Cardiopatie ischemica
Subiectul anterior · Subiectul urmator
marivic
Scris: Monday, November 8, 2010 7:13 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
AM fost diagnosticata cu cardiopatie ischemica.Dr.de familie mi-a prescris MAGNEROT,acesta sa-l iau pana ajung la un cardiolog.Senzatia de arsura,de greutate in dreptul inimii este prezenta la mine din data de 23 octombrie.Problema este ca se mai atenuase parca durerea in ultimile zile,dar astazi m-am certat foarte tare cu colega mea de tura,.si brusc cred,ca mi-a crescut tensiunea,deoarece am simtit ca fata imi ia foc,m-am facut grena la toata fata,imi tremura imaginea in fata ochilor,am simtit niste dureri cumplite in ceafa si m-a luat ameteala.Doua colege mi-au spus ca aratam groaznic si sa stau jos sa ma linistesc.A fugit una din ele la farmacie si mi-a luat medicamentul de mai sus si am luat 2 pastile.Foarte putin mai m-am linistit,dar simt o greutate si o durere in dreptul inimii,de fapt deasupra inimii spre omoplat.Incerc sa-mifac o programare in seara asta,....tot la Sanador.Ahhh,si mi-a gasit si colesterolul mare,224,si a zis sa tin regim pana in ianuarie,dupa care imi repeta din nou analizele.
Fetelor,cred ca e de rau!pale pale pale
shirel
Scris: Monday, November 8, 2010 7:34 PM
Nivel

Inregistrat: 7/22/2007
marivic wrote:
AM fost diagnosticata cu cardiopatie ischemica.Dr.de familie mi-a prescris MAGNEROT,acesta sa-l iau pana ajung la un cardiolog.Senzatia de arsura,de greutate in dreptul inimii este prezenta la mine din data de 23 octombrie.Problema este ca se mai atenuase parca durerea in ultimile zile,dar astazi m-am certat foarte tare cu colega mea de tura,.si brusc cred,ca mi-a crescut tensiunea,deoarece am simtit ca fata imi ia foc,m-am facut grena la toata fata,imi tremura imaginea in fata ochilor,am simtit niste dureri cumplite in ceafa si m-a luat ameteala.Doua colege mi-au spus ca aratam groaznic si sa stau jos sa ma linistesc.A fugit una din ele la farmacie si mi-a luat medicamentul de mai sus si am luat 2 pastile.Foarte putin mai m-am linistit,dar simt o greutate si o durere in dreptul inimii,de fapt deasupra inimii spre omoplat.Incerc sa-mifac o programare in seara asta,....tot la Sanador.Ahhh,si mi-a gasit si colesterolul mare,224,si a zis sa tin regim pana in ianuarie,dupa care imi repeta din nou analizele.
Fetelor,cred ca e de rau!pale pale pale

Offf,iubita imi pare rau sa aud asa ceva!I-a nu te mai innerva pe nimeni fiindca nici nu ajuta la nimic ,nu poti tu sa schimbi oameni in nici un caz si sanatatea ta conteaza mult mai mult,plus un regim si putin sa te gandesti si la tine nu ti-ar strica.sunt alaturi de tine ca sa ai putere sa le invingi pe toate,esti o mama deosebita,o femeie minunata cu atatea calitati si meriti tot binelele sin lume. iloveyou iloveyou iloveyou
marivic
Scris: Monday, November 8, 2010 8:30 PM
Nivel

Multumesc,SHIREL,ca esti alaturi de mine cu o vorba buna,...multumesc.Problema mea este ca sunt extraordinar de sensibila,in sensul ca asa mi-este firea,ma consum extraordinar de mult.Incerc cu un regim,....mai intai,si cu medicamentele.Sper sa nu am asa ceva,cu toate ca dr.mea de familie este foarte exacta in diagnostice si am mare incredere in eapale cry cry
marivic
Scris: Sunday, November 28, 2010 6:41 PM
Nivel

Revin cu noutati despre mine:am facut EKG de efort si nu am cardiopatie ischemica.Am facut si spirometria si mi-a spus ca nici nu poate spune ca nu am nimic dar nici ca e ceva grav,sunt undeva pe la mijloc,asta pt.ca sunt cu o tuse care nu ma lasa de o luna.Acum iau iar ACC200,3/zi,....si apoi sa ma duc sa-mi fac mi-a zis o radiografie la plamani,dar mi-e tare teama,caci de abia am facut o mamografie si este iradiere dupa iradiere.
Voi ce ziceti sa fac?
Doctorita cardioloaga,mi-a spus sa-mi fac si niste analize pt.tiroida si pt suprarenale,....banghead banghead banghead
Pana nu le fac pe toate nu pot spune ca sunt linistitaplans plans
Eu tot prost ma simt;ce-i drept,apasarea aceea din dreptul inimii m-a lasat,dar acum ma termina tusea asta chinuitoare,si mi-a spus dr.ca sunt foarte strangatoare cu virusii de la strumfii mei;colectionez de la toti tot ce se poate,...cry
Deci concluzia:mi-a iesit bine EKG de efort,nu am nimic la inima.Cred ca am ceva aicifool
raly
Scris: Sunday, November 28, 2010 8:45 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Mari ma bucur ca nu ai cardiopatie ischemica!hearts hearts
mariana71
Scris: Saturday, January 7, 2012 9:05 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/14/2009
Nu stiu daca pun unde trebuie intrebarea: mama trebuie sa faca urgent o coronografie,ceva ce are de a face cu inima si as vrea sa-mi recomandati ceva spitale, clinici, daca aveti idee.Eu am gasit in Bucuresti Clinica Med New Life ,Angiomeg, spitalul militar,o clinica in Tg.Mures, spitalul universitar Iasi .Stiti ceva din auzite de cele enumerate?
bulibuli
Scris: Saturday, January 7, 2012 11:55 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
pai de unde e mama ta? unde-i este mai aproape, coronarografie se poate face in orice oras mare, sa mearga la medicul de familie sa-i dea trimitere si sa-i recomande un spital.. multa sanatate mamei!
mariana71
Scris: Saturday, January 7, 2012 12:12 PM
Nivel

Buli ,de la tine asteptam un raspunspupici .
Mama e din jud.Galati si e inca internata in spital de miercuri si dimineata iar a avut o criza.
Nu stiu daca e mai bine sa optam pt o clinica privata (si am vazut ca costa in jur de 40 mil.),sau pt.un spital ,Bucuresti sau Iasi.
P.S.:Buli am mai gasit acum o clinica-spital in Iasi,Arcadia CardioPlus.Ai putea sa imi spui ceva ,daca ai auzit de ei?
ingerash
Scris: Saturday, January 7, 2012 1:39 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Mariana,multa sanatate mamei talecomputerlove pupici
mariana71
Scris: Saturday, January 7, 2012 1:44 PM
Nivel

Multumesc mult Ingerashpupici .Are mare nevoie de sanatate.
gabyta
Scris: Saturday, January 7, 2012 3:36 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/20/2011
Multa sanatate mamei tale dragi mariana71,iar voua credinta si rabdare sa se treaca cu bine si peste asta .computerlove pupici
bulibuli
Scris: Saturday, January 7, 2012 11:47 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
mariana71 wrote:
Buli ,de la tine asteptam un raspunspupici .
Mama e din jud.Galati si e inca internata in spital de miercuri si dimineata iar a avut o criza.
Nu stiu daca e mai bine sa optam pt o clinica privata (si am vazut ca costa in jur de 40 mil.),sau pt.un spital ,Bucuresti sau Iasi.
P.S.:Buli am mai gasit acum o clinica-spital in Iasi,Arcadia CardioPlus.Ai putea sa imi spui ceva ,daca ai auzit de ei?

da, se poate face ori la spitalul Parhon ori la Arcadia - medicii sunt aceiasi, e ok oriunde alegi, dar cred ca difera pretul..
mariana71
Scris: Sunday, January 8, 2012 12:52 PM
Nivel

Multumesc Bulipupici .
dragosi
Scris: Monday, December 16, 2013 6:40 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 12/16/2013
Buna ziua,
Toate bolile cardiovasculare se pot rezolva cu regim alimentar si terapii naturiste.
Colaboram cu doctori nutritionisti si avem rezultate.
Trimiteti un mesaj la dragosionescuotg@yahoo.com
VasileAl
Scris: Tuesday, August 5, 2014 2:26 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 8/5/2014
Buna, am 62 de ani si la un moment dat datorita problemelor de mers pe care le-am avut copiii mei au insistat sa mergem la un consult. Am mers la Fundeni unde domnul doctor mi-a facut o investigatie Doppler la membrele inferioare. in urma investigatiei dl. doctor m-a trimis si la un consult cardiologic la dl. dr. Deleanu Dan. Ajuns aici, dupa primele investigatii dl dr. mi-a zis ca e nevoie sa facem si o coronarografie. In urma coronarografiei dl. dr. Deleanu m-a diagnosticat cu 2 stenoze coronariene. Deoarece sunt diabetic e neaparat necesar stent farmacologic activ. Ne-am intors la Fundeni in speranta ca voi reusi sa fac aceasta interventie cu stent aici si stiind ca e singurul spital care are aceste tipuri de stenturi, insa listele de asteptare existente m-au incurajat sa ma intorc in centrul de unde am plecat...Din pacate arterele de la nivelul membrelor inferioare sunt ocluzate si nu se mai poate face nimic interventional, asa ca s-a decis operatia la Fundeni pentru picioare si apoi montarea de stenturi la dl.dr. Deleanu. Asa s-au si intamplat lucrurile. Evident ca dupa operatie m-am recuperat mult mai greu decat dupa interventia cu stenturi insa intr-un final ma bucur ca sunt bine si ca mi-am revenit. Vreau sa le multumesc asadar domnilor doctori Baila de la Fundeni si nu in ultimul rand domnului doctor Deleanu. Au salvat o viata, m-au pus pe picioare cu foarte mult tact si calm si cu o colaborare exceptionala intre stat si privat, pot spune ca am ramas placut suprins. Va recomand cu caldura interventia minim invaziva, in caz ca nu se poate recurgeti la chirurgie.
Multa sanatate tuturor!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.