carte diversificare, retete bebe
Subiectul anterior · Subiectul urmator
alessia
Scris: Sunday, November 22, 2009 12:42 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 10/16/2009
aissela plsssss sa-mi trim si mie carticele pt diversificare pt bebelusul meu...adresa mea este : dany_77_cata@yahoo.it
ONITA
Scris: Sunday, November 22, 2009 5:49 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
BUNA, as dori si eu cartea cu diversificarea, deoarece am o fetita de aproape 6 luni si nu-i place mai nimic, nici supita, nici piure de legume.Nu stiu ce sa-i mai fac ca sa-i placa si sa pape si ea , altceva in afara de laptic.Adresa de email:necoaraoana@yahoo.com.Merci mult!
uff
roxana1976
Scris: Monday, November 23, 2009 1:41 PM

buna..desi urmaresc de ceva timp site-ul abia acum mi-am facut curaj sa va scriu...ma intereseaza si pe mine carticica ..iloveyou cu multumiri anticipat...roxanadobrescu@yahoo.com
AdrianaC
Scris: Tuesday, November 24, 2009 5:34 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Dragi mamici, o sa inchid acum acest topic, pentru ca scopul lui se pare ca este altul decat cel declarat.

Aissela, daca poti sa trimiti carticica de diversificare catre adminii forumului pentru a gasi o forma de a o posta pe forum si sa evitam incalcarea drepturilor de autor, trimite-o la mine.

Daca nu vrei sa o trimiti, e alegerea ta.

Cei care isi dau adresele de mail pe un forum trebuie sa fie constienti de faptul ca acestea devin publice si se vor umple de spam-uri (mesaje nesolicitate).

Anne
Scris: Friday, August 6, 2010 1:41 PM

aissela wrote:
cine doreste aceste carti, sa-mi lase mp cu adresa de mess si trimit

Buna! As vrea si eu aceasta carte. Multumesc. te-am pupat!
larissatimis22
Scris: Tuesday, August 10, 2010 3:25 PM

buna
as dori si eu daca se poate aceste carticele cu retete pentru bebelusi.adresa mea de email este larissatimis22@yahoo.com
merci mult
Ana
Scris: Tuesday, August 10, 2010 9:07 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
AdrianaC wrote:
Dragi mamici, o sa inchid acum acest topic, pentru ca scopul lui se pare ca este altul decat cel declarat.

Aissela, daca poti sa trimiti carticica de diversificare catre adminii forumului pentru a gasi o forma de a o posta pe forum si sa evitam incalcarea drepturilor de autor, trimite-o la mine.

Daca nu vrei sa o trimiti, e alegerea ta.

Cei care isi dau adresele de mail pe un forum trebuie sa fie constienti de faptul ca acestea devin publice si se vor umple de spam-uri (mesaje nesolicitate).

Adriana te rugam cand poti sa il inchizi!pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.