Profil: carmen daniela
Despre
Utilizator: carmen daniela
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Friday, June 19, 2015
Ultima vizita: Friday, February 12, 2016 10:49 PM
Numarul de postari: 34
[0.00% din toate postarile / 0.01 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Clubul aspirantelor - 43
Postat: Monday, January 18, 2016 4:02 PM
Buna ziua dragi aspirici!
Desi nu am mai scris de mult, v-am urmarit aproape zilnic!

Lili eu, ma bucur din suflet pentru cele 2 liniute roz, sarcina usoara si la termen iti doresc!

La mine nimic nou.
Vroiam sa va intreb pe cele care ati luat BU, voua v-a dereglat CM-ul?
eu am luat o luna jumatate cate 6 pastile pe zi, iar dupa ce le-am oprit in luna noiembrie mi-a intarziat 2 zile de la 29 cum il aveam la 31 de zile, in decembrie mi-a venit la 33 de zile, iar astazi sunt in a 33-a zi si inca nu a venit.
Va pup si va doresc multe teste pozitive!
Subiect: Clubul aspirantelor - 42
Postat: Tuesday, December 1, 2015 1:03 PM
Buna dragele mele!
Nu am disparut din peisaj, va urmaresc aproape zilnic, dar nu am mai scris nimic pentru ca la mine nu s-a schimbat nimic, sunt inca in asteptare.
Ma bucur pentru cele care au reusit sa treaca la gravidute, iar, pentru cele care se afla in aceeasi situatie cu mine sper din tot sufletul sa ni se indeplineasca si noua visul de a deveni mamici! Va pup cu drag! LA MULTI ANI DE ZIUA ROMANIEI!
Subiect: Clubul aspirantelor - 40
Postat: Friday, July 31, 2015 8:56 PM
kamytza wrote:
Buna seara, ma alatur si eu grupului

Buna seara si bine ai venit in club!
Postat: Wednesday, July 22, 2015 7:45 PM
Adinuta wrote:

E o liniste aici... toata lumea bebeleste! hohot

dance Cam asa ceva.
Spor la bebelit fetelor!!!
Postat: Wednesday, July 22, 2015 12:32 PM
Buna ziua dragi aspirici!
Pe mine m-a sarit barza si luna aceasta, dar nu-i nimic, eu nu imi pierd speranta mai astept.
Voi ce mai faceti, care mai sunteti la testare?
Va pup pe toate!
Postat: Tuesday, July 21, 2015 10:16 AM
Miha_Ella wrote:
Dragele mele vin cu vesti bune.sunt insarcinata! Acestea sunt rezultatele la beta hcg de sambata si azi.am fost si la medic azi si sa vazut si la eco.mai merg sambata ca a zis ca vrea sa i vada activitatea cardiaca caci inca e prea mica sarcina.sunt atat de bucuroasa!!!computerlove

Felicitari! Sarcina usoarasi la termen!
Postat: Wednesday, July 15, 2015 9:01 PM
Buna seara fete dragi!
Eu ma apropii de ziua in care ar trebui sa imivina mmusafirii, mai exact mai am 5 zile pana atunci. Acum 7 zile a inceput sa ma doara burta, spatele si sanii, m-au durut constant de atunci , la inceput m- a intepat fff tare burta , simteam intepaturi in toate directiile. Cum s- au mai atenuat durerile de sani dar celelalte sunt la fel. Am spus eu ca nu imi mai fac sperante ,dar se pare ca nu ma pot abtine.
App. De ieri am secretii fff abundente.
Postat: Monday, July 13, 2015 10:49 AM
Miha_Ella wrote:
Neata fetelor.mi-am facut dimineata inca un test dar tot la fel de slab s-a vazut a doua liniuta.voi ce parere aveti?uff primul e facut sambata...iar cel de-al doilea azi.menstruatia ar fi trebuit sa imi vina ieri.sanii imi sunt umflati iar burta mi-o simt ciudata.cand si cand cate o intepatura

Felicitari!
Sarcina usoara si la termen!
Postat: Friday, July 10, 2015 10:58 PM
cerradia wrote:
Endometrioza se descopera doar laparoscopic. In rest cum a spus si Adinuta esti doar suspecta, dar in mare parte cam partea cu suspecta se adevereste. Va pup si astept sa vad cat mai multe teste pozitive pe aici. Eu sper ca la anu sa pot sa fac fiv si sa vina gemenii. SimplyLove Ref la trombofilie, eu am pierdut sarcina si cu clexane., dar sunt mai multe cauze.

Eu am facut histeroscopie si mi-au luat mostra din endometru pentru biopsie, pentru endometrioza. E o procedura ok, pot spune ca e mult mai usoara decat hsg- ul
Subiect: Cand apar primele simptome in sarcina?
Postat: Friday, July 10, 2015 10:53 PM
roxinthya wrote:
Carmen, Sebiiecare organism este diferit si ce e valabil pentru o persoana nu se aplica si alteia - aici mai conteaza si starea de sanatate.
Eu de exemplu daca nu as fi facut test de sarcina si nu as fi luat proportii + absenta menstruatiei nici nu mi-as fi dat seama ca sunt gravida.
Dar in mare ca simptome:
- absenta menstruatie
- sani intariti si crestere in volum
- greturi (eu n-am avut la niciuna din sarcini)
- stari de irascibilitate
- foame
- somnolenta
- usoare dureri - intepaturi in zona ovarelor
- ameteli ( am avut o singura data la prima sarcina )
- arsuri gastrice
- pipi des - cand sarcina se mareste

Am pus aici si alte simptome nu numai cele incipiente.

Multumesc pentru raspuns.
Stiu ca fiecare sarcina e unica si simptomele dufera in fubctie de organusmul fiecareia. Dar curiozitatea e mare!