Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| daca nu vin prea tarziu,as dori si eu cartile sau cartea despre papa 0-1 an.noi avem 10 luni si ne dorim sa diversificam papa.le putem primi la dulceadinuta@yahoo |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| alessia, as dori so eu cartea cu diversificarea si retete, am un bebe de 8 luni si e cam mofturici. mersi.adresa mea:marieanne_s0612@yahoo.com |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| madymm wrote:buna! as dori si eu cartea pt. deversificarea alimentatiei. Multumesc anticipat! madymm@yahoo.com |
|
| buna as dori si eu cartile am un bebe de 3 luni si nu stiu ce sa-i dau si cand sa incep diversificarea?mentionez k il alaptez artificial scuze am uiatt as mentionez k adresa de mes esteflory_b83@yahoo.com |
|
| te rog mult daca vrei sa-mi trimiti si mie carticica...bebe matei nu e un mancacios dar poate se da pe brazda cu retete noi... adresa mea gbrlrosca@yahoo.com mersic mult |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/14/2008 Mesaje: 123
| Alessia as dori si eu carticica minune,bebelusa mea are 2 luni dar ptr cand va creste mare
Adresa mea minutza25. |
|
| aissela nu primim nimic de la tine?am tot asteptat dar nimic!!! eu o sa mai imi dau inca odata adresa :mariahadaruga@yahoo.com |
|
| buna eu sunt denyssa si as dorii si eu carticelele pe mess daca se poate te rog mult adressa mea este denyssalavy
|
|
| buna ma numesc alinush si voi fi foarte recunascatoare daca pot avea si eu carticelele!!! toata lumea vorbeste despre asta, si cu siguranta sunt niste carticele foarte bune!! te rog mult adressa mea este alinalupu_85@yahoo.com multumesc mult!!! |
|
| se pare ca toti piticii noi sositi doresc aceasta carte, dar nu stiu cati o primesc.eu una nu am primit,dar nu poti sa obligi omul, nu? |
|
| Buna! si bine v-am gasit! Sunt noua pe site....as dori si eu aceste carti despre diversificare pe adresa de mail simo_olteanu22@yahoo.com.
Merci mult!
|
|
| valypytzy wrote: BUNA,SUNT NOUA PE AICI ! VA ROG DACA PUTETI SA IMI TRIMITETI SI MIE CARTEA CU DIVERSIFICAREA ALIMENTATIEI ? AM O FETITA DE 6 LUNI SI VREAU SA II DAU SA PAPE CE ESTE MAI BUN, SI AM AUZIT LUCRURI F BUNE DESPRE CARTEA ACEASTA. VA MULTUMESC. |
|
| buna , as avea si eu nevoie de carticele , va rog mult de tot sa mi le trimiteti si mie , adresa mea de mess este oanasmile1. Va multumesc mult |
|
| amalia wrote:vreau si eu carticica cu diversificare.Adresa mea este georezeanu@yahoo.com |
|
| Fetelor , cele care ati solicitat carticica , am o intrebare la voi ...ati primit ceva sau deja acest topic trebuie inchis pe motiv ca nu mai se doreste trimiterea cartii????? |
|
|