Cariera si familia, cum le impacam ?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
marivic
Scris: Saturday, January 21, 2012 11:31 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Am apasat de 2 oribanghead banghead sorry
marivic
Scris: Saturday, January 21, 2012 11:32 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
kali wrote:

Marivic, daca nu se merita, probabil ca nu mai faceai facultatea si, tot asa, nu te-ai mai fi panicat cum ai facut-o asta toamna cand inca nu stiai incotro sa o apuci cu serviciul. Ceea ce vreau sa spun e ca, probabil, te atrage ( mai mult decat iti dai chiar tu seama ) ceea ce faci, altfel - banuiesc - ca ai renunta.
Din punctul meu de vedere, se merita cu varf si indesat, tocmai pentru ca o viata avem si nu vreau sa o petrec stand acasa. Vreau sa realizez ceva... sa las ceva in urma mea. Pe langa asta, transmit un mesaj important copiilor mei ( mai ales fetelor ): mami e capabila, puternica, independenta, egala cu tati in tot ceea ce face, etc. Sincer, sper sa-mi mosteneasca ambitia si sa nu considere vreodata ca exista ceva ce ele nu pot face... fapt ce e perfect posibil, ca si eu am o mama extrem de puternica, care m-a inspirat si nu m-a lasat sub nicio forma sa cobor shtacheta ( fapt pentru care ii multumesc, chiar daca mi-a fost foarte greu uneori si nu suntem intotdeauna pe aceeasi lungime de unda - nici nu stiu daca ar fi posibil, la cat de capoase suntem amandouasic ).
Pe de alta parte, chiar nu as putea sa fiu dependenta financiar de sot; ar insemna sa-mi calc pe orgoliu si mandrie daca ar trebui sa-i cer bani pentru a-mi cumpara ceva atunci cand imi doresc. Decizia ar fi in mainile lui si nu mi-ar conveni deloc - nu mai bine suntem egali?
In fine... m-am intins cam mult insa vroiam sa te incurajez sa continui ceea ce faci.

Ca sa fiu on topic: ma gandeam eu ca nimanui nu-i este usor, insa e bine, uneori, sa auzi ca mai sunt si altii ca tine.sic Egoista de mine!sorry1

KALI,nu am mai intrat de mult pe aici,dar sa stii ca ai dreptate,....Cat am stat acasa ma apucase paranoia,cum am inceput munca viata mea e plina,e frumoasa,...este obositoare ziua,ce-i drept,dar ma tine in priza.Am satisfactia ca ma iubesc copiii,.....acum dupa vacanta am primit de la cativa cadouri si mi-au spus atat de candid:,,Doamna,ce dor ne-a fost de tine'',imbratisandu-ma atat de lipicios:018: .Asa ca raman la cariera de profesor,fac ceea ce imi place,adica sa fiu in mijlocul copiilor si poate candva imi voi infiinta propria mea gradinitayes
Da,asa este cariera cere sacrificii,dar atata timp cat pot sa fiu foarte aproape de familie,totul este OK.cool Fac doua lucruri odata:si cariera si familie.
madalinutzaa
Scris: Friday, August 24, 2012 10:34 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 3/27/2009
Am stat acasa de cand am terminat facultatea pana a facut Miru 3 anisori si nu pentru ca am vrut ci pentru ca nu mi gaseam nimic de lucru si imi placea sa stau acasa sa fac tot ce trebuia pentru miru gateam , aveam foarte mult timp dar totodata ma si plictiseam simteam ca nu sunt in stare sa fac nimic si ne descurcam destul de greu cu un salariu. Am cautat mult timp servici dar nu gaseam nimic asa ca atunci cd sa intors sotul din Afganistan ma hotarat sa mi deschid un magain de hainute pentru copii si asta am si facut. Mai tarziu a devenit magazin de haine de dama dar ...oricum este foarte greu si nu castig foarte mult dar sunt multumita ca am mereu banuti mei si am satisfactia ca pot face ceva pentru familie , sotul ma sustine foarte mult si cand ma plang ca nu am vanzari ca nu stiu cat o sa mai mearga imi zice mereu,, lasa iubita ca atunci cand nu o sa mai mearga incercam altceva pentru ca tu poti face multe,, creste inimioara in mine cand il aud si ma gandesc c apoate are dreptate topai topai
iasmina_ioana
Scris: Friday, August 24, 2012 11:30 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/1/2011
Am stat acasa cu Iasmina pana la 1,5 ani, restul sta tati. Merg la servici de la 8 la 5, dar asta nu ma impiedica sa imi trezesc dimineata copilul cu un pupic, sa tragem o joaca asa pe fuga, asta in zilele in care nu imi este mila sa o trezesc. Cand ajung acasa, daca trebuie sa fac ceva , incerc sa o am mereu aproape , la bucatarie , cand fac curatenie, cand crosetez. Mergem in parc, in vizita la bunici, la cumparaturi, si trece saptamana. Suntem de obicei doar duminica impreuna toata ziua, si profitam. Si ma bucur ca, contribui la bunastarea familiei, si nici nu imi place sa nu am bani in portofel, nu as putea.
praslea_cel_voinic
Scris: Friday, August 24, 2012 1:17 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/19/2009
Trebuie sa fac tot timpul ceva, cat am stat acasa in concediu de maternitate m-am urcat pe pereti. Ma descurc binisor, lucrez full-time, mai dau si examene pe langa sa imi echivalez diploma si am si grija de casa si copii. topai Daca nu as avea ec face as da in depresie uff m-am obisnuit sa fac mai multe de un lucru in acelasi timp si nu imi pot iesi din ritm...fool
gabyta
Scris: Friday, August 24, 2012 1:29 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/20/2011
Eu am abandonat munca din proprie initiativa si pe de o parte ma bucur pe de alta sufar.
Ma bucur deoarece sunt acasa cu copii imi vad de familie dar duc dorul munci de afara , a colegilor, desii ai vad mereu,,,asta e,,inca vreun an -doi mai stau dar apoi incep sa caut ceva de munca de nu ma si urc pe peretibanghead
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.