care e diferenta?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
^jasmin^
Scris: Wednesday, April 23, 2008 12:48 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 5/5/2007
AdrianaC, multumesc mult pentru rapidul raspuns si accesul.
Cum am spus mai intai, nu ma deranjat ca nu am avut acces atat cat ma deranjaze ca nu toti pot vedea toate pe forum. Cu tot respectul, mie nu im face placere sa postezi unde stiu ca nu toti sa poate fi ajuta de postare si nici sa stiu ca unde nu am sa am de contribuit nu am sa am acces
AdrianaC
Scris: Wednesday, April 23, 2008 10:55 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Alegerea de a posta sau nu e a fiecaruia.
Oricum, sper ca am fost explicita in mesajele anterioare vis-a-vis de sectiunile care sunt supuse acestor restrictii.
salut
valentina
Scris: Tuesday, May 6, 2008 7:12 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/8/2007
AdrianaC wrote:

La sectiunea de lucru de mana vor avea acces numai membri care au postat regulat acolo sau s-au aratat interesati de subiectul respectiv, fie prin postari de linkuri utile tuturor, fie prin modele lucrate si explicate, etc, etc.

Cei care nu au acces la acea sectiune vor fi rugati sa se anunte aici si in urma analizarii implicarii fiecaruia pe acea sectiune, voi acorda (sau nu) accesul in acea sectiune.

pupici

As vrea si eu sa am acces din nou la sectiunea Lucru de mana.
yulyana82n
Scris: Friday, August 29, 2008 12:18 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 1/2/2007
Da am citit toate mesajele. Mi-am fcaut putin timp sa va scriu ...ca de nu pot sa tac ...asa cred eu. Nu stiu exact daca eu nu am acces doar pentru ca nu am postat tot timpul cate ceva. Am postat ce am lucrat si explicatiile cerute...cand am putut , am avut timp am scris si aprecierile mele vis-a-vis de lucrarile altora. E aiurea decizia luata in privintza mea ...imi pare rau ca am ajuns la aceasta concluzie. Se stie fff bine ca am doi copii mici, si este ff greu asa . Can am putut am lucrat , v-am arat ce si cum. Nici asa nu am ajutat forumul? Nu ma astept dupa acest mesaj sa am acces dar vroiam sa imi zic parerea si totodata dezamagirea mea.Asta e parerea voastra si v-o respect. Eu m-am bucurat fff mult si m-a ajutat la fel de mult si in ce imiplace sa fca dar si in cresterea copiilor mei, atunci cand am gasit forumul si cand am fost acceptata. Aveti unele din voi pareri cam ciudate si nu sunteti asa amiabile cu toate dar am trecut peste asta ....ca , am zis eu ca nu va adresati si la mine, dar acum vad ca sunt incluse printre cele care se zice ca nu au adus aport la ridicarea forumui.
Va multumesc ca am fost " ascultata" si sper ca si inteleasa . Sa a mearga cat mai bine....si schimbati-va pentru ca asa veti pierde prietene care s-au acomodat cu forumul si ii simt lipsa.Da , am acces la restul de subiecte, dar numai gandul cand intru si vad ca nu sunt in aceea comunitate in care poti sa te simti in largul tau, iti vine sa inchizi pagina , dezamagita

Scuze daca v-am ocupat timpul si spatiul pe aceasta pagina.
dya
Scris: Friday, August 29, 2008 1:08 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 5/12/2006
Yulyana nu trebuie sa te superi , era o restructurare a forumului motiv pentru care sau facut unele schimbari iar tu nu trebuia sa faci altceva decit sa anunti in acest topic dorinta de a avea acces la topicurile cu lucrul de mina sau sa-i scrii un PM adminului ( AdrianaC) si cred ca s-ar fi rezolvat totul , nu de alta dar din cite am vazut ( poate nu am vazut eu binesic ) tu nu ti-ai anuntat aici dorinta de a avea acces acolo.
Sper sa se rezolve toata treaba asta iar tie sa-ti treaca supararile.pupici angel
AdrianaC
Scris: Friday, August 29, 2008 1:35 PM

Yulyanna, daca ai fi citit toate mesajele, ai fi vazut ca trebuia sa anunti aici ca nu ai acces si ai dori sa ai acces, urmand ca eu sa evaluez cerinta ta si sa decid daca iti pot da sau nu acces.

yulyana82n
Scris: Friday, August 29, 2008 1:52 PM
Nivel

Da sunt si azi pe fuga si adevarul asta e ca nu am anuntat acest lucru, aici am gresit eu. Dar dupa ce am intrebat pe mess. de ce nu am acces si mi-ai raspuns ca doar anumite persoane au acest acces...eu nefiind inclusa, am zis ca nu mia trebuie sa fca aceasta cerere , pt. nu voi avea acces.Asta era motivul pentru care nu am mai facut cererea.Nu m-am suparat , dar am mai avut discutii de genu si unele din voi stiti care era treaba..eu nu sunt acest gen...imi place sa fim o comunitate unita si fara certuri discutiii ascunse sau te miri ce lucruri ...zic eu urate ( nu stiu daca este bine sa zic asa dar...). In final vedeti ce veti face si cu mine ...si mai vedem ...de vizitat oricum nu renunt sa o fac indiferent daca am o retinere atunci cand vad ca nu sunt primita peste tot.Forumul este ff bun mai ales ca desbate ff multe subiecte care pe noi femeile ne preocupa. Sa va mearga bine indiferent cum vreti sa continuati.
yulyana82n
Scris: Monday, September 1, 2008 6:38 AM
Nivel

V-ati mai gandit la cererea mea?
AdrianaC
Scris: Monday, September 1, 2008 9:28 AM

Ai acces. Pentru lucrarile pe care le vei posta, o sa te rog sa pui si modul de lucru / schema.

De asemenea, orice link este binevenit.
yulyana82n
Scris: Tuesday, September 2, 2008 11:59 AM
Nivel

Multumesc mult!ras
dya
Scris: Tuesday, September 2, 2008 1:09 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 5/12/2006
yulyana82n wrote:
Multumesc mult!ras

Vezi mami ca pina la urma sa rezolvat???angel pupici
Ania
Scris: Wednesday, September 24, 2008 6:20 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/23/2006
Pot sa primesc si eu acces la forumul Lucru de mana? Am multe link`uri si scheme pt goblenuri , punct cruce si vreau sa le postez pe forum . E adevarat ca nu prea m`am implicat la acest forum , dar se datoreaza si faptului ca nu am avut acces la acea parte a forumului .
Daca nu pot sa primesc acum sa imi spuneti ce trebuie sa fac pt a primi acces la acea parte a forumului .
Merci !
Ania
Scris: Wednesday, September 24, 2008 7:14 PM
Nivel

Adriana eu am nevoie de acces la scheme , modele si lin`kuri utile -pt goblenuri , punct cruce etc .. unde inca nu am acces ..ca am incercat si spune ca nu am acces... daca se poate acolo da acces .. ar fii super ! dar daca nu sa`mi spui ce e de facut ! ras pupici
P.S. am postat si aici in caz ca o sa primesti PM mai tarziu .. :d
raly
Scris: Wednesday, September 24, 2008 8:51 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Ania,Adriana are acum niste probleme cu baietelul ei asa ca asteapta si tu putin pana se rezolva si atunci Adriana sunt sigura ca iti va raspunde!computerlove
Ania
Scris: Wednesday, September 24, 2008 9:00 PM
Nivel

da raly stiu ca andrei e bolnav .. asa ca nu am ce sa fac decat sa astept . ras
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.