Profil: carmenalina
Despre
Utilizator: carmenalina
Nivel: Avansat
Statistici
A intrat: Wednesday, December 3, 2008
Ultima vizita: Wednesday, July 25, 2018 3:09 PM
Numarul de postari: 2,197
[0.21% din toate postarile / 0.37 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Clubul aspirantelor - 55
Postat: Friday, January 6, 2017 4:26 PM
Edith90 wrote:

Iau din noiembrie. Pai in noiembrie in ziua 18 a ciclului aveam cel mai mare folicul de 12 mm, apoi in decembrie avea 23 mm. Eu zic ca este datorita Myo-Sunului. Apropo, am schimbat cu Inofolic (este mai ieftin si are aceeasi compozitie ca si Myo-Sun).

Incercati Myo Sun Plus, e mai bun, mie mi-a activat ovarul stang dupa 3 luni de tratament, ca era ca si mort de un an de zile....Am ovulat in octombrie de pe el, mi-a spus medicul dupa operatie, il gasiti doar la ei pe site, si vine prin curier.
Subiect: Clubul aspirantelor - 55
Postat: Friday, December 16, 2016 8:33 AM
Bella1989 wrote:
Fetelor, imi pare nespus de rau daca povestea mea v-a intristat sau demoralizat! Nu asta era intentia mea. Nu va mai ganditi la ce e mai rau, astea sunt cazuri rare. Ganditi-va la Crissy, Stelutza si toate fetele care au reusit natural dupa mai mult timp de incercari. De cele mai multe ori infertilitatea mai ales inexplicabila se termina cu bebe, nu cu diagnostice din astea ciudate ca al meu. Fiti optimiste, va rog frumos! Nu vreau sa va cauzez stari din astea.

Mie dupa operatie mi-au pus comprese cu ghiata pe burta (rezerve de la lada frigorifica), si am luat dupa ce-am iesit din spital Degasil, si-am scapat de balonare si gaze.La mine a fost operatie clasica, banuiesc ca laparoscopia e mai balonata......Vezi partea pozitiva a necazului prin care ai trecut, si va fi bine.!Insanatosire grabnica. Apropos, eu am avut chist ovarian endometriozic....computerlove Cheek Kiss
Subiect: Nastere usoara, Eileen!!!
Postat: Monday, November 21, 2016 10:24 AM
Felicitari! Sa fiti sanatoase si pofta de laptic, sa crestem mari si voinice! Refacere usoara si ma bucur sa aud ca mai sunt oameni printre cadrele medicale! computerlove computerlove computerlove Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss
Subiect: Clubul aspirantelor - 54
Postat: Monday, November 14, 2016 8:11 PM
Hope, ma bucur nespus pt tine!!!!computerlove computerlove computerlove
Ai grija de voi, fara efort daca se poate, tinem pumnii sa fie bine acum!Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss
Postat: Thursday, November 10, 2016 9:14 PM
Maine ma vad cu doctorita si incep antrenamentul cum am verde la bebe.pupici
Subiect: Nastere usoara, Eileen!!!
Postat: Thursday, November 10, 2016 7:57 PM
Nastere usoara!!!!! Si mult laptic ca e nevoie!!!!majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta
]computerlove computerlove computerlove
Postat: Thursday, November 10, 2016 7:54 PM
Flore, sunt bine, ma refac destul de repede, nu pot sa zic ca a fost un chin, doar o ingrijorare in plus, ca din februarie ma luptam cu el, nu a raspuns la niciun fel de tratament, asa ca am zis gata cu el, afara ca asa stau si tot nu pot fi linistita. Cu atat mai mult sa fac bebe!computerlove computerlove computerlove
Postat: Wednesday, November 9, 2016 8:55 PM
floricel17 wrote:

Carmelina, acelasi tip de miomectomie am avut si eu, tot 9 luni interzis la bebe si 1 luna de sex. Dar uite ca a trecut 1 an si o luna de la operatie si nu am reusit sa raman insarcinata..

La mine a trecut usor, cu laser facuta. Numai ca in perioada de 9 luni a aparut chistul operat de curand care nu m-a lasat sa fac bebe. Si acum mi-am revenit repede, de luni merg la club, ma asteapta copilasii!
Postat: Wednesday, November 9, 2016 8:26 PM
Bella1989 wrote:

Of... imi pare rau sa aud ca ai trecut prin atâtea! O sa vorbesc serios cu doctorul despre problema asta. Nu vreau sa risc nimic. Te pup si-?i mul?umesc din nou!
Edit: te mai întreb ceva pentru ca vad ca e?ti informata in legatura cu problema mea... ?tii la cât timp dupa înlaturarea fibromului prin laparoscopie am voie sa raman gravida? O prietena a facut laparoscopie pt înlaturarea unui fibrom de 5 cm si i-au zis ca dupa 6 luni

E in functie de cat de mare e suprafata fibromului pe uter. EU am avut 9 luni repaus de bebe, dar sex dupa o Luna. Am raspuns bine la operator, la mine a fost ca la cezariana SI tb sa se cicatrizeze si uterul. Tb avut grija cu asta, peretele uterului se subtiaza si tb sa se refaca bine.
Postat: Wednesday, November 9, 2016 7:45 PM
Cu mare drag, oricand! computerlove