Cartea mea de bucate - Bereea
Subiectul anterior · Subiectul urmator
bereea
Scris: Saturday, December 25, 2010 9:10 PM
Avatar
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Mesaje: 22792
multumesc multpupici
Ancutel
Scris: Saturday, December 25, 2010 9:43 PM
Avatar
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 12/11/2010
Mesaje: 66
Cu placere!!Cum aifacut asa de frumos?
Sau esti bucatar?hearts
bereea
Scris: Saturday, December 25, 2010 10:06 PM
Avatar
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Mesaje: 22792
nu, nu sunt bucatar, sunt invatatoare...dar imi place sa incerc experiente noi
Anelise
Scris: Monday, December 27, 2010 5:39 PM
Avatar
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Mesaje: 17381
bereea wrote:
Liz, treccia ripiena e cool Noi o facem foarte des, schimband doar umplutura.

Bereea, mi-a ramas blat de la placinta mea cu mere si am incercat o ripiena. Chef Acum e la cuptor. Umplutura mea difera de a ta, dar sper sa fi iesit bun, bun. Pup! pupici
bereea
Scris: Monday, December 27, 2010 5:56 PM
Avatar
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Mesaje: 22792
Liz, nu conteaza continutul, cred ca aluatul este cel important.Abia astept sa imi spui cum estepupici
Anelise
Scris: Monday, December 27, 2010 7:33 PM
Avatar
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Mesaje: 17381
La gust e foarte buna, aspectul lasa putin de dorit! sic La umplutura am folosit ciupercute, sunca, cascaval ras si o rosie, iar deasupra am uns cu un ou batut cu iaurt. O sa incerc odata si cu aluatul tau si iti spun pe urma diferenta. thumright Al meu a fost cam dulce. ras
bereea
Scris: Monday, December 27, 2010 8:15 PM
Avatar
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Mesaje: 22792
Daca e buna la gust e foarte binenewclap newclap
bereea
Scris: Thursday, December 30, 2010 12:49 PM
Avatar
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Mesaje: 22792
TIRAMISU







Am preferat sa -l fac din pavesini si nu din piscoturi pentru ca iese mult ma fin si mai cremos.Bineinteles ca mi-a trebuit o cantitate dubla de crema.
Mela
Scris: Thursday, December 30, 2010 1:36 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
Mesaje: 13514
mai,eu ma mir de silueta voastra,la cate bunatati pregatesti tu,Bereea essen
bereea
Scris: Thursday, December 30, 2010 1:51 PM
Avatar
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Mesaje: 22792
Care silueta, Mels? sotul da, dar eu las mult de dorit
Anelise
Scris: Thursday, December 30, 2010 2:34 PM
Avatar
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Mesaje: 17381
essen Nu am facut niciodata tiramisu. O sa incerc si eu, dar dupa Sarbatori. thumright ... Bereea, ce sunt pavesini?
bereea
Scris: Thursday, December 30, 2010 3:11 PM
Avatar
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Mesaje: 22792
pavesini sunt niste piscoturi foarte subtiri
kry
Scris: Thursday, December 30, 2010 3:20 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/13/2006
Mesaje: 504
Bereea, felicitari! esti extrem de talentata. Cum faci crema la tiramisu?firstprize
bereea
Scris: Thursday, December 30, 2010 3:24 PM
Avatar
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Mesaje: 22792
Kry, multumesc...revin si cu reteta ca nu mi-a aduc bine aminte si n-as vrea sa gresesc.
Ana
Scris: Thursday, December 30, 2010 3:32 PM
Avatar
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Mesaje: 30045
Ce bine arata Bereea!!newclap newclap

bravo
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.