Care carte v-a impresionat cel mai mult?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
danamaria
Scris: Friday, August 27, 2010 9:12 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/4/2007
Katrina wrote:
Drumuri intretaiate de Lidia Roman si Doamna din Malacca de Francis de Croisset.

wow ce bucurie mi-ai facut! Lidia Roman a fost mama mea Dumnezeu s-o odihneasca.iloveyou
alimami
Scris: Friday, August 27, 2010 11:55 AM
Nivel

Inregistrat: 11/2/2009
The Fifth Child-de Doris Lessing; Dragoste in vremea holerei-de G.G.Marquez;Alchimistul de Coelho;Idiotul de Dostoevski. Astea m-au impresionat pana acum. O carte haioasa si realista a fost Ghidul nesimtitului,dar nu-mi mai amintesc de cine e scrisa..parca Radu Paraschivescu..
Katrina
Scris: Saturday, August 28, 2010 8:38 PM
Nivel

Inregistrat: 3/9/2010
danamaria wrote:

wow ce bucurie mi-ai facut! Lidia Roman a fost mama mea Dumnezeu s-o odihneasca.iloveyou

Imi pare rau!Dumnezeu s-o odihneasca!
A mai scris si altceva?
ingerash
Scris: Saturday, August 28, 2010 11:34 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
danamaria wrote:

O carte care mi-a placutangel Dumnezeu sa o odihneasca!

flori1972
Scris: Sunday, August 29, 2010 1:09 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/20/2009
acum am vazut si eu taraboiul de aicibanghead banghead banghead
Andra_gabriela
Scris: Saturday, November 27, 2010 4:30 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 11/15/2008
MNiko wrote:
"Rosu si negru" de Stendhal si "Regina Margot" de Al. Dumas erau cartile mele preferate. Dupa ce m-am maritat s-au mai schimbat gusturile si am citit cateva carti care m-au impresionat mult. Am citrit una despre viata catorva cupluri si dorinta fiecaruia de avea copii, precum si incercarile lor de a-i obtine. Erau descrise si probleme de infertilitate, un cuplu trecut de prima tinerete, care isi dorea copii, etc.... Din pacate nu mai stiu cum se numeste si cine a scris-o.

"Rosu si negru " am inceput si eu sa citesc acum..mi-a fost recomandata. Banuiesc ca o sa imi placa :)

Mi-a mai placut cartea "Vei fi acolo?" de Guillaume Musso. E o carte extraordinara.
"Jane Eyre" de Charlotte Bronte..iar o carte superba.
"P.S. Te iubesc" de Cecelia Ahern....nu am cuvinte.
mikaela
Scris: Saturday, November 27, 2010 6:36 PM
Nivel

Inregistrat: 8/11/2010
"Somewhere in time" sau "Undeva, candva" (in traducere romaneasca) de Richard Matheson. Am citit-o de cel putin 5-6 ori in adolescenta si de doua ori recent si de fiecare data am gasit ceva nou. Exista si filmul, cu Christopher Reeve si Jane Seymour. Mi-am propus sa vizitez intr-o zi Grand Hotel in Michigan... Extraordinara poveste de dragoste!

"Arta conversatiei" de Ileana Vulpescu, citita de cateva ori in adolescenta si recitita recenta.

Cu varsta s-au schimbat si preferintele, dar cele doua carti s-au mentinut pe lista...
duchess292004
Scris: Wednesday, December 29, 2010 7:01 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/22/2010
in adolescenta mi-a placut ff mult "La rasarit de Eden, de John Steinbeck
mirela74chris
Scris: Wednesday, December 29, 2010 7:29 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
Cecelia Ahern scrie super.Am citit tot ceea ce a scris pana acum si nu m-a dezamagit.Carti cu inteles profund si multa sensibilitate,avand in vedere ca scriitoarea este foarte tanara.Ultima citita este "Cadoul".Acum citesc "Cartea viitorului".
Tare mult mi-au placut cartile istorice scrise de Ioan Dan "Taina cavalerilor", "Cavalerii","Curierul secret","Cavalerii ordinului Basarab".
Si Rodica Ojog-Brasoveanu are carti superbe.
cry2000
Scris: Wednesday, December 29, 2010 7:49 PM
Nivel

Inregistrat: 10/26/2010
Multe m-au impresionat,dar cel mai tare- AM FOST MEDIC LA AUSCHWITZ-
de Nyiszli Miklos.
olguta
Scris: Tuesday, April 17, 2012 3:39 PM
Nivel

Inregistrat: 2/5/2012
Desi nu s-a mai scris de mult aici,nu pot trece fara sa spun ca si eu am o carte care mi-a marcat perioada in care am citit-o,ca am recitit-o si ca am perceput-o de fiecare data altfel:Noaptea de sanziene a lui Mircea Eliade.Si mi-au placut in mod deosebit Anna Karenina a lui Tolstoi,Crima si pedeapsa lui Dostoievsky,Maitreyi a lui Eliade,Femeia de treizeci de ani a lui Balzac,dar si romanele Rodicai ojog-Brasoveanu si cele cu "aroma"politista din literatura straina.Acum am "in lucru" Panza de paianjen a Cellei Serghi.
bereea
Scris: Tuesday, April 17, 2012 7:02 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Cartea care mi-a marcat adolescenta a fost "Mandrie si prejudecata".Si acum imi place si o recitesc cu placere.De asemenea imi placea tot ce scria James Clavell
tiramisu
Scris: Sunday, December 16, 2012 3:18 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 8/4/2009
Mi-a placut foarte mult HERTA MULLER - ANIMALUL INIMI. Am citit-o din intamplare, nu ma atrageau cartile despre comunism dar felul in care a fost scrisa m-a impresionat cu adevarat.
marivic
Scris: Sunday, December 16, 2012 5:43 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Am citit sapatamana aceasta Fenomenul Vanga si aprofundez Vanga-Metode de vindecare si retete practice,carti extraordinare.thumright
Am inceput si cartea Poti sa-ti vindeci viatade Louise L.Hay care mi se pare fascinanta!yes
silvia_serban
Scris: Friday, December 21, 2012 8:13 AM
Nivel

Inregistrat: 10/3/2012
Mi-e mi-a placut mult Nu te misca de Margaret Mazzantini. S-a facut si film, dar nu are acelasi farmec. a fost o perioada cand mi-au placut cartile lui Colin Falconer si am citit tot ce am gasit prin biblioteci la vremea aceea. Dar acum sincer as citi o carticica din colectia Chic. sa ma relaxez un pic.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.