Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Nu am gasit nici un topic pe subiectul asta sau ceva asemanator, asa ca deschid unul nou. As vrea sa intreb daca i s-a mai intamplat cuiva sa nu primeasca cardul de sanatate si ce a-ti facut in asemenea situatie. Parintii mei de la tara nu le-au primit, amandoi. Am sunat la CAS la judet si ne-au spus ca de la ei sant emise( am verificat si eu cu CNP pe site-ul lor si asa arata).Ne-au spus ca problema ar fi la posta.Posta din sat ne cere un nr de inregistrare al recomandatelor prin care s-au trimis ca sa poata verifica.Am cerut de la CAS, dar au spus ca ei nu au cum sa ne dea asa ceva.Mai mult, ne-au spus sa mergem sa le declaram pierdute (adica parintii mei le-au primit, dar le-au pierdut), iar in 30 zile se vor emite altele.Pana atunci vor primi o adeverinta cu care pot beneficia de servicii medicale. Despicand si eu firul, m-am intrebat, cum sa declar pierdut ceva ca nu am primit? Daca a-ti patit la fel, cum a-ti procedat? A-ti fost si l-ati declarat pierdut si a-ti primit altul? |
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Nici sotul meu nu a primit,dar este plecat,iar eu ,momentan,nu pot face nimic.
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Nici eu nu l-am luat Trebuie sa ma duc la casa de sanatate :( |