Profil: Carmen-Laura
Despre
Utilizator: Carmen-Laura
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Tuesday, October 6, 2009
Ultima vizita: Friday, November 20, 2009 10:44 PM
Numarul de postari: 29
[0.00% din toate postarile / 0.01 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Punct in cruce
Postat: Sunday, November 8, 2009 9:04 PM
Foarte frumos.Eu lucrez goblen,in cruce prea putin,dar am in plan multe de facut in cruce,sa vad daca le pun in aplicare.Adevarul e ca nu-mi prea place sa lucrez in cruce.
Subiect: ultimele mele creatii
Postat: Sunday, November 8, 2009 9:02 PM
Si mie imi place pelerina.Ne poti da detalii,ceva?
Subiect: Goblenuri cusute dupa diagrama
Postat: Wednesday, November 4, 2009 11:44 AM
Va arat si eu ultimul goblen terminat azi-noapte,se numeste Vraja marii,de la Goblenset;
[IMG]http://i37.tinypic.com/2hxpsp4.jpg[/I
Subiect: Goblenul meu
Postat: Tuesday, November 3, 2009 1:49 PM
Sofica,ar fi bine sa pui o poza,ca sa stim exact despre ce vorbesti.Am si eu ceva cu un sant pe margini,acolo se pune panza.Este un pic cam incomoda rama aceea.
Subiect: Jachete si poncho dama
Postat: Thursday, October 22, 2009 5:03 PM
Multumesc mult!
Subiect: Jachete si poncho dama
Postat: Thursday, October 22, 2009 12:37 PM
Am terminat si eu aseara un poncho de dama cu gluga.Gluga vine foarte frumos,cazuta,imi place foarte mult.
Subiect: Tricotajele mele pentru copii
Postat: Sunday, October 11, 2009 9:01 AM
Pantalonii,eu ii lucrez asa:incep ambii craci odata,scad pentru partea din fata(mai putin) si pentru partea din spate(mai mult),apoi merg pana sus fara sa le unesc.Inainte lucram asa cum ai spus tu,dar nu-mi place cum iese.Partea din spate era mai jos,se tragea de la cusatura.Iar buburuza am luat-o de pe net.
Subiect: Costumase tricotate pentru copii
Postat: Sunday, October 11, 2009 8:57 AM

Despre asta vorbesc.L-ai inceput dintr-o bucata,iar la maneci...ai scazut cat?2 ochiuri si apoi ai mers drept?Eu lucrez partile separate,tare mult as vrea sa lucrez si dintr-o bucata,dar nu stiu cum sa fac la maneci.Pe cate ochiuri ai inceput?
Subiect: tricotaje pentru ea
Postat: Saturday, October 10, 2009 7:27 PM
Va arat si eu un pulover facut in urma cu 3 ani.
Subiect: Costumase tricotate pentru copii
Postat: Saturday, October 10, 2009 5:59 PM
Cristina,explica-mi, te rog,tehnica ta la maneci.Recunosc ca asa nu am lucrat niciodata.E interesant,as vrea sa incerc si eu.Multumesc!