Care ar fi cauza intarzierii?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Sofia29
Scris: Thursday, June 23, 2016 9:27 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/23/2016
Bunapupici ,sunt putin ingrijorata deoarece este prima data cand cm se afla deja in ziua 35 si menstruatia ezita sa apara.Ziua in care ar fi trebuit sa apara menstruatia a fost joi 16 iunie,astazi 23 iunie nici urma de musafiri.Pe data de 8 iunie,am facut o ecografie abdominala pentru a vedea daca chistul pe care il aveam in urma cu 3 luni s-a tratat.Doctorita mi-a spus ca nu s-ar mai vedea vre-o urma de chist,si singura intrebare pe care mi-a pus-o a fost "Esti in perioada de dupa cm nu?" i-am raspuns cu siguranta ca pe data de 16 trebuie sa imi vina,deci mai aveam 8 zile pana la eventuala incepere.Aceasta mi-a spus ca nu ar fi cazul sa astept sa imi vina la acea data,pentru ca nu va venii,deoarece endometrul meu nu arata conform perioadei in care ma aflam.Bazandu-ma pe cuvintele doctoritei,nu m-am panicat in primele 5-6 zile de intarziere...astazi a inceput a 7 zi,si incep sa fiu putin paranoica.Mi-as dorii foarte mult sa stiu daca ar putea fi vorba despre o sarcina,care ar putea fi problema mea cu endometrul,si tot ce credeti despre scurta si neinteresanta mea poveste,deoarece mi-ar fi de mare ajutor.Va multumesc frumos,pupici SimplyLove
Tania2105
Scris: Thursday, June 23, 2016 10:25 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/21/2016
Sofia29 wrote:
Bunapupici ,sunt putin ingrijorata deoarece este prima data cand cm se afla deja in ziua 35 si menstruatia ezita sa apara.Ziua in care ar fi trebuit sa apara menstruatia a fost joi 16 iunie,astazi 23 iunie nici urma de musafiri.Pe data de 8 iunie,am facut o ecografie abdominala pentru a vedea daca chistul pe care il aveam in urma cu 3 luni s-a tratat.Doctorita mi-a spus ca nu s-ar mai vedea vre-o urma de chist,si singura intrebare pe care mi-a pus-o a fost "Esti in perioada de dupa cm nu?" i-am raspuns cu siguranta ca pe data de 16 trebuie sa imi vina,deci mai aveam 8 zile pana la eventuala incepere.Aceasta mi-a spus ca nu ar fi cazul sa astept sa imi vina la acea data,pentru ca nu va venii,deoarece endometrul meu nu arata conform perioadei in care ma aflam.Bazandu-ma pe cuvintele doctoritei,nu m-am panicat in primele 5-6 zile de intarziere...astazi a inceput a 7 zi,si incep sa fiu putin paranoica.Mi-as dorii foarte mult sa stiu daca ar putea fi vorba despre o sarcina,care ar putea fi problema mea cu endometrul,si tot ce credeti despre scurta si neinteresanta mea poveste,deoarece mi-ar fi de mare ajutor.Va multumesc frumos,pupici SimplyLove

Sofia, in primul rand fa un test de sarcina...E rapid, ieftin si usor...In dependenta de rezultatul testului vei sti ce ai de facut mai departeras
Sofia29
Scris: Thursday, June 23, 2016 10:34 AM
Nivel

M-am gandit si m-am razgandit la ideea de a face un test de sarcina,si am ajuns la concluzia ca cel mai bine ar fi sa astept.Stiu ca o saptamana de intarziere nu este deloc mult,dar parca e o neliniste,o dorinta de a primii un raspuns.Am cm destul de regulat,in mare este de 28 de zile,dar am avut si perioade cand a fost mai mica sau mai mare,perioada cea mai lunga fiind 32 de zile(in ziua 32 a venit).Tu ce crezi,ar fi bine sa fac un test acum?Nu ar fi prea devreme?
Tania2105
Scris: Thursday, June 23, 2016 10:41 AM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2016
Sofia29 wrote:
M-am gandit si m-am razgandit la ideea de a face un test de sarcina,si am ajuns la concluzia ca cel mai bine ar fi sa astept.Stiu ca o saptamana de intarziere nu este deloc mult,dar parca e o neliniste,o dorinta de a primii un raspuns.Am cm destul de regulat,in mare este de 28 de zile,dar am avut si perioade cand a fost mai mica sau mai mare,perioada cea mai lunga fiind 32 de zile(in ziua 32 a venit).Tu ce crezi,ar fi bine sa fac un test acum?Nu ar fi prea devreme?

Vezi, stai, te gandesti, te razgandesti...Nu vad rostul sa te chinui...Nu este prea devreme, si chiar daca ar fi, tot s-ar vedea ceva pe test, o liniuta cat de stearsa, dar ar fi acolo...Sfatul meu e sa faci test, si dupa mai discutamras
Sofia29
Scris: Thursday, June 23, 2016 10:44 AM
Nivel

Tu ce ma sfatuiesti sa fac unu acum,sau maine dimineata cu prima urina?
Sonya
Scris: Thursday, June 23, 2016 12:51 PM
Nivel

Inregistrat: 2/24/2016
Eu am facut testul de sarcina la 5 zile de intarziere si mi-au iesit 2 linii ff clare. E doar 2 lei un test de sarcina, nu inteleg de ce iti place sa stai in agonie?
anasstasia
Scris: Thursday, June 23, 2016 1:04 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 6/8/2016
Nici eu nu inteleg faza cu amanatul. Suspectez ceva, merg si iau testul de sarcina! Poti sa-l faci si acum, poti sa-l faci maine dimineata.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.