Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| BUNA, as dori si eu cartea cu diversificarea, deoarece am o fetita de aproape 6 luni si nu-i place mai nimic, nici supita, nici piure de legume.Nu stiu ce sa-i mai fac ca sa-i placa si sa pape si ea , altceva in afara de laptic.Adresa de email:necoaraoana@yahoo.com.Merci mult!
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17876
| Dragi mamici, o sa inchid acum acest topic, pentru ca scopul lui se pare ca este altul decat cel declarat.
Aissela, daca poti sa trimiti carticica de diversificare catre adminii forumului pentru a gasi o forma de a o posta pe forum si sa evitam incalcarea drepturilor de autor, trimite-o la mine.
Daca nu vrei sa o trimiti, e alegerea ta.
Cei care isi dau adresele de mail pe un forum trebuie sa fie constienti de faptul ca acestea devin publice si se vor umple de spam-uri (mesaje nesolicitate).
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| buna as dori si eu daca se poate aceste carticele cu retete pentru bebelusi.adresa mea de email este larissatimis22@yahoo.com merci mult |

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| AdrianaC wrote:Dragi mamici, o sa inchid acum acest topic, pentru ca scopul lui se pare ca este altul decat cel declarat.
Aissela, daca poti sa trimiti carticica de diversificare catre adminii forumului pentru a gasi o forma de a o posta pe forum si sa evitam incalcarea drepturilor de autor, trimite-o la mine.
Daca nu vrei sa o trimiti, e alegerea ta.
Cei care isi dau adresele de mail pe un forum trebuie sa fie constienti de faptul ca acestea devin publice si se vor umple de spam-uri (mesaje nesolicitate).
Adriana te rugam cand poti sa il inchizi! |