Care carte v-a impresionat cel mai mult?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
t-mihaela
Scris: Thursday, August 26, 2010 5:19 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2008
Amalia.Cos wrote:
O multime! Nietzsche - Asa grait-a Zarathustra. Cioran - Pe culmile disperarii. Steinhardt - Jurnalul fericirii etc. Pe clasici, in special nemti si rusi, i-am devorat. Goethe si Dostoievski ar fi printre primii.
Citesc foarte mult, cam 2-3 carti pe saptamana, caci doar asta mi-e meseria, dar nu mi-am pierdut niciodata timpul, nici macar in adolescenta, cu cele de tipul Sandra Brown sau genul pt telenoveliste. Imi plac si cele fantasy. Am o biblioteca foarte mare, de mult am depasit 5000 de volume.

Si pe foumul nostru ce cauti ca noi n-avem Nietzche si Cioran, e mai mult telenovela la o cafea pe aici adica ce numesti tu " pierdere de timp" sic
carla
Scris: Thursday, August 26, 2010 5:37 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/8/2007
Amalia.Cos wrote:

Asta-i treaba lor. Fiecare isi expune gusturile. Acum, daca o sa spun ca nu-mi place tocana, inseamna ca jignesc pe cineva? Sau daca spun ca noile filme americane sunt pt o anumita categorie, e atac la persoana? Sau daca spun ca nu citesc ziare gen Can Can, supar pe cineva?
Am sa spun intotdeauna ce gandesc, caci nu-mi place sa port masti, doar ca sa fac pe plac altora.
Da,numai ca aici era vorba numai de "ce carte v-a impresionat cel mai mult",nu ce carti nu ai citi.Prin parerea ta,ai criticat alte persoane,care chiar daca nu au gusturile tale nu duc lipsa de sentimente pe care ,poate ,le-ai lezat.Nici eu nu citesc Sandra Brown,,si eu am o biblioteca impresionanta si inca mai intru in librarii sau anticariat sa caut ce-mi place,totusi,daca cuiva ii place alt gen de lectura,cine sunt eu sa critic?
Off topic,Miha,ce-mi place poza ta de la avatarcomputerlove
Amalia.Cos
Scris: Thursday, August 26, 2010 6:51 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 8/6/2010
Vai, vai, au sarit gospodinele grase si ofuscate!
Sunteti prea inguste la minte, daca ati vazut in postarile mele ca am criticat, am spus doar ceea ce gandesc.
Nu suportati sa vedeti ca mai exista si femei care se ingrijesc, care mai citesc si care au o cariera profesionala, chiar daca au mai multi copii. Nu stiti decat sa barfiti si sa stati pe net in timpul serviciului si va intrebati de ce nu aveti bani?
Nu mai spun ca degeaba aveti 30-35 de ani, ca mamaia arata mai bine decat voi. Va complimentati grasimile reciproc.
Din cauza unora ca voi, care nu faceti altceva decat sa lingusiti si sa promovati cultura de maidan, a ajuns tara asta in halul in care e.
delfinasa
Scris: Thursday, August 26, 2010 7:34 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Amalia, o sa fiu extrem de blanda cu tine si o sa-ti spun doar ca o sa fii in mod sigur suspendata definitiv pentru dovada de maturitate si desteptaciune pe care ne-ai dat-o.
cute_babies_of_mine
Scris: Thursday, August 26, 2010 7:44 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Uite ca si eu am citit Nietzsche si Cioran si Schopenhauer si... cumparam colectiile Noica si Eliade in liceu, pe vremea cand apareau la Humanitas. Si citeam si Kant si Heidegger, dar... uite ca transcendentalismul a ramas in urma, odata cu piureurile de fructe si legume, cu schimbatul pampersilor si uitatul la desene animate. S-au dus si Kafka si Proust si Camus! Acum cumpar editii de colectie pentru Micul print si Aventurile lui Habarnam!
By the way... recitesc Micul Print acum cu Tudor! Frumoasa carte... noi sensuri!
Si mi-am comandat de la anticariatul Adevarul Vitea Maleev la scoala si acasa si Alfons Zitterbacke. Mi-e dor si mie de copilarie. Mi-e dor si de epoca Asa grait-a Zarathustra, dar eu, in ideea de SupraOm, nu mai gasesc nimic. Parca happy-end-urile americane au ajuns mai aproape de inima mea!
Ma declar gospodina! Sau, poate mai corect, si gospodina! Amalia, daca nu ar fi fost ultima postare, poate ti-as fi tinut partea! dar... tu te-ai coborat! Ramai in lumea ta, nemuritoare si rece!
Amalia.Cos
Scris: Thursday, August 26, 2010 7:46 PM
Nivel

delfinasa wrote:
Amalia, o sa fiu extrem de blanda cu tine si o sa-ti spun doar ca o sa fii in mod sigur suspendata definitiv pentru dovada de maturitate si desteptaciune pe care ne-ai dat-o.

Si-am sa plang toata noapteaplans plans plans
Amalia.Cos
Scris: Thursday, August 26, 2010 7:48 PM
Nivel

cute_babies_of_mine wrote:
Uite ca si eu am citit Nietzsche si Cioran si Schopenhauer si... cumparam colectiile Noica si Eliade in liceu, pe vremea cand apareau la Humanitas. Si citeam si Kant si Heidegger, dar... uite ca transcendentalismul a ramas in urma, odata cu piureurile de fructe si legume, cu schimbatul pampersilor si uitatul la desene animate. S-au dus si Kafka si Proust si Camus! Acum cumpar editii de colectie pentru Micul print si Aventurile lui Habarnam!
By the way... recitesc Micul Print acum cu Tudor! Frumoasa carte... noi sensuri!
Si mi-am comandat de la anticariatul Adevarul Vitea Maleev la scoala si acasa si Alfons Zitterbacke. Mi-e dor si mie de copilarie. Mi-e dor si de epoca Asa grait-a Zarathustra, dar eu, in ideea de SupraOm, nu mai gasesc nimic. Parca happy-end-urile americane au ajuns mai aproape de inima mea!
Ma declar gospodina! Sau, poate mai corect, si gospodina! Amalia, daca nu ar fi fost ultima postare, poate ti-as fi tinut partea! dar... tu te-ai coborat! Ramai in lumea ta, nemuritoare si rece!

Si ce-ai realizat ca esti gospodina si grasa?
cute_babies_of_mine
Scris: Thursday, August 26, 2010 7:50 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Multe, dar de la inaltimea SupraOmului, nu poti intelege... Las-o asa!
carla
Scris: Thursday, August 26, 2010 7:57 PM
Nivel

sorry
Amalia.Cos wrote:

Si ce-ai realizat ca esti gospodina si grasa?
Pe tine nu te-am vazut inca si nici nu cred ca te vom vedea,in schimb pe Cute o stiu si nu va pot compara
Gata!Am deviat prea mult de la subiect,hai sa revenim la carticomputerlove
AdrianaC
Scris: Thursday, August 26, 2010 10:19 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Amalia a fost suspendata definitiv. pupici

Scuze ca nu am putut interveni mai repede. computerlove
carla
Scris: Thursday, August 26, 2010 10:26 PM
Nivel

AdrianaC wrote:
Amalia a fost suspendata definitiv. pupici

Scuze ca nu am putut interveni mai repede. computerlove
pupici multumimcomputerlove
delfinasa
Scris: Thursday, August 26, 2010 10:35 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Multumim, Adriana...Nu cred ca dorea cineva sa citeasca "cartile" preferate ale acestei doamne.

Ambele carti ale lui K. Hosseini m-au impresionat: The kite runner si A thousand splendid suns thumleft.
raly
Scris: Thursday, August 26, 2010 11:04 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
cute_babies_of_mine wrote:

bravo bravo bravo bravo bravo bravo bravo bravo
roxinthya
Scris: Friday, August 27, 2010 9:01 AM
Nivel

Inregistrat: 11/10/2009
Fetelor vreau sa-mi cer scuze ca eu am fost scanteia care a aprins aceasta discutie dar mi s-a parut ca jignea lumea prin afirmatia cu "pierdere de timp".
Eu sunt de parere ca in orice carte poti sa gasesti ceva bun.sorry sorry sorry sorry
koko2008
Scris: Friday, August 27, 2010 9:05 AM
Nivel

Inregistrat: 1/11/2009
Fetele , felicitari . Aveti timp si pentru o carte. newclap De cand e Eve prin zona nu mai am timp.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.