Care carte v-a impresionat cel mai mult?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
gabyd
Scris: Tuesday, January 20, 2009 2:19 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/8/2009
TeosOf wrote:

in liceu

Si eu tot in liceu am citit-o si a fost cartea care mi-a ramas cel mai aproape de suflet ca sa zic asa. Obisnuiam sa citesc ff mult in copilarie si adolescenta, din pacate acum nu mai am timp si pentru citit cry
bulibuli
Scris: Tuesday, January 20, 2009 2:38 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
Magicianul (John Fowles), Taunul (E. Voynich), Alchimistul (Coehlo), Dragoste in vremea holerei (Garcia Marquez), Paria si Turnul nebunilor (Irving Stone)
cute_babies_of_mine
Scris: Tuesday, January 20, 2009 6:04 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Lorelei, da....
Si Adela lui Ibraileanu... si... Donna Alba a lui Gib Mihaescu...Le-am citit in perioada liceului, odata cu Madame Bovary si Manon Lescaut.

Bulibuli, frumooooos!
Eu incerc sa citesc acum, printre starile de rau, Maestrul si Margareta a lui Bulgakov; stiu ca e de referinta in literatura universala, asa ca incerc sa o duc la bun sfarsit!
bulibuli
Scris: Tuesday, January 20, 2009 7:01 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
cute_baby_of_mine wrote:

.. printre starile de rau...

sper ca esti bine... spre foarte bine pupici
cute_babies_of_mine
Scris: Wednesday, January 21, 2009 9:23 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Spre foarte bine!pupici sic
Laura
Scris: Wednesday, January 21, 2009 2:15 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/8/2006
Am citit-o in copilarie si mi s-a parut cea mai impresionanta carte: Sa nu uiti, Darie, de Zaharia Stancu. Citeam,plangeam, citeam, iarasi plangeam. Cred ca aveam 10 ani si am inteles-o destul de bine. Poate o voi reciti, desi nu mi-e dor sa plang, dar mi-e dor de ea...de copilarie. Foarte mult m-a impresionat si Ion, de Rebreanu.
katy_lumika
Scris: Wednesday, January 21, 2009 3:47 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/14/2008
De curand am recitit Ann Karenina iar acum citesc Eseu despre orbire Jose Saramago, in curand apare si film dupa aceasta carte "Blindeness" parca.
TeosOf
Scris: Wednesday, January 21, 2009 4:19 PM
Nivel

Inregistrat: 3/4/2008
katy_lumika wrote:
De curand am recitit Ann Karenina iar acum citesc Eseu despre orbire Jose Saramago, in curand apare si film dupa aceasta carte "Blindeness" parca.

Eseu despre orbire, m-a fascinat si ingrozit in acelasi timp. Bine ca ai spus/scris de film, sa fiu pe faza.
Anna Karenina, frumos...Tot ce e clasic cred c-ar trebui citit, sau trebuia citit.
ANA MARIA STROE
Scris: Wednesday, January 21, 2009 6:42 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/16/2008
Mie mi-a placut foarte mult "Contele de Monte Cristo" de Al. Dumas, "Ciuma" de A. Camus si "Un veac de singuratate" de Garcia Marquez, aceasta ultima carte m-a fascinat foarte mult am ajuns sa o citesc de 7 ori, este absolut uluitoare.
Katrina
Scris: Wednesday, August 25, 2010 11:34 AM
Nivel

Inregistrat: 3/9/2010
Drumuri intretaiate de Lidia Roman si Doamna din Malacca de Francis de Croisset.
sweet angel
Scris: Wednesday, August 25, 2010 11:54 AM
Nivel

Inregistrat: 1/6/2010
mesaj din vietnam de danielle steel
roxinthya
Scris: Wednesday, August 25, 2010 12:54 PM
Nivel

Inregistrat: 11/10/2009
Cartea mea iubita este Jane Eyre pe care am citit-o si recitit-o de vreo 10 ori ce putin!
Amalia.Cos
Scris: Thursday, August 26, 2010 11:44 AM
Nivel

Inregistrat: 8/6/2010
O multime! Nietzsche - Asa grait-a Zarathustra. Cioran - Pe culmile disperarii. Steinhardt - Jurnalul fericirii etc. Pe clasici, in special nemti si rusi, i-am devorat. Goethe si Dostoievski ar fi printre primii.
Citesc foarte mult, cam 2-3 carti pe saptamana, caci doar asta mi-e meseria, dar nu mi-am pierdut niciodata timpul, nici macar in adolescenta, cu cele de tipul Sandra Brown sau genul pt telenoveliste. Imi plac si cele fantasy. Am o biblioteca foarte mare, de mult am depasit 5000 de volume.
roxinthya
Scris: Thursday, August 26, 2010 12:08 PM
Nivel

Inregistrat: 11/10/2009
Amalia.Cos wrote:
O multime! Nietzsche - Asa grait-a Zarathustra. Cioran - Pe culmile disperarii. Steinhardt - Jurnalul fericirii etc. Pe clasici, in special nemti si rusi, i-am devorat. Goethe si Dostoievski ar fi printre primii.
Citesc foarte mult, cam 2-3 carti pe saptamana, caci doar asta mi-e meseria, dar nu mi-am pierdut niciodata timpul, nici macar in adolescenta, cu cele de tipul Sandra Brown sau genul pt telenoveliste. Imi plac si cele fantasy. Am o biblioteca foarte mare, de mult am depasit 5000 de volume.

Draga Amalia - tot respectul pentru tine insa te rog nu uita ca aici pe forum sunt persoane cu diverse pregatiri si niveluri de cultura care s-ar putea simti lezate de afirmatia de mai sus cum ca ar fi pierdere de timp parcurgerea unui anumit gen literar. Si apoi sti cum se spune : "gusturile nu se discuta".
Sper ca nu te-ai suparat pt. ca nu asta a fost intentia mea.sorry
Amalia.Cos
Scris: Thursday, August 26, 2010 3:28 PM
Nivel

Inregistrat: 8/6/2010
roxinthya wrote:

Draga Amalia - tot respectul pentru tine insa te rog nu uita ca aici pe forum sunt persoane cu diverse pregatiri si niveluri de cultura care s-ar putea simti lezate de afirmatia de mai sus cum ca ar fi pierdere de timp parcurgerea unui anumit gen literar. Si apoi sti cum se spune : "gusturile nu se discuta".
Sper ca nu te-ai suparat pt. ca nu asta a fost intentia mea.sorry

Asta-i treaba lor. Fiecare isi expune gusturile. Acum, daca o sa spun ca nu-mi place tocana, inseamna ca jignesc pe cineva? Sau daca spun ca noile filme americane sunt pt o anumita categorie, e atac la persoana? Sau daca spun ca nu citesc ziare gen Can Can, supar pe cineva?
Am sa spun intotdeauna ce gandesc, caci nu-mi place sa port masti, doar ca sa fac pe plac altora.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.