Profil: carlita
Despre
Utilizator: carlita
Nivel: Avansat
Statistici
A intrat: Tuesday, February 9, 2016
Ultima vizita: Monday, September 23, 2024 6:05 PM
Numarul de postari: 3,775
[0.36% din toate postarile / 1.19 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Gravidutele noastre dragi - 64
Postat: Monday, November 21, 2022 6:09 PM
Irinan wrote:

Mi s a dat voie sa vin acasa tocmai pt copii, dar trebuie sa stau la repaus, plus igiena pesar la 2 saptamani. Ieri dimineata aveam colul de 2,58. Nu vrea sa mai creasca dar macar sa nu mai scada mult.partea proasta e ca am si colul deschis pe interior, funneling prezent.. am invatat si in termen nouCrazy .. pesarul ar trebui sa l mentina asa cum e macar..chiar am noroc cu fata cea mare, plus ca am vb cu o doamna sa vina sa faca treburile mai grele gen ferestre si perdele..si mergem in fata. Baietelul nostru cantareste deja 1369(in ziua externarii)hearts si speram sa ramana inca la caldurica. Macar inca 8s.. la noi deja avem zapadacoeur nu multa dar este.. multumesc mult de gandurile bune CarlitaCheek Kiss 🤗🤗

Tin pumnii sa fie bine! computerlove

img
My Ovulation Chart
Postat: Friday, November 18, 2022 11:49 PM
Irinan wrote:

Da, o sa nasc la Iasi. Dar mai am un pic pana acolo, vineri am 2s de cand sunt internata. Mi s a scurtat colul de la 3,5 la 2,6. Dupa tratament de 8 zile, am fost reevaluata cu o diferenta de 0,05, adica de la 2,61 la 2,66. Dar fiind ecograf diferit mi s a spus ca nu poate fi luat in considerare. Azi mi s a montat pesar si sper sa fiu externata zilele astea

Mi-am imaginat tot felul de scenarii legate de internarea ta, dar nu mi-ar fi trecut prin cap sa ai probleme cu lungimea colului pale... Îmi pot doar închipui cum ai stat atata timp internata, stiind ca te asteapta acasă si ceilalti copilasi. Cred ca ai mare ajutor în fata cea mare.... Hai ca deja ai trecut de perioada critica, dar zi-i lui bebe să mai stea la caldurica ca e frigut rău în zona noastră. Doamne ajuta! Cheek Kiss Hugs!

img
My Ovulation Chart
Postat: Tuesday, November 8, 2022 4:44 PM
Dee_dea wrote:
Fetelor, voi cum stati cu progesteronul in sarcina?
Desi la 3s5z aveam 22, la 4s5z am primit rezultatul de 17. As fi sperat sa creasca in sarcina, si recunosc ca devin putin panicata.
Inca astept si rezultatele hcg sa vad progresul fata de saptamana trecuta, si abia peste 2 zile am programare la OB.
Oare e normal sa oscileze in plus/minus sau ar trebui sa ma astept la niste suplimente de la dr?

Progesteronul e recoltat la acelasi laborator? Are aceeasi unitate de masura? Ca sunt 2 variante de determinare: nmol/L si ng/mL.

img
My Ovulation Chart
Postat: Tuesday, November 8, 2022 4:41 PM
Irinan wrote:

Mie de exemplu imi urmareste sarcina medicul de la Iasi cu care am facut fiv, chiar acum sunt internata la Cuza Voda la Iasi, am 210 km de acasa. Am preferat sa fiu cu un medic in care am incredere

Hei, Irina, cum esti? De ce te-ai internat la Cuza Voda?
Am vazut ca ai intrebat de mine, eu nu am noutati notabile deocamdata. Te urmaresc cu interes, chiar daca nu scriu totdeauna. Vrei sa si nasti la Iasi?

img
My Ovulation Chart
Subiect: Clubul aspirantelor - 89
Postat: Wednesday, October 19, 2022 5:30 PM
deme wrote:

Carlita 🤗🤗 tu cum ești?
Încă nu știu cu menstruatiile, sunt pe anticoncepționale de la operație, teoretic le termin într-o săptămână si vedem :)
Maftei a spus ca e posibil si natural, insa sa nu ne facem speranta , eu oricum nu cred ca o sa se întâmple fără fiv.
O sa rămână pe februarie anul viitor, caci soțul a zis sa mai luam o mica pauza.
Am ajuns la Iași chiar de Sf. Parascheva, iar luni am reușit sa intram si noi in biserica. Noi nu suntem persoane cu biserica, insa am zis sa poate este un semn :) ce sa facem, ne agatam de orice 🙂

Aaa, deci, iti conservi si ovocitele, pe langa alte beneficii ... Imi imaginez ce aglomerat trebuie sa fie Iasiul la zi de sarbatoare .... computerlove
Mai bine ca faceti un pic de pauza, intre timp, nu se stie, cu ovarele resetate .... Clap Clap Clap Dar n-ai auzit nimic la clinica despre noul program de fiv subventionat?
Eu sunt tot mai aglomerata, abia am reusit sa fac si eu un pap test.

img
My Ovulation Chart
Postat: Tuesday, October 18, 2022 5:25 PM
Oana, felicitari pt test! Cel mai indicat e sa faci beta cu repetare pt dinamica si, pt siguranta, dozeaza si progesteronul. Desi, daca iei duphaston, s-ar putea sa nu fie relevant rezultatul .... Ai putea folosi Arefam/Crinone 1-2 zile inainte de recoltare in loc de Duphaston. Bafta!

img
My Ovulation Chart
Postat: Tuesday, October 18, 2022 5:13 PM
deme wrote:
Felicitări Oana, sarcina la termen iti doresc!!

Am terminat si eu cu controlul de 3 luni de la operație, totul este ok, am verificat si trompele sunt permeabile, am facut si histero la Iași la Maftei, a scos un polip.

Dr Simedrea a spus ca merita incercat si natural vreo 3-4 luni, mai ales ca amh era ok si sotul fara probleme, eu as si vrut sa incepem luna următoare al3lea fiv.
Sotul a spus sa luam o pauza si daca pana in februarie nu se întâmplă, începem fiv 3.

Wow, ce ma bucur ca totul e ok acum la tine! yes yes yes Mai mult ca orice, e bine ca esti ok dpdv al sanatatii. Sunt curioasa daca ai mai avut menstruatii dureroase dupa operatie...
Maftei ce parere are? Sa mai incerci natural sau chiar sa demarezi pt fiv? Oricum, daca nu reusesti sa incepi procedura in noiembrie, ramane pt anul viitor, timp in care ..... poate - poate ... computerlove
Oricum, ma bucura vestile! Buddy1

img
My Ovulation Chart
Postat: Thursday, June 16, 2022 5:03 PM
deme wrote:
Am programat operatia la Timișoara, 26 Iulie, insa trebuie sa fiu acolo cu o zi înainte.
Acum trebuie sa ma uit de o cazare pt o zi in apropierea spitalului, sa îmi fie ușor sa ma deplasez.

Doamne-ajuta!

img
My Ovulation Chart
Postat: Wednesday, June 15, 2022 5:59 PM
deme wrote:

Aveam opțiunea București sau Timișoara, ambele privat, dar dr Maftei mi-a spus ca el ar merge spre Timișoara. Laparascopic o sa fie.
Din ce stiu eu la stat nu se face. Ideea este ca fiind o operatie destul de complicata , nu as risca la cineva care doar are idee despre toate problemele. Iar Simedrea a zis ca o sa il sune pe Maftei sa vorbească sa vada exact ce trebuie facut, avand in vedere ca plănuim FIV dupa ce primim OK-ul dupa operatie.

Aveam in minte strict varianta sa te opereze Simedrea la spital de stat sa mai scutesti din cheltuiala ca iti trebuie apoi si pt fiv si nu sunt putini .... Clar cantareste mai greu sanatatea ta si mai trebuie sa iasa totul foarte bine si pt urmatorii pasi.
Iti tin pumnii sa fie o procedura cat mai putin invaziva sa te poti apuca cat de repede de tratamentul pt fiv! Doamne-ajuta! grup

img
My Ovulation Chart
Postat: Wednesday, June 15, 2022 2:35 PM
deme wrote:

Da Carlita, la rmn; pai endo este spre intestin, nodulul vazut de Maftei este nodul intestinal. Endometrioza de grad 4 si adenomioza. Inca nu m-au programat, astept sa ma contacteze dr Ciontu pt asta. Ma operez la dr Simedrea la Timișoara la privat.

Am inteles acum. Astept si eu detaliile, exista sansa sa intervina laparoscopic?
La spital de stat nu poti face operatia asta?

img
My Ovulation Chart