|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Fetelor, am rezolvat totul super usor si repede, fara absolut nici un impediment. CI se poate da si la urgenta si se ia intr-o zi. Am fost in audienta la Evidenta populatiei si directorul m-a indrumat cu tot ce am avut nevoie. Mi-am schimbat si permisul de conducere si mi-a fost trimis prin posta in 4-5 zile. AM CI nou, pasaport nou, permis de conducere nou, certificat de casatorie, de nastere pt printesica si acum bag si pentru alocatie, sa ma hotarasc la ce banca sa deschid cont si gata. Va pup!
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| La CI, pasaport romanesc si permis auto ce adresa ai declarat ca ai? |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/14/2010 Mesaje: 944
| mikaela wrote:Fetelor, am rezolvat totul super usor si repede, fara absolut nici un impediment. CI se poate da si la urgenta si se ia intr-o zi. Am fost in audienta la Evidenta populatiei si directorul m-a indrumat cu tot ce am avut nevoie. Mi-am schimbat si permisul de conducere si mi-a fost trimis prin posta in 4-5 zile. AM CI nou, pasaport nou, permis de conducere nou, certificat de casatorie, de nastere pt printesica si acum bag si pentru alocatie, sa ma hotarasc la ce banca sa deschid cont si gata. Va pup! Mikaela vad ca postarea ta este de anul trecut,dar am o intrebare: ce acte sunt necesare pentru CI in regim de urgenta? Buletinul meu a expirat anul acesta si cand voi merge in tara vreau sa il reinoiesc. Si cat timp e valabil? |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Pot sa incerc sa te ajut cu ce stiu eu. Eu mi-am schimbat acum 3 ani CI(schimbare de nume) si am mers personal cu cel vechi si urmatoarele acte: -certificat de nastere -certificat de casatorie -taxele achitate la cec -plus contractul casei (unde locuiam inainte - impreuna cu mama prezenta fiind titulara contractului). Pentru alte informatii te poti adresa Serviciului de Evidenta a Polulatiei din localitatea unde locuiai inainte sau aici. Valabilitatea CI este de 10 ani, ca si a pasaportului.
|
| Mami de gemeni iti Multumesc pentru raspuns! |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Petro, asa cum zice si Mami de gemeni... Insa din cate am inteles, CI nu e un document care se elibereaza in regim de urgenta in mod normal, precum pasaportul de exemplu. Eu am fost in audienta, am expus motivele si ei au decis sa se faca in regim de urgenta, la mine situatia a fost mai complicata ca toate actele erau expirate, iar pt certificatul de casatorie s-a luat in considerare forma straina, insotita de apostila si traducere. Abia apoi am putut transfera certificatul de casatorie, dupa obtinerea C.I. La tine problema poate e mult mai simpla, insa cred ca ar trebui sa dai un telefon la Evidenta populatiei in orasul unde iti schimbi buletinul si ei iti vor spune daca il fac in regim de urgenta si ce trebuie pt cazul tau. |
| Mikaela iti multumesc pentru raspuns. Eu voi sta cam 2 saptamani in tara si poate nu va fi nevoie sa îl fac in regim de urgen?a. Am în?eles ca normal buletinul îl elibereaza in maxim 10 zile. Sper sa fie a?a. Oricum ma voi interesa astazi . |
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| De ieri, fiica-mea e mandra posesoare a cartii de identitate! |
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Sa-l poarte sanatoasa |
| Multumesc |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| WOWWWWW,.....La ce varsta se face acolo?La noi mai este.... aproximativ 1 an jumate |
| La orice varsta vrei.Ambii parinti trebuie sa semneze ca sunt de acord insa.
Sousourel, multumim! |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| wow ce chestie.... daa,da....sa-l stapaneasca sanatoasa...... mama mea,obisnuia sa spuna cand lua cineva buletinul....,,gata,esti juma'de om (cu buletin) |
|
| Doamne , ce aventuri si cati nervi pentru o carte de identitate pe care nici n-am reusit sa o fac pana la urma.Bine ca am platit toate taxele insa! Dat fiind ca nu am deloc acte romanesti am incercat sa-mi fac vara aceasta certificat de nastere(mi l-au retinut cand am luat cetatenia italiana) si buletin. Nu se poate face una fara alta.Pana la urma imi faceau buletin daca renuntam la rezidenta in Italia Oricat am incercat sa le explic ca nu e posibil pentru ca eu traiesc si muncesc in Italia nu am rezolvat nimic. Peste tot niste cuconite intepate care m-au facut sa completez n formulare si sa platesc n taxe ca pana la urma sa o las balta pentru sanatatea mea mintala. |
|
|