Profil: CARLA 8
Despre
Utilizator: CARLA 8
Nivel: Grupa mica
Statistici
A intrat: Wednesday, June 25, 2014
Ultima vizita: Tuesday, October 23, 2018 9:55 PM
Numarul de postari: 171
[0.02% din toate postarile / 0.05 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Gravidutzele noastre dragi - 38
Postat: Saturday, February 11, 2017 10:31 AM
Adinuta te felicit din toata inima computerlove , imi era dor de postarile tale pline de sinceritate si scrise din toata imima, mi-am dorit sa povestesti despre momente de bucurie in viata ta despre sarcina si iata ca se intampla.
Iti doresc sa decurga totul bine cu sarcina , sa poti sa savurezi momentele la care ai visat, pentru care poate ai plans ,ai suferit dezamagirea esecului tratamentelor costisitoare si chinuitoare.
Am crezut intotdeauna in miracole, pentru tine a facut Dumnezeu unul , il meriti din plin pentru caracterul tau frumos.
Iti doresc o sarcina usoara sa poti sa savurezi fiecare clipa din ea.
Te pup tare tare sa se ia si la mine, se zice ca e un an fff fertilLumanari Cheek Kiss Cheek Kiss ras

Sarcini usoare tuturor fetelor !hearts
Subiect: Clubul aspirantelor - 56
Postat: Wednesday, February 1, 2017 3:26 PM
Alexandra88 wrote:
Multumesc Pentru incurajari! Toate bune pana acum, si totusi bebele intarzie sa apara. Eu stiu ca nu ovulez, intrebarea este de ce, sI chiar si dupa 3 stimulari nici un rezultat......ceva problema tot este uff . Cum zicea Dr. ....infertilitatea e ca si un puzzle, deocamdata avem cateva piese bune, dar pana la rezolvarea lui mai avem nevoie de cateva ....NuStiu Doamne ajuta tuturorHands DistanceKiss

Buna !Alexandra 88 , vad ca si tie ti s-a recomandat myo-sun, eu puteam sa iau ani de zile myo-sun si sa am sinechie uterina.

Lipsa ovulatiei inseamna o prolactina crescuta si estrogen scazut. Ai dozat acesti hormoni ?

Si eu am facut stimukari cu clostyl., am obtinut foliculi dar endometru mic ,cand lucrurile stau asa se spune ca nici ovocitele obtinute orin stimulare nu sunt de calitate.

Daca nu esti multumita de acest medic , mergi la altul, dacacesti multumita, mergi mai des, asa va cauta mai in amanunt unde exista problema.

Infertilitate inexplicabila nu exista , decat probleme necautate, negasite , nerezolvate.Pupici Cheek Kiss

Bafta fetelor ce urmeaza la testare.

Gravidutelor, sarcini usoare, fara probleme, cu rezultate bune la toate analizeleuff
Subiect: Clubul aspirantelor - 55
Postat: Monday, January 16, 2017 11:13 AM
carlita wrote:
CARLA 8, cum a ajuns medicul la concluzia ca ai sinechie? Asta e ca o pielita pe interiorul uterului, nu? Se vede la eco?

Nu a vazut nimeni la eco nimic , a vrut sa vada prin histeroscopie pentru faptul ca nu am ramas niciodata insarcinata.

Uterul este lipit in sinechie uterina , la mine a fost cam 1/3 , fara histeriscopie nu observa.
Postat: Monday, January 16, 2017 11:06 AM
Crissy wrote:

Uff e totusi bine ca ai descoperit cauza si acum stii ce trebuie sa tratezi. Care-i planul de actiune?

Acum asteptam sa se refaca endometrul, dupa care repet hormonaleke, aveam progesteron inainte de ovulatie mai mare de 1 iar endometrul nu depasea 6-7 mm ,uterul nu raspundea la stimulii hormonali , dupa care medicul zice sa mai incercam o inseminare inainte de Fiv, ce am facut pana acum a fost in zadar.

Vreau sa spun ca aceasta interventie a fost groaznic de dureros nu ma gandeam sa am neavand niciun chiuretaj.

Ce vreau sa mai spun e ca am facut interventia cand eram stimulata, aveam foliculi frumosi si urma inseminarea .

De Adinuta mai stiti ceva ? nu a mai scris duoa Fiv .
Postat: Monday, January 16, 2017 10:09 AM
Inawar wrote:

Nu am luat nimic pentru calitatea ovocitelor desi aveam de gand. Am facut amh in noiembrie cand m-am inscris pe forum la recomandarea fetelor si am fost foarte dezamagita de rezultat. Aveam de gand sa-l repet in decembrie sa vad sigur ca e valoarea reala, insa cu sarbatorile nu am mai avut chef sa-mi bat capul. Aveam in gand sa incep in ianuarie cu un plan de bataie, repetare amh, o cura cu vit D, tot de aici am inteles ca imbunateste amh-ul si spermograma sotului sa vedem si el cum e.... Din fericire nu a mai fost nevoie.
Sper in continuare sa fie totul ok, miercuri am prima programare la ecografie.
Cheek Kiss

Asteptam poza cu bebecomputerlove
Postat: Monday, January 16, 2017 9:45 AM
Buna !
Felicitati tuturor gravidutelor ! Sarcini usoare si la termen va doresc !

Inawar felicitari, vad la semnatura ta rezultat Amh , ai luat ceva pentru calitatea ovocitelor ?hearts

Fetelor vreau sa va spun ca la mine mi s-a mai descoperit o problema , alt medic , sinechie uterina . Ati avut careva dintre voi ? deci puteam sa fac stimulari si analize... Sinechia incurca totul. La asa ceva nu m-am asteptat ,nimeni nu a vazut pana acum.
Postat: Thursday, December 15, 2016 10:16 AM
Buna !
Vestile mele nu sunt buneAngel , nu am niciun folicul dezvoltat dupa stimulare , am scapat de-o grijaAngel , nu voi mai sta in suspans , nu mai am nimic de asteptat cu emotii , lucrurile sunt clare DistanceKiss
Nu sunt deloc suparata, dezamagita , asta e viata fetelor , infruntam realitatea , de la anul oi mai vedea .

Va pup , aveti grija de sufletele voaste, sa le pansati bine !

Cryssi sa ai un beta mare cat inima mea computerlove
Postat: Wednesday, December 14, 2016 2:15 PM
Crissy wrote:

Extract de Macca si Tribulus.. ambele le-am luat pana la testul de ovulatie pozitiv.. ma gandesc ca pe langa efectul stimularii de luna trecuta si astea 2 m-au ajutat sa ovulez..

Multam multBuddy1 iti spun un secret; mi-ai facut ziua frumoasaLol computerlove
Postat: Wednesday, December 14, 2016 2:06 PM
Crissy wrote:

computerlove computerlove te astept cu vesti de la eco.. hai ca e timpul sa vina bebe pt toata lumea si sunt sigura ca gravidutele noastre vor imprastia acum de Craciun muuuuuult muuuuuuuult praf magic de burtica sa ajunga la toata lumea! hearts

Multumesc mult CrissyLove , am luat si praf de burticaLol , oricum astazi sunt happy deocamdata si cauza esti TU computerlove
Postat: Wednesday, December 14, 2016 2:04 PM
Carlita si bb88 , va multumesc !Cheek Kiss

Bella 1989 cred ca esti mai aproape de minunea ta decat crezi dupa aceasta laparoscopie. O ovulatie cu folicul matur pe partea cu trompa si e luna ta , fii optimista, globul si minunile au inceput coeur

Crissy poti sa spui ce ai luat tu pentru a creste LH-ul , stii cum suntem noi aici , intrebam fiecare graviduta dance

Am pus intrebarea acum pentru ca spuneai de egg-ul tau bogat , la mine nici urma de el pana in prezent cu stimularea si sunt in ziua 13, poate m-ar ajuta putin, abia astept sa-mi spuna astazi despre foliculi si endometru