Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/10/2009 Mesaje: 351
| cine doreste aceste carti, sa-mi lase mp cu adresa de mess si trimit |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/13/2009 Mesaje: 806
| as vrea si eu carticica. bb a mea are aproape 7 luni si e cam mofturoasa. mihaellas28 |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Aissela mi se pare mie sau tu ai un bussiness mascat pe aici ???!!!Daca nu este asa vreu mai multe detalii despre cum trimiti cartile la fete.... |
|

Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Eu una le-am primit pe toate si-ti multumesc din suflet! Acuma trebuie sa-mi gasesc timp sa le citesc! |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 11/12/2008 Mesaje: 88
| dya wrote:Aissela mi se pare mie sau tu ai un bussiness mascat pe aici ???!!!Daca nu este asa vreu mai multe detalii despre cum trimiti cartile la fete....
Aissela, nu are nici un bussines mascat.Trimite, pur si simplu din bunavointa de a ajuta si pe altii. Si multumim pentru asta. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/24/2006 Mesaje: 830
| Am primit si eu carticelele pe mess. Sunt foarte bune si ii multumim si noi. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/12/2008 Mesaje: 1309
| Si eu am primit carticelele si sunt foarte utile multumesc frumos si nu cred ca este vreun bussines mascat, nu stiu parerea mea. |
|

| dya... si eu am primit acele carticele... si nu numai... si mi-au fost de folos
asa cum m-au ajutat altii pe mine...ajut si eu pe cine vrea si are nevoie
nu este nici un business mascat... |
|

| Ok , avind in vedere regulamentul forumului si primul tau post de aici am considerat ca asa este ok sa te intreb . Ma bucur ca ti-au fost utile si ca te-ai hotarit sa le imparti si cu alte mamici. Intrebarea mea a venit din cauza ca din ce in ce mai multi useri trec pe aici doar pentru a vinde cite ceva sau a-si face reclama. |
|

| nici o problema
am descoperit acest forum din greseala.... cautand modele pentru tricotat... dar, mi-a placut si mi-am facut cont...si vreau sa am activitate aici.....
|
|

| aissela wrote:nici o problema
am descoperit acest forum din greseala.... cautand modele pentru tricotat... dar, mi-a placut si mi-am facut cont...si vreau sa am activitate aici.....
Foarte bine . |
|

Inregistrat: 10/31/2008 Mesaje: 4262
| Multumesc si eu pentru carticele sper ca in viitorul apropiat sa imi fie si mie de folos :018: |
|

Inregistrat: 1/31/2009 Mesaje: 1842
| vreau si eu te rog carticele.adresa de mess este ionutog |
|

Inregistrat: 1/5/2009 Mesaje: 1230
| as vrea si eu cartile,te rog... fam_dimian |
|

Inregistrat: 1/31/2009 Mesaje: 1842
| multumesc mult mult pt carticele |