Cardul de sanatate
Subiectul anterior · Subiectul urmator
miriam
Scris: Monday, June 15, 2015 2:30 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/17/2009
Nu am gasit nici un topic pe subiectul asta sau ceva asemanator, asa ca deschid unul nou.
As vrea sa intreb daca i s-a mai intamplat cuiva sa nu primeasca cardul de sanatate si ce a-ti facut in asemenea situatie.
Parintii mei de la tara nu le-au primit, amandoi.
Am sunat la CAS la judet si ne-au spus ca de la ei sant emise( am verificat si eu cu CNP pe site-ul lor si asa arata).Ne-au spus ca problema ar fi la posta.Posta din sat ne cere un nr de inregistrare al recomandatelor prin care s-au trimis ca sa poata verifica.Am cerut de la CAS, dar au spus ca ei nu au cum sa ne dea asa ceva.Mai mult, ne-au spus sa mergem sa le declaram pierdute (adica parintii mei le-au primit, dar le-au pierdut), iar in 30 zile se vor emite altele.Pana atunci vor primi o adeverinta cu care pot beneficia de servicii medicale.
Despicand si eu firul, m-am intrebat, cum sa declar pierdut ceva ca nu am primit?banghead
Daca a-ti patit la fel, cum a-ti procedat? A-ti fost si l-ati declarat pierdut si a-ti primit altul?
mirela74chris
Scris: Monday, June 15, 2015 5:13 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
Nici sotul meu nu a primit,dar este plecat,iar eu ,momentan,nu pot face nimic.uff
miriam
Scris: Monday, June 15, 2015 7:00 PM
Nivel

Mie mi-au spus sa duc doar copiile de la buletine si sa achit taxa de vreo 15 lei pentru fiecare.
Eileen
Scris: Tuesday, June 16, 2015 8:22 AM
Nivel

Inregistrat: 1/16/2013
Nici eu nu l-am luat Big Surprise Big Surprise Trebuie sa ma duc la casa de sanatate :(
miriam
Scris: Tuesday, June 16, 2015 8:34 AM
Nivel

Se pare ca santem multi...ieri am scris un email CAS-lui, acum sa vedem cand si ce primesc raspuns .
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.