Care este cea mai placuta amintire pe care o aveti ?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaC
Scris: Thursday, February 23, 2006 8:49 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Anii trec unul dupa altul si fiecare isi pune amprenta asupra noastra intr-un fel sau altul. Care este cea mai placuta amintire pe care o aveti pana acum si pe care cu siguranta o sa o tineti minte toata viata?
taki
Scris: Friday, February 24, 2006 5:39 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/13/2006
Pe mama mea si cu asta cred ca am spus mai mult decat o mie de cuvinte.
Anaida
Scris: Friday, February 24, 2006 1:17 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Eu am destule amintiri frumoase incat n-as putea sa le cataloghez...as putea incepe cu momentele cand am aflat ca sunt insarcinata, apoi cand am vazut bebicii la eco, cand i-am nascut...ziua in care m-am casatorit, cea in care ne-am mutat la casa noastra...si lista ar putea continua...
g_nicoleta2000
Scris: Friday, February 24, 2006 2:38 PM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
Pe primul loc este inima Alexandrei vazuta la ecograf inainte ca ea macar sa arate ca un omulet. Punctul acela ce batea atat de repede, plin de viata si cu atata magie m-a fermecat pentru totdeauna.

Apoi imi este tare drag sa-mi amintesc inceputurile relatiei mele cu Liv, saruturile, mangaierile, reactiile parintilor..
ira_tgr
Scris: Saturday, March 4, 2006 4:48 PM
Nivel

Inregistrat: 11/2/2007
cea mai frumoasa? pai am doua...

prima a fost ziua logodnei mele si cea de-a doua, cand am aflat ca sunt gravida yes
Maria & Mario
Scris: Saturday, March 4, 2006 5:33 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Amintirile legate de mamaia mea, care m-a crescut , sunt precum Amintiriledin copilarie a lui Creanga. As putea scrie o carte despre ea. Si a doua , Mariutza mea,la ecograf... la 6 saptamani , cand am vazut cum ii batea inimioara .... ziua cand am nascut-o si am tinut-o in brate prima data , la san , cand mi-a zambit prima data , cand..... as putea continua la infinit ! ras
Elia
Scris: Friday, March 10, 2006 3:08 AM
Nivel: Guest

Sunr multe momente de care imi amintesc cu placere, si parca mi-e ciuda ca am impresia ca nu le-am trait la maxim atunci cand se intamplau. De exemplu, imi aminteam ieri ce frumos era cand locuiam in Chengdu (orasul unde am locuit pana vara trecuta), un oras linistit, unde ne-am facut cativa prieteni foarte buni, si ne adaptam la viata de familie, John era bebe mic, avea 7-8 luni, ai mei plecasera in Romania si eram singuri cu John, si in fecare sambata sau duminica (nu mai tin minte exact) aveam program de iesit in oras, si faceam "valiza" cu scutece, servetele, biberoane, borcanele, castronele, lingurite, jucarele, hainute de schimb in caz de vreun accident...si plecam cand eram gata (de obicei in jur de pranz), John adormea in autobuz (ca stateam in suburbii si faceam vreo 20 de minute cu autobuzul), si ne opream undeva sa mancam, la o terasa si el domea, iar cand se scula plecam pe strazi, prin magazine, parcuri, iar pe la 5 cand trebuia iar sa manance mergeam la un pub, unde la ora aia nu era nimeni, si ascultam muzica, Coleman bea o bere, eu o cola si John dormea pe masa. Iar cand se scula ne mai plimbam putin si apoi mergeam acasa...si John adormea devreme, la 10 cel tarziu si eu cu tati stateam in pat si vedeam un film...

Nu ca ar fi asta cea mai frumoasa amintire a mea, dar sunt atatea momente frumoase pe care mi le amintesc cu placere...parca as fi o baba...
Kiki
Scris: Friday, March 10, 2006 6:51 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Sunt multe momente de care imi amintesc cu placere si le rememorez cu emotie; ba ca am intrat la liceu, ba ca am intrat la facultate, ba ca m-am maritat, ba ca mi-am luat casa, ba ca am mobilat-o...Cred ca cea mai placuta dintre toate e bebelusul meu iubit, de cand s-a nascut mi-a schimbat viata, m-a facut mai responsabila, mai iubitoare...boy
Alina
Scris: Friday, March 31, 2006 4:51 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
love1 love1 love1
Eu ma trei amintiri, nu pot sa aleg doar una.
Cand m-a cerut sotul meu in casatorie.
Cand am tinut-o in brate prima data pe Catinca.
Cand l-am tinut prima data pe Tudor in brate.
sunny sunny sunny
mihaela75
Scris: Friday, March 31, 2006 7:35 PM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2006
Mama si copilaria sunt amintirile cea mai placute din viata mea.Ea a fost un fel de super femeie, n-am vazut-o niciodata cu frica de ceva, era mereu sigura pe ce face, optimista chiar daca se darama casa pe ea,mai plangea si ea ca tot omul dar se ascundea mereu si f. greu o prindeam in flafrant.A fost o mama de casa nu de cariera si si-a dedicat viata noua, celor 5 copii.Azinoapte am visat-o...poate vroia sa ma anunte ca nascoareAm inebunit de tot fool
fdianamaria
Scris: Wednesday, June 28, 2006 6:26 PM
Nivel

Inregistrat: 2/17/2006
si eu am doua in top
I cand s-a nascut sora mea...aveam 8 ani, aflasem la telefon ca am o sora si am iesit pe strada sa spun tuturor care au trecut cat sunt eu de fericita ca am o sora

II amintirea bucuriei mele si fatza lui Hemi cand am aflat (prin teste) ca sunt gravida...
kali
Scris: Wednesday, February 19, 2014 11:06 AM
Nivel

Inregistrat: 5/27/2006
Cele mai dragi amintiri din viata mea sunt legate de perioada cat am avut bebelusi. Apoi, imi aduc aminte cu mare drag de toate vacantele noastre... deci sunt mai mult decat o amintire...
Nu pot alege.
alexandrabogdan
Scris: Wednesday, February 19, 2014 11:40 AM
Nivel

Inregistrat: 4/17/2008
cele mai dragi amintiri sunt legate de bunica mea care m-a crescut, de perioada sarcinii si de perioada in care Sara era bebecoeur
Cris-DL
Scris: Wednesday, February 19, 2014 12:08 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/4/2006
De perioada sarcinii, nu. Prietenii stiu de ce!
Cele legate de copii, sunt cele mai puternice, sigur + sot + copilarie + altele, insa nu pot alege nici eu...

TatyKS
Scris: Wednesday, February 19, 2014 1:12 PM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2006
Cris-DL wrote:
De perioada sarcinii, nu. Prietenii stiu de ce!
Cele legate de copii, sunt cele mai puternice, sigur + sot + copilarie + altele, insa nu pot alege nici eu...

Stiu , stiu ... nici eu , decat de la prima love .

Nici eu nu pot alege ... inainte sa am copii, ar fi fost copilaria mea fara grija si cu multe, multe nazbatii ,de care eu si parintii mei ne aducem aminte cu mare drag. Acum ca ii am pe ei 3 in viata mea ... am o multime de momente minunate ... primele noastre clipe impreuna, primele sarbatori in 2/3/4 computerlove , crestinarea copiilor ( extrem de emotionante ), primele vorbe, primii pasi ... Ma bucur si ii multumesc lui Dumnezeu pentru viata mea, pe care am stiut sa mi-o astern Angel .

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.