Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| buna, ce se aude cu cartea pt diversificare?? sau chiar este un business asa cum a mai spus si altcineva?! |
|
| Buna dimineata! As dori si eu cartea de diversificare! Am o fetita de 7 luni si nu mai vrea sa ape fructe deloc si nu mai stiu ce sa-i dau sa pape. Va multumim! Id-ul de mess: odette_odette11 sau e-mail: odette_odette11@yahoo.com |
|
| buna,vrem si noi carticica daca se poate...pentru un bebe de 3 luni jumate iulianeo@yahoo.com |
|
| buna fetelor, sunt curioasa daca a primit careva carticica pt diversificare. |
|
| aissela wrote:cine doreste aceste carti, sa-mi lase mp cu adresa de mess si trimit
As dori si eu cartea cu diversificarea alimentatiei la bebe. Am un bebe de 10 luni si sunt in pana de idei. Adresa mea de e-mail este prodanluminita@yahoo.com si abia m-am inregistrat pe forum.
Multumesc |
|
| aissela wrote:cine doreste aceste carti, sa-mi lase mp cu adresa de mess si trimit
As dori si eu carticica pentru un bebe de 8 luni. Sunt in pana de idei. Nu pot trimite mp inca. Multumesc anticipat! Email: alina_muresan2002@yahoo.com |
|
| Buna ziua mamici, As dori si eu cartile cu diversificarea, stiti cum e: primul bebe, nebunie mare... ID-ul meu de mess e: nbajenaru Multumesc mult
PS: nu pot trimite inca MP |
|
| BUNA,AM SI EU UN BEBELUS DE 3 LUNI SI O SAPTAMANA SI VREAU SA MA INFORMEZ DESPRE CE POT SA II DAU PE LANGA LAPTE.AM AUZIT DESPRE CARTICICA SI AS VREA SI EU SA MI-O TRIMITETI.MULTUMESC ADRESA MEA DE EMAIL ESTE farmec_17@yahoo.com |
|
| aissela wrote:cine doreste aceste carti, sa-mi lase mp cu adresa de mess si trimit buna...as dori si eu carticica cu retete ptr bebei daca se poate, am o fetita de 6 luni si e cam mofturoasa...emailul meu e vivi_779@yahoo.com ...ms anticipat |
|
| BUNA am si eu 2 bebei de o luna si am descoperit acest form. Daca se poate as dori si eu cartea. Adresa de mail este valyas12@yahoo.com .MULTUMESC. |
|
| Buna tuturor mamicilor! Sa va traiasca bebelusii! Sunt membru nou, precum si prima data mamica. Am o fetita de 5 luni , care nu prea are pofta de mancare si nu doreste sa accepte diversificarea.Aici am citit despre asa numita carte diversificare, toata speranta mi-i la ea.Va rog din suflet as dori sa o am si eu.Adresa mea email natalyna99@yahoo.com.VA Doresc Sanantate si multumesc anticipat!!!!! |
|
| As dori si eu carticica pentru diversificare, va rog din suflet!!!!!!Adresa mea de mail este alina_marilena73@yahoo.com Multumesc frumos! |
|
| Buna mamicutelor,am si eu o fetita frumoasa de 7 luni,va doresc multa sanatate la micutii vostrii.legat de carticica cu retete credeti ca pot primi si eu pe mail?adresa este socacimihaela@yahoo.com.
va multumesc si pupici pufosi pentru micutii somnorosi ] |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/30/2009 Mesaje: 585
| andreeaM wrote:BUNA,AM SI EU UN BEBELUS DE 3 LUNI SI O SAPTAMANA SI VREAU SA MA INFORMEZ DESPRE CE POT SA II DAU PE LANGA LAPTE.AM AUZIT DESPRE CARTICICA SI AS VREA SI EU SA MI-O TRIMITETI.MULTUMESC ADRESA MEA DE EMAIL ESTE farmec_17@yahoo.com
mamica draga...daca vrei sa incepi diversificarea...incepi cu suc de morcov (10 ml) cureti morcovul, il dai prin blender, apoi il scurgi prin tifon (sucul de morcov NU il dai la bebic cu pulpa) eu asa am inceput la fetita mea, acu are 11 luni... |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 10/16/2009 Mesaje: 39
| Buna la toate mamicile. Am fetita de 4 luni si as dori si eu carticica despre care vorbiti saincep si eu diversificarea. Plsssssss. Multumesc anticipat. Adresa mea de e-mail : dany_77_cata@yahoo.it |
|
|