Profil: carmen36
Despre
Utilizator: carmen36
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Wednesday, May 8, 2013
Ultima vizita: Saturday, May 24, 2014 11:43 AM
Numarul de postari: 2
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Caciulite crosetate pentru iarna pentru baieti
Postat: Saturday, March 8, 2014 9:54 AM
buna tuturor,

ma bucur f mult ca exista aceasta comunitate. de ceva timp, am descoperit crosetatul si incerc sa fac cate ceva, dar recunosc ca merge destul de greu. nu stiu, poate nu am talent pentru asta sau poate trebuie sa exersez mai mult. inca nu mi-am dat seama care este problema pentru care nu prea imi ies modelele.

am facut un fular pentru baietelul meu si am incercat sa ii asortez caciulita din link-ul postat de ingerash la pagina 3 ( cea cu modelul saptamanii). toate bune, dar cand am ajuns la randul 13 si am lucrat cate 2 dc in fiecare spatiu de 1 ochi , caciulita s-a largit f mult si a inceput sa se increteasca si sa prinda aspect de palarie. asa ca m-am oprit pentru ca mai urmau serii de cate 2 dc facute in acelasi spatiu. prin urmare, am facut numai cate 1 dc in fiecare spatiu si dimensiunea a ramas nemodificata. am terminat caciulita in felul acesta, dar v-as ruga sa-mi explicati si mie ce nu am inteles de nu mi-a iesit dupa model.

va multumesc.
Subiect: Caciulite crosetate pentru copii-primavara-vara 2
Postat: Wednesday, June 5, 2013 7:31 AM
buna tuturor,

sunt noua pe acest forum si incepatoare la crosetat. am descoperit crostetaul din intamplare, cand am cumparat o revista de profil din curiozitate. cum am timp liber, cum profit sa mai exersez. am facut un fular, o bereta pentru mine,am incercat modele de flori si cateva caciulite. cautand un model de sepcuta, am gasit acest forum. am inceput cu cititul de la capitolul 1 si am gasit un model de caciulita margareta pe care nu m-am putut abtine sa nu-l incerc. dupa ce ma lamuresc cum se ataseaza pozele, o sa va arat cum a iesit. deocamdata, pana imi formez mana, voi ramane la caciulite si sepcute.

si pe mine ma intereseaza de unde va aprovizionati cu fire si ce fel de fire folositi, mai ales pentru sepcutele de vara. eu am facut o sepcuta pentru baietelul meu, am luat un bumbac de la mercerie, dar este amestecat si cu acril si nu se lucreaza asa frumos cum vad in pozele voastre.

usor, usor, sper sa ajung sa crosetez si eu asa de frumos ca voi.
o zi buna!