Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Adica Maria are doua palarii in loc de una???? |
 Nivel: Senior
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
|
Ce tareeeeeeeeeeeeee! Ar trebui sa includem topicul asta la Hai sa ne distram putin! Da nu uitati ca de curiozitate a murit pisica! |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/27/2007 Mesaje: 1849
| Asa de bine ma simt eu aici, chiar daca nu-l am pe + , poate n-am eu nimic in plus dar forumul asta e un + mare pt mine |

| Cu plus sau fara plus eu zic ca important este sa fim prietene ca doar de aia ne adunam aici . Felicitari Crista pentru frumoasele cuvinte. |
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17812
| Super tare ! Si uite cum fiecare reuseste sa interpreteze in alt fel . Si cate feluri ati descoperit pana acum !!!
Fac ceva modificari pe forum, si aceasta e o perioada de tranzitie.
Toti moderatorii nu vor mai aparea si ca membru si ca membru fondator si ca moderator, etc, etc, vreau sa ii trec numai pe grupul de moderator.
De asemenea, cei care au jurnale private, vor aparea ca facand parte dintr-un grup numit Jurnal ...
Membri nou inscrisi sau cei mai vechi inscrisi dar care nu isi aduc aportul in cadrul forumului nu vor mai avea acces la unele sectiuni din forum. Aceia vor ramane in final ca Member.
Zilele trecute am avut timp sa fac unele analize vis-a-vis de evolutia forumului si de participarea membrilor forumului.
Am observat foarte multe lucruri, si mai bune, si mai putin bune ...
La momentul oportun o sa mai vedeti o serie de informatii.
Vor mai aparea si niste statistici, de genul Piticul lunii (cel care a avut cele mai multe postari in luna respectiva - aici voi exclude postarile din Hai sa ne distram), cel mai citit topic din luna, cel mai discutat topic, etc, etc.
Cum spuneam, am constatat ca exista membri inscrisi din 2006 si care nu au postat deloc sau aproape deloc (sub 240 mesaje in 2 ani !), dar care citesc frecvent. Acei membri nu vor mai avea acces la unele sectiuni ale forumului.
Sper ca v-am mai lamurit cat de cat pentru moment si ma bucur ca desi unii dintre voi inca nu au "+" nu se simt nici in minus, nici in plus si se simt bine aici.
Multumesc pentru intelegere si pentru rabdare. |

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Adriana multumesc de explicatii |

| Adriana |