare...dar imi place sa incerc experiente noi |

 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| bereea wrote:Liz, treccia ripiena e  Noi o facem foarte des, schimband doar umplutura. Bereea, mi-a ramas blat de la placinta mea cu mere si am incercat o ripiena. Acum e la cuptor. Umplutura mea difera de a ta, dar sper sa fi iesit bun, bun. Pup! |

 Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Liz, nu conteaza continutul, cred ca aluatul este cel important.Abia astept sa imi spui cum este |

 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| La gust e foarte buna, aspectul lasa putin de dorit! La umplutura am folosit ciupercute, sunca, cascaval ras si o rosie, iar deasupra am uns cu un ou batut cu iaurt. O sa incerc odata si cu aluatul tau si iti spun pe urma diferenta. Al meu a fost cam dulce. |

 Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Daca e buna la gust e foarte bine |

 Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| TIRAMISU


Am preferat sa -l fac din pavesini si nu din piscoturi pentru ca iese mult ma fin si mai cremos.Bineinteles ca mi-a trebuit o cantitate dubla de crema. |
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| mai,eu ma mir de silueta voastra,la cate bunatati pregatesti tu,Bereea |

 Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Care silueta, Mels? sotul da, dar eu las mult de dorit |

 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Nu am facut niciodata tiramisu. O sa incerc si eu, dar dupa Sarbatori. ... Bereea, ce sunt pavesini? |

 Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| pavesini sunt niste piscoturi foarte subtiri |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 504
| Bereea, felicitari! esti extrem de talentata. Cum faci crema la tiramisu? |
|

 Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Kry, multumesc...revin si cu reteta ca nu mi-a aduc bine aminte si n-as vrea sa gresesc. |
|

 Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Ce bine arata Bereea!!
bravo |
|
|