Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 1856
| eu ii dau miel lu bebe de la 9 luni...pana acuma il faceam fiert cu piure de legume.... stie careva cum se mai poate prepara ca pt un bebe de un an ...va rog ca is in pana de idei |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Poti sa il faci la cuptor, cu putin usturoi. Il pui intr-o tava, pui putina apa, putin ulei de masline, usturoi taiat marunt si gata. I-l poti servic cu garnitura de orez, cu piure, cu mazare... |
|
| Kiki wrote:Poti sa il faci la cuptor, cu putin usturoi. Il pui intr-o tava, pui putina apa, putin ulei de masline, usturoi taiat marunt si gata. I-l poti servic casa am sa-i facu garnitura de orez, cu piure, cu mazare... multumesc mult |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Noi nu suntem consumatori de carne de miel sau de oaie si din aceasta cauza nu le-am dat copiilor mei deloc pana acum carnita de miel. |
|
| Alina wrote:Noi nu suntem consumatori de carne de miel sau de oaie si din aceasta cauza nu le-am dat copiilor mei deloc pana acum carnita de miel. lu Alfonso ii place la nebunie.... la fel de mult ii mai place carnita de iepure |
|
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| Dar carnita cum o faceti sa nu mai miroase? Tatal meu isi facea miel sau oaie si stiu ca mirosea de ne rupea nasul. O tineti in baitz?
Si iepure de unde? Ati trimis barbatii la vanatoare? |
|
| g_nicoleta2000 wrote:Dar carnita cum o faceti sa nu mai miroase? Tatal meu isi facea miel sau oaie si stiu ca mirosea de ne rupea nasul. O tineti in baitz?
Si iepure de unde? Ati trimis barbatii la vanatoare? eu cumpar iepurii de la magazin...aici se manaca mult iepure cel putin la noi...mancarica preferata a lu tati e iepure in sos cu cartofi prajiti de garnitura...si vad ca fiusu il mosteneste....iar carnea de miel nu miroase asa de puternic ca cea de oaie....eu nu o pun in nimica...doar ii spun la macelar sa imi faca in filete un picior ... |
|
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| Laura&Alfonso wrote:eu cumpar iepurii de la magazin...aici se manaca mult iepure cel putin la noi...mancarica preferata a lu tati e iepure in sos cu cartofi prajiti de garnitura...si vad ca fiusu il mosteneste....iar carnea de miel nu miroase asa de puternic ca cea de oaie....eu nu o pun in nimica...doar ii spun la macelar sa imi faca in filete un picior ...
Pofta mare la iepurasi si mieluti. Tocmai am aflat ca iepure vom gusta si noi la masa de Craciun deci o sa ma dau cu parerea despre subiect peste 3 saptamani. |
|
| astazi am papat iepure...si ca de obicei ...ne lingem pe botic |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| ca sa iasa mirosul,carnea de miel o oparesc innainte sa o prepar.de cea de iepure nu stiu nici macar cum se face. am facut zileletrecute miel la cuptor si taaare mult i-a placut printesei mele. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Laura&Alfonso wrote:astazi am papat iepure...si ca de obicei ...ne lingem pe botic Am sa fac si eu comanda de iepure si miel, sa incerc cu Miru. |
|
| eu iepurasul il fac astfel: 1 ceapa taiata marunt+2 catei de usturoi si putin patrunjel tocat foarte fin le calesc in ulei de masline iepurele (1kg) taiat in bucati il dau prin faina si il prajesc... dupa care il adaug la ceapa si usturoiul calit .... dupa care adaug 2 pahare cu apa si sare dupa gust (pt bebe) sau un pahar de vin alb (pt tati) las sa fiarba totul impreuna...daca vrei sosul mai gros adaugi inca putina faina |
|
| in loc de ceapa se poate pune si praz |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Laura, suna foarte bine reteta ta! Cum sa nu-i placa lui Alfonso? |
|
| Miri wrote:Laura, suna foarte bine reteta ta! Cum sa nu-i placa lui Alfonso? multumim |
|
|