Foarte frumos.Eu lucrez goblen,in cruce prea putin,dar am in plan multe de facut in cruce,sa vad daca le pun in aplicare.Adevarul e ca nu-mi prea place sa lucrez in cruce.
|
Si mie imi place pelerina.Ne poti da detalii,ceva?
|
Va arat si eu ultimul goblen terminat azi-noapte,se numeste Vraja marii,de la Goblenset; [IMG]http://i37.tinypic.com/2hxpsp4.jpg[/I
|
Sofica,ar fi bine sa pui o poza,ca sa stim exact despre ce vorbesti.Am si eu ceva cu un sant pe margini,acolo se pune panza.Este un pic cam incomoda rama aceea.
|
Multumesc mult!
|
Am terminat si eu aseara un poncho de dama cu gluga.Gluga vine foarte frumos,cazuta,imi place foarte mult.
|
Pantalonii,eu ii lucrez asa:incep ambii craci odata,scad pentru partea din fata(mai putin) si pentru partea din spate(mai mult),apoi merg pana sus fara sa le unesc.Inainte lucram asa cum ai spus tu,dar nu-mi place cum iese.Partea din spate era mai jos,se tragea de la cusatura.Iar buburuza am luat-o de pe net.
|
 Despre asta vorbesc.L-ai inceput dintr-o bucata,iar la maneci...ai scazut cat?2 ochiuri si apoi ai mers drept?Eu lucrez partile separate,tare mult as vrea sa lucrez si dintr-o bucata,dar nu stiu cum sa fac la maneci.Pe cate ochiuri ai inceput?
|
Va arat si eu un pulover facut in urma cu 3 ani.
|
Cristina,explica-mi, te rog,tehnica ta la maneci.Recunosc ca asa nu am lucrat niciodata.E interesant,as vrea sa incerc si eu.Multumesc!
|