Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| Fiecare dintre noi are o activitate preferata. Unii prefera poate sa stea pe internet, altii sa se uite la TV la tot felul de emisiuni / seriale, altii adora sa citeasca carti de tot felul, sa se plimbe sau sa mearga la shopping, sa asculte muzica sau sa croseteze, etc, etc.
Care este activitatea voastra preferata?
Daca aveti mai multe activitati preferate, puteti sa le enumerati pe toate, in ordinea preferintelor, dar de votat sa o votati doar pe cea pe care o si faceti cel mai des.
In cazul meu, activitatea preferata este navigarea pe internet in cautarea diferitelor subiecte, care mai de care mai interesante. Mi se pare atat de vast si gasesc atatea lucruri noi, incat nu ma mai satur.
Bineinteles ca imi mai place foarte mult sa crosetez (chair daca am lasat-o mai moale in ultima vreme), sa calatoresc, sa urmaresc serialele mele preferate (Dr House, Grey's Anatomy, Mentalist), sa merg cu copiii prin parc sa ne jucam/plimbam...
Nu imi place sa calc, sa gatesc, nu pot face activitati sportive care necesita rezistenta (nu am avut niciodata rezistenta)... |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| 1.Crosetat,tricotat,cusut,brodat,cusut la masina,gastronomie. 2.Activitati cu copii(kraft,pictura,colorat),jocuri. 3.Filme,muzica,calatorii,citit povesti copiilor ,plimbari,shopping.
Treburile casnice le facem(eu si sotul) rapid,el aspira,matura,ma mai ajuta cu vasele,sters geamuri pe interior,pe exterior vine un nene si le spala la fiecare 2 saptamani,masina spala;mi-ar fi placut una de uscat haine dar poate anul asta o vom avea;de calcat mai deloc...ne planificam treburile de facut in cursul saptamani ca apoi in week-end sa ne relaxam/plimbam/jucam.
|
|
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Categoric pe primul loc este plimbareala!Ador calatoriile!Daca ar fi sa castig si eu ceva nu mi-as dori decat un rezervor interminabil! Uff....ce bine ar fi!De n-as bate tara asta in lung si-n lat! Bineinteles ca nu as neglija nici shoppijngul,numa bani sa fie cat poate cheltui o femeie ....asa ca pana una alta stam pe net...ca nu ne costa chiar atat! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/1/2011 Mesaje: 805
| 1, Sa petrec timp alaturi de fetita mea, putinele ore de dupa servici, printre oalelele de mancare, hainele pentru calcat, vasele murdare, incerc sa o iau mereu cu mine , la bucatarie sau unde am treaba si printre picaturi ne mai si jucam, cat se poate la 1,5 ani. 2, In weekend si in serile in care sunt mai libera , imi place sa iesim la plimbare, mai vizitam parintii, mai cumparam cate ceva , si trece timpul. 3, De obicei vineri seara sau sambata dimineata e rezervata curateniei generale. 4, Si printre picaturi tricotez sau crosetez.
|
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Eu tot cu dor de duca... calatoriile sunt pe primul loc fara doar si poate!! Apoi... bibileala: coafor, cosmetica, mani-pedi, masaj... chestii din astea de te fac sa te simti bine in pielea ta. ... Dupa care urmeaza restul... |
|
| Si in zilele de sarbatoare cand nu fac treaba prea multa , imi place sa citesc, cam tot ce imi pica in mana.
De la calatorii nu ma dau nici eu inapoi, mai ales daca tre sa conduc eu....iuhuuu. .. bucurie mare. Plecatul din localitate, mersul la aer curat, vizitele la prieteni sunt exceptii de la rutina. Nu e nici o zi la fel cu alta, si nu am un program anume de gatit, curatenie, si alte treburi fie gospodaresti sau nu. |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| kali wrote:Eu tot cu dor de duca... calatoriile sunt pe primul loc fara doar si poate!! Apoi... bibileala: coafor, cosmetica, mani-pedi, masaj... chestii din astea de te fac sa te simti bine in pielea ta. ... Dupa care urmeaza restul...
pana aici total de acord, apoi urmeaza cititul , facutul si degustatul bucatelor si...cheltuitul banilor prin magazine de haine |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| ... Am uitat... imi place mult sa stau... eventual intr-un loc drag mie... imi fabric o stare " zen " si ma bucur ca sunt. Ca un fel de meditatie. |
|
| Ei si cum as putea sa nu spun de dragul de bucatareala, as face prajituri non stop, si nici mancare nu as refuza. M-as muta in bucatarie. Imi place ca de ziua prietenilor sa la fac torturi si prajituri, plus petrecerile noastre, si se duce de rapa rutina mea, deci cel mai bine e spus ca facem lucrurile cand si cum trebuie. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Mie-mi place foarte mult sa ma ocup de copii , sa joc scrabble, sa cant la chitara, sa fac sport si sa "clocesc" modele de haine. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Pe primul loc campingurile noastre cu focul de tabara si somnuri in hamac ,mancam chili la oala de tuci si coacem cartofi in jar .Nu dau asta pe nimic in lume. Nu-mi place la cratita |
|
Inregistrat: 11/4/2009 Mesaje: 979
| doua ore de shopping, doua de masaj si trei de somn m-ar relaxa chiar bine :)) si apoi o noapte de dantuiala |
|
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Sa calatoresc,sa ma plimb prin parcuri,natura,sa crosetez,sa ma rasfat in magazine cu materiale,panglici,dantele, fire cat mai colorate....e extazul meu si sa ma joc cu dragalasii mei,sa ii rasfat. |
|
|