care e diferenta?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
dya
Scris: Thursday, April 17, 2008 10:43 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 5/12/2006
Asa-i???hohot
roxana_marwa
Scris: Friday, April 18, 2008 6:17 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Buna fetelor
Desi va citesc de mai bine de 1 an nu prea am postat. De ce? nu am timp. Desi stau acasa , al meu baiat imi ocupa tot timpul .La internet stau doar seara dupa ce el doarme si abia apuc sa lucrez la computer. Eram fericta ca pot sa citesc in fiecare seara macar putin din ce ati postat voi. Cel mai mult ma interesa articolele crosetate. Acum vad ca nu mai pot sa intru. Sincer imi pare rau si nu mi se pare o idee buna. Acuma vreti sa ma obligati sa scriu in fiecare seara ceva pe site doar ca pot vedea topicurile care ma intereseaza? Chiar daca as vrea nu am timp si ca mine cred ca sunt multe. Daca ati pune un hitcounter la site-ul vostru ati vedea ca dupa aceste noi reguli numarul vizitatorilor a scazut. Eu am crezut ca voi vreti sa ajutati fetele sa invete cate ceva . Sunt tare dezamagita. Oricum daca vreau un model o sa ma apuc sa caut pe site-urile straine, acolo nu sunt restrictii. Multumesc de intelegere.
crista
Scris: Friday, April 18, 2008 9:09 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/27/2007
Na ca m-am lamurit si eu acum ras
Oricum eu ma simt foarte bine aici, si sunt perfect de acord cu ce a hotarat Adriana! cool
Kiki
Scris: Friday, April 18, 2008 10:20 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
roxana_marwa wrote:
...Acuma vreti sa ma obligati sa scriu in fiecare seara ceva pe site doar ca pot vedea topicurile care ma intereseaza? Chiar daca as vrea nu am timp si ca mine cred ca sunt multe. Daca ati pune un hitcounter la site-ul vostru ati vedea ca dupa aceste noi reguli numarul vizitatorilor a scazut. ...

Eu nu cred ca ai citit cu atentie ce a scris Adriana in postul ei referitor la aceasta schimbare.
A scris ca este o perioada de tranzitie. Se fac ceva modificari. Nu zice nimeni ca gata e batut in cuie ca nu puteti intra pe topicurile respective. Cand se vor termina toate aceste modificari, aflate in stand by momentan, vom vedea ce va fi. Pana atunci, putina rabdare! flowers
AdrianaC
Scris: Sunday, April 20, 2008 8:51 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Romanita, am activat la tine optiunea pentru lucru de mana pupici
Romanita
Scris: Sunday, April 20, 2008 11:13 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 4/6/2008
AdrianaC wrote:

Multumesc mult, Adriana.dance
mandarina
Scris: Monday, April 21, 2008 9:11 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 9/24/2007
AdrianaC wrote:

la mine nu o activezi? dance
carla
Scris: Tuesday, April 22, 2008 2:16 PM
Nivel

Inregistrat: 2/8/2007
Si eu tricotez de cand ma stiu,asa am si gasit forumul,dar nu prea am timp in ultima vreme dupa cum vedeti.Cei 2 puiuti ai mei ma solicita toata ziulica,deschid calculatorul,dar fug la ei si de multe ori ramane deschis si uit de el.Ma simt bine cand seara ,dupa ce adorm mai pot sa citesc cate ceva,sau sa postez.Raspunsuri ca"uauuu","excelent ","foarte frumos",...pot si eu sa dau ca sa am mai multe postari,dar am preferat sa postez doar daca am avut ceva de spus.Oricum ,mi-ar face placere sa pot intra la "lucru de mana",la copii,la casa si gradina ...de fapt cam peste tot.
AdrianaC
Scris: Tuesday, April 22, 2008 2:24 PM

Ideea era nu sa aveti raspunsuri de genul celor precizate de tine, ci ceva care chiar sa ajute la dezvoltarea forumului si sa foloseasca tuturor.

La sectiunea de lucru de mana vor avea acces numai membri care au postat regulat acolo sau s-au aratat interesati de subiectul respectiv, fie prin postari de linkuri utile tuturor, fie prin modele lucrate si explicate, etc, etc.

Cei care nu au acces la acea sectiune vor fi rugati sa se anunte aici si in urma analizarii implicarii fiecaruia pe acea sectiune, voi acorda (sau nu) accesul in acea sectiune.

In rest, mai este limitat accesul parca doar la jurnale, deci nu vad de unde atatea probleme

pupici
roxana_marwa
Scris: Tuesday, April 22, 2008 3:53 PM
Nivel: Guest

Eu cred ca voi , fetele care scrieti si postati aici o faceti pentru toata lumea . Adica sa ajutati fetele care vor sa lucreze, sa le dati idei. Eu m-am apucat sa tricotez pentru ca din intamplare am dat peste site-ul vostru. Mi-am adus aminte ca am tricotat cand eram la scoala si m-am apucat din nou,dupa modelele voastre.Cum bine spunea si Carla , pot si eu sa scriu waw or ce frumos e doar ca sa am postari. Dar nu am timp si ca mine sunt multe.Eu am gasit si gasesc foarte usor modele de tricotat pe siteurile straine dar imi era bine aici pentru ca va "auzeam" pe voi vorbind romaneste, eu fiind foarte departe de casa.Oricum, daca hotarati sa aiba acces doar persoanele care au postat mult eu va respect hotararea , va spun la revedere pentru ca nu imi place ca de fiecare data cand incerc sa intru sa nu am acces. Succes in continuare.
carla
Scris: Tuesday, April 22, 2008 4:15 PM
Nivel

Intr-adevar ,unele se implica mai mult,ca nu e asa de usor sa pui poze sa scrii explicatii...dar ma refeream si la faptul ca sunt pagini intregi in care nu se spune mai nimic si nu prea are rost sa le citim..Oricum mie imi place acest forum si am sa incerc sa contribui mai mult,pe cat pot,bineinteles,la dezvoltarea lui.
Roxana,poti povesti cu mine despre tricotaje,cat pot te ajut daca esti incepatoare.
AdrianaC
Scris: Tuesday, April 22, 2008 4:22 PM

carla wrote:
Intr-adevar ,unele se implica mai mult,ca nu e asa de usor sa pui poze sa scrii explicatii...dar ma refeream si la faptul ca sunt pagini intregi in care nu se spune mai nimic si nu prea are rost sa le citim..Oricum mie imi place acest forum si am sa incerc sa contribui mai mult,pe cat pot,bineinteles,la dezvoltarea lui.
Roxana,poti povesti cu mine despre tricotaje,cat pot te ajut daca esti incepatoare.

Carla, stiu ca fiecare are timpul limitat si ca nu toata lumea intra sa citeasca sau sa posteze peste tot, ceea ce e mai mult decat normal. Nu am pretentia ca cineva sa stea si sa scrie cate in luna si in stele.

Numai pentru sectiunea de lucru de mana, accesul la o parte dintre subforumurile de acolo (scheme, linkuri, modele) este limitat, pentru ca sunt sigura ca fiecare pasionata de lucru de mana a strans si ea in decursul timpului o multime de modele / scheme, si mi se pare corect sa impartasim aceste lucruri, nu doar unii sa posteze modele / scheme / linkuri noi si altii sa le ia de-a gata fara sa dea nimic in schimb.

Sper sa fi fost mai explicita acum pupici
carla
Scris: Tuesday, April 22, 2008 9:33 PM
Nivel

Am inteles si prima data si sunt de acord cu tine.
^jasmin^
Scris: Tuesday, April 22, 2008 10:48 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 5/5/2007
AdrianaC wrote:

Carla, stiu ca fiecare are timpul limitat si ca nu toata lumea intra sa citeasca sau sa posteze peste tot, ceea ce e mai mult decat normal. Nu am pretentia ca cineva sa stea si sa scrie cate in luna si in stele.

Numai pentru sectiunea de lucru de mana, accesul la o parte dintre subforumurile de acolo (scheme, linkuri, modele) este limitat, pentru ca sunt sigura ca fiecare pasionata de lucru de mana a strans si ea in decursul timpului o multime de modele / scheme, si mi se pare corect sa impartasim aceste lucruri, nu doar unii sa posteze modele / scheme / linkuri noi si altii sa le ia de-a gata fara sa dea nimic in schimb.

Sper sa fi fost mai explicita acum pupici

AdrianaC, inteleg explicatile si respect hoteraria. Vreau sa spun ca nu am multe postari dar ce am poatat, a fost ajutor, cu tuate ca im este foarte greu sa scriu pe romaneste. Am postat linkuri si nu am acces la subforumul de linkuri.
Am dat de forumul asta din intamplare si me-a placut sa citesc si sa ajut pe toate - cine posteaza si cine doar citeste. Noale ragulari, cu toate intelegeria, nu mai im face placerea sa postaz. Daca nu poate toata lumea sa sa ajute de postarile mele nu vad nici un rost sa postazi.
AdrianaC
Scris: Tuesday, April 22, 2008 11:10 PM

^jasmin^ wrote:

AdrianaC, inteleg explicatile si respect hoteraria. Vreau sa spun ca nu am multe postari dar ce am poatat, a fost ajutor, cu tuate ca im este foarte greu sa scriu pe romaneste. Am postat linkuri si nu am acces la subforumul de linkuri.
Am dat de forumul asta din intamplare si me-a placut sa citesc si sa ajut pe toate - cine posteaza si cine doar citeste. Noale ragulari, cu toate intelegeria, nu mai im face placerea sa postaz. Daca nu poate toata lumea sa sa ajute de postarile mele nu vad nici un rost sa postazi.

Jasmin, cum am mai spus si mai sus "Cei care nu au acces la acea sectiune vor fi rugati sa se anunte aici si in urma analizarii implicarii fiecaruia pe acea sectiune, voi acorda (sau nu) accesul in acea sectiune.
"

Nu am avut timp inca sa vad toti userii, de aceea am rugat sa se anunte aici cei care nu mai au acces acolo si care chiar postau acolo.

Ai acces acum. pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.