Profil: carmen2000
Despre
Utilizator: carmen2000
Nivel: Grupa mijlocie
Statistici
A intrat: Thursday, February 25, 2010
Ultima vizita: Monday, March 9, 2015 1:30 PM
Numarul de postari: 400
[0.04% din toate postarile / 0.07 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Veste tricotate pentru copii
Postat: Monday, November 12, 2012 12:00 PM
M_M wrote:
buna fetele. felicitari tuturor pentru minunatiile pe care le realizati. eu sunt noua pe acest site dar va urmaresc de ceva timp. am realizat si eu cate ceva dar nu ma pot lauda cu ele :). as vrea sa fac o vestuta copilului meu dar nu stiu cum sa fac anchiorul. ma poate ajuta cineva?
va multumesc si spor la lucru!

pentru a forma anchiorul imparti fatza vestei in 2 parti egale pe care le lucrezi separat, scazand cate un ochi pe mijloc pana cand consideri ca este suficient,apoi continui drept si inchei toate ochiurile ramase.cand incepi sa scazi pentru anchior scazi si pentru rascroiala manecilor.poti masura dupa o alta vesta care este buna ca sa-ti dai seama cand incepi sa scazi si cand termini.spor la treaba.
Subiect: Plantele de apartament - Ce plante aveti si cum le ingrijiti
Postat: Thursday, March 29, 2012 2:04 PM
flori,mersi de sfat
una din orhidee are deja boboci in varful tijelor pe care le avea,asa ca o las sa infloreasca ,iar tija de la cealalta orhidee nu are nimic pe ea,asa ca am s-o tai-deci urmez si sfatul tau si al oaneimaria,acum sa vad ce o sa se intample....
Postat: Sunday, March 25, 2012 8:54 AM
mersi,oanamaria
Postat: Friday, March 23, 2012 9:42 AM
fetele pricepute,ajutati-ma si pe mine cu un sfat-am scos gloxiniile , le-am udat si au scos mai multi pui din acelasi bulb.spuneti-mi daca pot sa las mai multi pui intr-un ghiveci sau sa las doar o singura planta?eu as vrea sa las cate 2-3 pui sa fie mai multe flori la un loc,sa fie mai bogat,dar mama mi-a spus sa las un singur pui, ca daca las mai multi nu infloresc,cresc doar plantele .puteti sa-mi spuneti cum sa fac?
si mai am o intrebare despre orhidee-dupa ce cad florile sa tai tija pe care au fost florile sau o las sa se usuce ea singura?la una dintre orhidee florile au cazut de mult timp,a mai scos o frunza,dar nu stiu ce sa fac cu tija florii,iar unei alte orhidee i-au cazut florile dupa ce am cumparat-o,toate,chiar si bobocii,iar acum au ramas doar tijele.
Subiect: Veste
Postat: Tuesday, February 21, 2012 8:04 AM
Olga3 wrote:
Am si eu o rugaminte! Imi poate explica cineva cum sa afisez o imagine?

olga,pe prima pagina ai explicat cum se ataseaza poze.
Subiect: Jachete si poncho dama
Postat: Tuesday, February 21, 2012 8:03 AM
yoni wrote:
buna fetelor sunt nou intrata,dar ce am vazut aici ma fascinatyes yes yes yes dance dance dance cool cine ma poate ajuta cu modelul acesta plizz

yoni,de unde ai acest model?de pe site-ul drops design sau din alta parte?pt ca pe drops design ai toate explicatiile de care ai nevoie.intra acolo,gaseste modelul acesta si apoi treci la treaba....
Subiect: Fotografii de iarna
Postat: Sunday, February 12, 2012 5:36 PM
georgy,cata zapada aveti si voi!f frumos!
mirela,ce n-as da sa fiu si eu acolo!sa vad si eu marea altfel decat la 30 de grade plus!poate crivatul si frigul sunt greu de suportat ,dar merita infruntate pentru asa o priveliste!
Subiect: tricotaje pentru ea
Postat: Monday, January 30, 2012 8:18 PM
va multumesc mult tuturor,sunteti niste dragute
Subiect: Retete de paine/aluaturi pt masina de facut paine
Postat: Monday, January 30, 2012 12:30 PM
fetelor,vara trecuta mi-am luat si eu aparat de paine,marca carefour,nu are retete si mie nu-mi iese painea buna.am incercat cateva retete de pe aici,cu lapte,cu unt,am zis ca iese mai buna,dar nu-mi place deloc cum iese.este bine coapta,coaja crocanta,dar miezul nu este pufos,este prea compact,inecacios...nu stiu daca intelegeti ce vreau sa spun...nu ma astept sa fie ca painea de la brutarie,care stiu ca are amelioratori ,dar asa cum iese a mea nu o mananca nimeni si cred ca aparatul meu va ramane de bibelou...cine mai are aparat de asta si stie retete probate o rog sa-mi dea si mie o reteta macar,preferabil de paine neagra sau cu tarate.multumesc.
Subiect: Help....aparatul foto are nevoie de doctor.....
Postat: Monday, January 30, 2012 12:19 PM
am cumparat si eu anul trecut un aparat foto sony cybershot dsc-s980,in general sunt multumita de el,dar cateodata face pozele in ceata,foarte neclare,fara sa umblu pe la setari,sa-l dereglez eu(ca de reglat nu ma pricep),daca il inchid si il deschid din nou ,face pozele f bine.Nu tot timpul se intampla asa,dar cand mi-e lumea mai draga,vad ca face pozele in ceata.Stie cineva ce ar putea avea?