Profil: CarmenV
Despre
Utilizator: CarmenV
Nivel: Grupa mica
Statistici
A intrat: Sunday, March 20, 2011
Ultima vizita: Tuesday, January 15, 2013 2:42 PM
Numarul de postari: 163
[0.02% din toate postarile / 0.03 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: vesta dama
Postat: Monday, July 9, 2012 5:38 PM
Multumesc dragele mele!pupici pupici pupici Uite si modelul mami de gemeni, eu ii zic "paianjen" ras

Cel d jos este, si poza cealalta este marginea.
Subiect: Bolero crosetat 3
Postat: Monday, July 9, 2012 5:28 PM
pupici pupici Imi pare bine ca va place boleroul fetelor, si am o schema si intradevar e o jumatate de floare pe care am desirat-o d 4 ori ca sa imi iasa! ras Doar ca eu in loc de patratul intreg din fata am facut jumatate.

Scuzati-ma ca nu am mai intrat dar acum a fost din cauza netului care este nehotarat: sa mearga sau sa nu mearga!?cred ca s-a speriat de soare ras
Subiect: Paltonase crosetate pt fetite
Postat: Monday, July 2, 2012 11:03 PM
Frumoase paltonasele voastre fetele newclap newclap hearts , de aceea am facut si eu unul!
Postat: Monday, July 2, 2012 10:48 PM
Am facut si eu o vesta, sper sa va placa ras
Subiect: Bolero crosetat 3
Postat: Monday, July 2, 2012 10:18 PM
Modele si iar modele, unele mai frumoase ca altele computerlove si maini dibace ce nu au odihna pana nu termina! iloveyou

Si din partea mea un model ras .
Subiect: Veste tricotate pentru copii
Postat: Monday, July 2, 2012 10:13 PM
Multumesc dragele mele, pupici pupici pupici dar se tot intampla cate ceva si lipsesc... de tricotat sau crosetat nu ma las, ca e singurele ce ma calmeaza si ma distrage de la ... nefericitele evenimente ce se intampla in jurul meu uff
Subiect: Veste tricotate pentru copii
Postat: Friday, June 29, 2012 11:23 PM
Bine v-am regasit fetele mele harnice! Se vede treaba ca nu stati de loc, sau cum sa zic eu... va odihniti muncind cu spor! pupici Am rasfoit putin pe aici, sa ma pun la punct cu ceea ce ati mai facut, si imi place tot ce am vazut! newclap Am mai lucrat si eu cate ceva si le voi pune pe fiecare la topicul dedicat!

Aici am o vestuta facuta pentru martisor.
Subiect: Pulovere tricotate pentru copii
Postat: Saturday, January 7, 2012 3:29 PM
pupici pupici pupici La multi ani fatelor! Si tie Cristina la cat mai multe pulovere cu diagrame, ca iti ies superbe! love love love
Postat: Friday, December 2, 2011 10:03 PM
Imi pare bine dragelor ca va place vesta mea! M-ati molipsit cu frumusetile voastre, si am mai facut una pt cea mica, am pus-o la veste pt copii.
Ruth, frumos modelul si simplu, eu ii zic "paianjan", newclap newclap Victoria si a ta e frumoasa, si eu ii cer parerea sotului ras !
Subiect: Veste crosetate pentru copii
Postat: Friday, December 2, 2011 9:32 PM
Mihaela merci! pupici pupici

Alinamm frumoase foc, o sa fur si eu modelul! hearts hearts hearts