Care a fost cel mai rau lucru pe care i l-ati spus copilului si apoi ati regretat?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaC
Scris: Friday, February 9, 2007 2:39 PM
Avatar
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Mesaje: 17811
Care a fost cel mai rau lucru pe care i l-ati spus copilului si apoi ati regretat?

Cum s-a simtit micutul / micuta? Cum a reactionat?
mihaela75
Scris: Friday, February 9, 2007 7:21 PM
Avatar
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/22/2006
Mesaje: 4839
i-am spus dianei ca e vacabanghead banghead a reactionat destul de bine, ca si cum nu i-ar fi pasat si a urlat"Nu sunt"dar stiu ca in sufletelul ei vorba asta a facut ravagii.Oare de ce uneori in viata esti idiot?oare
Cristy
Scris: Friday, February 9, 2007 8:58 PM
Avatar
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/8/2007
Mesaje: 6843

I-am spus lui Eden ca este visatoare si inceata, m-a scos din sarite dimineata cand i-au trebuit 20 min sa se spele pe dinti, 10 min sa se incalce si inca 10 min sa se piepetene... nu intotdeuna am acest timp la dispozitie.. dar incerc sa o trezesc mai devreme , nu intotdeuna ajuta... de multe ori o gasesc visand in fata oglinzii din baie.. si tunete .
Mi-a parut rau, si Eden a trecut cu bine momentul, incerc sa o iau cu binisorul dimineata, dar totusi, sunt moment cand pur si simplu disper...
M-am obisnuit, foarte greu recunosc, ca trebuie sa intarzii la lucru...
flowers flowers flowers flowers flowers
MNiko
Scris: Tuesday, May 8, 2007 8:07 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Mesaje: 12
Nu stiu daca sunt cele mai rele lucruri pe care le-a auzit si nici nu i le-am spus eu.
Pana sa am bona nu ii spuneam niciodata Cristinei ca o duc la vaccin. Sau daca ii spuneam ii spuneam ca mergem sa faca vaccin si atat, fara sa ii spun ce inseamna. E adevarat ca era si mai mica si mare lucru nu intelegea, dar cred ca a contat mult si tonulpe care il foloseam. Acum la ultimul vaccin(ror) bona a stiut ca urmeaza sa il facem sii ii spunea pe un tot afectat "te duce mami la doctor si face injectie! Inteapa pe fata!" si alte chestii in genul asta. M-a deranjat cand am auzit-o dar nu mi-am dat seama cat de mult a influentat-o pe Cristina. La cabinet a inceput sa planga inainte de a vedea acum, ea care de obicei nu plangea nici cand era intepata. La singurul vaccin la care plangea era DTP pt ca e foarte dureros.

Acum astept sa vad cand ne putem duce la cresa. Bine-nteles ca bona stie ca urmeaza acest pas si banuiesc ca a inceput sa ii spuna ca o duc acolo si o s-o las acolo. Pana acum n-am auzit-o dar observ ca fata incepe sa fie isterica cand merg cu ea undeva si nu vrea sa o las din brate.
Kiki
Scris: Tuesday, May 8, 2007 8:13 AM
Avatar
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Mesaje: 36610
Nasoala situatie cu bona! Eu i-as spune de la obraz sa termine cu tampeniile astea. E normal ca Cristina reactioneaza asa cand mergeti undeva, crede ca va fi lasata acolo!
MNiko
Scris: Tuesday, May 8, 2007 8:39 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Mesaje: 12
Kiki, eu i-am mai spus, dar din pacate n-am cum sa controlez lucrurile astea. Peste o ora trebuie iar s-o duc la bona si o sa vorbesc iar cu ea despre asta.
Ma enerveaza pt ca ii tot transmite starile de panica si de frica. Acum pur si simplu mi-e groaza de primele zile de cresa.
Miri
Scris: Tuesday, May 8, 2007 1:03 PM
Avatar
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Mesaje: 16505
Niko, mult succes si cu bona dar mai ales , cu cresa!pupici
MNiko
Scris: Tuesday, May 8, 2007 1:46 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Mesaje: 12
Merci Miri.

Am vorbit cu bona si ea zice ca nu are ce sa ii povesteasca Cristinei despre cresa ca fetele ei n-au fost la cresa. Dar si simpla fraza " te duce mamai la cresa si nu mai vii stai la mine " mi se pare ca e ceva ce nu ar trebui spus unui copil.

Saptamana viitoare nu mai am ore si deci nu o s-o mai duc la bona chiar daca nu incepe cresa. Va trebui sa am grija sa cum ii povestesc de cresa. Pana acum unde am lasat-o cand am plecat fara ea mereu i-am spus unde ma duc si cand ma intorc. Nu intelege ea ce inseamna timpul dar oricum era linistita ca ma intorc si niciodata n-a trebuit sa plec pe furis. Cu o exceptie : azi. Cand a inteles ca plec la serviciu, desi ea ramanea la bona a trebuit sa o tina cu forta in casa ca altfel iesea pe usa odata cu mine. Nu-mi doresc sa incep sa plec pe furis cand o s-o duc la cresa.
bereea
Scris: Thursday, May 17, 2007 6:33 PM
Avatar
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Mesaje: 22792
I-am spus o data ca este o "nerusinata " si desi stiu ca nu a inteles ce i-am spus , mi-a parut enorm de rau ca am jignit-o.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.