Profil: Carlymaria
Despre
Utilizator: Carlymaria
Nivel: Grupa mica
Statistici
A intrat: Monday, November 23, 2015
Ultima vizita: Tuesday, February 9, 2016 1:58 PM
Numarul de postari: 113
[0.01% din toate postarile / 0.04 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Clubul aspirantelor - 43
Postat: Tuesday, February 9, 2016 1:21 PM
Mie imi place sa stiu ca mai am optiuni, in caz ca nu reusesc ceva ...ras
Postat: Tuesday, February 9, 2016 1:18 PM
stelutza wrote:
esti din suceava?
inca nu am ajuns la un medic in infertilitate mai astept cateva luni si daca nu apare vreau sa merg la iasi mi-ar fi mai usor cu naveta!

Da. Scrie-mi pe privat, daca vrei. Eu sper sa nu ajung sa am nevoie de ajutor specializat, dar sa am o informatie la nevoie.
Postat: Tuesday, February 9, 2016 1:06 PM
stelutza wrote:
da leam facut au iesit bune mia zis ca e o inflamatie si o tratez cu betadine ovuleGossip

Si mie mi-a dat ovule Cervugid. Astept si eu rezultatul la papa nicolau pe joi dupa-amiaza. La ce medici mergi?
Postat: Tuesday, February 9, 2016 1:01 PM
Mire wrote:

Da.Chestia e ca eu stiu cand ovulez!! Adica chiar am aceleasi simptome..mucus,dureri etc.
In noiembrie la eco mi'a confirmat si medicul.(fusesem la un eco pt alta problema)..si nu vroiam inca bebe.
Si acum am toate simptomele,dar temperatura e mica Hilar
D'asta ma enervez ca nu inteleg de ce hohot
Dar eu zic ca am ovulat.
Gata ..doar azi ma mai agit,promithohot
Maine plec in vacantaaaaa!!! coeur hearts

Ei, vezi? Deocamdata e suficient sa stii ca ovulezi si sa bebelesti fara stres! Nici alte suplimente n-ar trebui sa iei deocamdata daca nu te sti cu vreo deficienta! Fetele fac stimulare controlata de medic, merg la monitorizare, fac injectii de spargere, daca e cazul, fiindca au incercat o perioada si au constatat ca e necesar sa apeleze la ajutoare sau au o varsta la care nu-si permit sa mai astepte! Daca iei ce nu trebuie si te alegi cu un chist de toata frumusetea? NuStiu Doamne fereste! Cheek Kiss
Postat: Tuesday, February 9, 2016 12:42 PM
stelutza wrote:
am facut analize de infectii bune ,la pap nicolau mi-a iesit leucocite am primit betadine ovule,maine merg sa vad daca am foliculi e ziua 12,am mai facut eco endovaginal in ziua 5 nu erau inca DistanceKiss eu merg in paralel cu 2 medicii unul e in spital si altul in policlinica acum sa raman gravida si ma hotarescGossip

Leucocite-valoare mare inseamna infectie? Ti-a dat de facut si analize de sange?
Postat: Tuesday, February 9, 2016 12:38 PM
cerradia wrote:
Adinuta e inaintea mea, ca ea mai are putin si face punctia, dar se poate spune la pachet. majoreta

Doamne-ajuta la amandoua!
Am urmarit sambata asta pe TLC un documentar facut la o clinica din Polonia, cred, unde se face FIV. Am ramas surprinsa sa vad 2 cazuri de femei destul de tinere (30-31 de ani, parca) care deja trecusera prin inseminari nereusite si acum reusisera cu FIV. Si m-am gandit ca, totusi, mai sunt sanse! Dar doctorul din documentar vorbea de indici care la noi pe forum sunt uzuali deja Haha : amh, TSH, corelatia dintre cei 2. Si, culmea, ca una dintre paciente spunea ca a trecut prin vreo 2 inseminari nereusite, dar habar n-avea cum sta cu amh-ul ca nu il facuse pana atunci.
Postat: Tuesday, February 9, 2016 12:20 PM
stelutza, ce mai faci? Vad ca mai intri pe aici, dar nu ne-ai mai zis cum ti-au iesit rezultatele la analize, ce ti-au mai zis medicii ... DistanceKiss
Postat: Tuesday, February 9, 2016 12:08 PM
Adinuta si cerradia, voi mergeti la pachet la gravidute luna asta! firstprize Urmarim cu sufletul la gura cazurile voastre!
Postat: Tuesday, February 9, 2016 12:04 PM
AlexandraDusa, pt.mine esti modelul ideal de aspirica! Eu eram convinsa ca tu erai in capul listei berzelor, mai ales cu sangerarea aia care parea de implantare a unei bobite. Acum crosetezi! hohot Chiar esti asa relaxata sau doar lasi impresia? Lol
Postat: Tuesday, February 9, 2016 11:48 AM
Alexa, imi pare rau de testul negativ. Dar poate e mai bine asa. Te tratezi de raceala, faci si investigatiile din ziua 2. Poate descoperi ceva ce se trateaza usor si te reglezi, ca prea te-ai dereglat ... Si faci un bebe fara sa ai emotii in privinta sanatatii lui. Din punctul meu de vedere, nu e totul sa obtii o bobita; trebuie sa facem tot ce tine de noi sa fim sanatoase sa putem duce sarcina la termen. E adevarat ca sunt pastile care pot fi luate si in sarcina, dar nu e mai bine sa le evitam de tot daca putem? Eu nu as vrea sa-mi intoxic copilul cu pastile inca de la primele batai ale inimii!
Si mya, la fel. Nu dispera! Incarca-te cu multa rabdare si ia-le pe rand! Nu-i asa ca si tu iti doresti sa fii bine cu ochii, sa-ti poti ingriji copilul fara alte impedimente? Si apoi, cred ca pauza asta iti va face bine. Nu-i exclus sa ramai insarcinata chiar cand ti-ai luat o pauza de la programat bebe.
Rabdarea ne lipseste cel mai mult; toate vrem o sarcina pe moment, daca s-ar putea. Si daca n-am ramas imediat, incepem sa ne stresam, sa luam tot felul de stimulente, sa ne fortam organismul... Nu e chiar asa bine; ar trebui sa apelam la metodele astea asa cum sustin si medicii, dupa mai multe luni de incercari nereusite.
Mire, eu cred ca tu iti creezi singura stres. Ai zis ca incerci din decembrie (si atunci ai ratat ovulatia) si deja trasezi grafice de ovulatie, de temperaturi ... teste de ovulatie. Acum te stresezi la cele mai mici diferente de temperaturi! Prea repede ai inceput cu stresul asta!
Scuze ca m-am lungit cam mult! ras