Multumesc dragele mele! Uite si modelul mami de gemeni, eu ii zic "paianjen"
Cel d jos este, si poza cealalta este marginea.
|
Imi pare bine ca va place boleroul fetelor, si am o schema si intradevar e o jumatate de floare pe care am desirat-o d 4 ori ca sa imi iasa! Doar ca eu in loc de patratul intreg din fata am facut jumatate.
Scuzati-ma ca nu am mai intrat dar acum a fost din cauza netului care este nehotarat: sa mearga sau sa nu mearga!?cred ca s-a speriat de soare
|
Frumoase paltonasele voastre fetele , de aceea am facut si eu unul!
|
Am facut si eu o vesta, sper sa va placa
|
Modele si iar modele, unele mai frumoase ca altele si maini dibace ce nu au odihna pana nu termina!
Si din partea mea un model .
|
Multumesc dragele mele, dar se tot intampla cate ceva si lipsesc... de tricotat sau crosetat nu ma las, ca e singurele ce ma calmeaza si ma distrage de la ... nefericitele evenimente ce se intampla in jurul meu
|
Bine v-am regasit fetele mele harnice! Se vede treaba ca nu stati de loc, sau cum sa zic eu... va odihniti muncind cu spor! Am rasfoit putin pe aici, sa ma pun la punct cu ceea ce ati mai facut, si imi place tot ce am vazut! Am mai lucrat si eu cate ceva si le voi pune pe fiecare la topicul dedicat!
Aici am o vestuta facuta pentru martisor.
|
La multi ani fatelor! Si tie Cristina la cat mai multe pulovere cu diagrame, ca iti ies superbe!
|
Imi pare bine dragelor ca va place vesta mea! M-ati molipsit cu frumusetile voastre, si am mai facut una pt cea mica, am pus-o la veste pt copii. Ruth, frumos modelul si simplu, eu ii zic "paianjan", Victoria si a ta e frumoasa, si eu ii cer parerea sotului !
|
Mihaela merci!
Alinamm frumoase foc, o sa fur si eu modelul!
|