|
Nivel: Membru
Inregistrat: 6/23/2016 Mesaje: 25
| Buna ,sunt putin ingrijorata deoarece este prima data cand cm se afla deja in ziua 35 si menstruatia ezita sa apara.Ziua in care ar fi trebuit sa apara menstruatia a fost joi 16 iunie,astazi 23 iunie nici urma de musafiri.Pe data de 8 iunie,am facut o ecografie abdominala pentru a vedea daca chistul pe care il aveam in urma cu 3 luni s-a tratat.Doctorita mi-a spus ca nu s-ar mai vedea vre-o urma de chist,si singura intrebare pe care mi-a pus-o a fost "Esti in perioada de dupa cm nu?" i-am raspuns cu siguranta ca pe data de 16 trebuie sa imi vina,deci mai aveam 8 zile pana la eventuala incepere.Aceasta mi-a spus ca nu ar fi cazul sa astept sa imi vina la acea data,pentru ca nu va venii,deoarece endometrul meu nu arata conform perioadei in care ma aflam.Bazandu-ma pe cuvintele doctoritei,nu m-am panicat in primele 5-6 zile de intarziere...astazi a inceput a 7 zi,si incep sa fiu putin paranoica.Mi-as dorii foarte mult sa stiu daca ar putea fi vorba despre o sarcina,care ar putea fi problema mea cu endometrul,si tot ce credeti despre scurta si neinteresanta mea poveste,deoarece mi-ar fi de mare ajutor.Va multumesc frumos,pupici |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/21/2016 Mesaje: 992
| Sofia29 wrote: Buna ,sunt putin ingrijorata deoarece este prima data cand cm se afla deja in ziua 35 si menstruatia ezita sa apara.Ziua in care ar fi trebuit sa apara menstruatia a fost joi 16 iunie,astazi 23 iunie nici urma de musafiri.Pe data de 8 iunie,am facut o ecografie abdominala pentru a vedea daca chistul pe care il aveam in urma cu 3 luni s-a tratat.Doctorita mi-a spus ca nu s-ar mai vedea vre-o urma de chist,si singura intrebare pe care mi-a pus-o a fost "Esti in perioada de dupa cm nu?" i-am raspuns cu siguranta ca pe data de 16 trebuie sa imi vina,deci mai aveam 8 zile pana la eventuala incepere.Aceasta mi-a spus ca nu ar fi cazul sa astept sa imi vina la acea data,pentru ca nu va venii,deoarece endometrul meu nu arata conform perioadei in care ma aflam.Bazandu-ma pe cuvintele doctoritei,nu m-am panicat in primele 5-6 zile de intarziere...astazi a inceput a 7 zi,si incep sa fiu putin paranoica.Mi-as dorii foarte mult sa stiu daca ar putea fi vorba despre o sarcina,care ar putea fi problema mea cu endometrul,si tot ce credeti despre scurta si neinteresanta mea poveste,deoarece mi-ar fi de mare ajutor.Va multumesc frumos,pupici Sofia, in primul rand fa un test de sarcina...E rapid, ieftin si usor...In dependenta de rezultatul testului vei sti ce ai de facut mai departe |
| M-am gandit si m-am razgandit la ideea de a face un test de sarcina,si am ajuns la concluzia ca cel mai bine ar fi sa astept.Stiu ca o saptamana de intarziere nu este deloc mult,dar parca e o neliniste,o dorinta de a primii un raspuns.Am cm destul de regulat,in mare este de 28 de zile,dar am avut si perioade cand a fost mai mica sau mai mare,perioada cea mai lunga fiind 32 de zile(in ziua 32 a venit).Tu ce crezi,ar fi bine sa fac un test acum?Nu ar fi prea devreme? |
Inregistrat: 3/21/2016 Mesaje: 992
| Sofia29 wrote: M-am gandit si m-am razgandit la ideea de a face un test de sarcina,si am ajuns la concluzia ca cel mai bine ar fi sa astept.Stiu ca o saptamana de intarziere nu este deloc mult,dar parca e o neliniste,o dorinta de a primii un raspuns.Am cm destul de regulat,in mare este de 28 de zile,dar am avut si perioade cand a fost mai mica sau mai mare,perioada cea mai lunga fiind 32 de zile(in ziua 32 a venit).Tu ce crezi,ar fi bine sa fac un test acum?Nu ar fi prea devreme? Vezi, stai, te gandesti, te razgandesti...Nu vad rostul sa te chinui...Nu este prea devreme, si chiar daca ar fi, tot s-ar vedea ceva pe test, o liniuta cat de stearsa, dar ar fi acolo...Sfatul meu e sa faci test, si dupa mai discutam |
| Tu ce ma sfatuiesti sa fac unu acum,sau maine dimineata cu prima urina? |
Inregistrat: 2/24/2016 Mesaje: 759
| Eu am facut testul de sarcina la 5 zile de intarziere si mi-au iesit 2 linii ff clare. E doar 2 lei un test de sarcina, nu inteleg de ce iti place sa stai in agonie? |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 6/8/2016 Mesaje: 309
| Nici eu nu inteleg faza cu amanatul. Suspectez ceva, merg si iau testul de sarcina! Poti sa-l faci si acum, poti sa-l faci maine dimineata. |
|
|