|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/5/2013 Mesaje: 124
| Ani,Luisa bravooooooooooooo,imi plac foarte mult |
Inregistrat: 12/28/2012 Mesaje: 230
| Va multumeesc! |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/10/2010 Mesaje: 449
|
multumesc |
| Luisa wrote:Am terminat si eu cardigan, daca il pot numi asa! Este terminat mai demult ,dar de abia acum am reusit sa-l pozez. Dupa cum v-am mai spus ,sunt o incepatoare. Dupa caciuli si fulare ,acesta este primul meu proiect de dimensiune mare. este foarte frumos |
| Ani78 ,iti multumesc foarte mult pentru aprecieri. Imi doresc si eu un cardigan ca al tau....dar mai are de asteptat ! |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/15/2011 Mesaje: 1026
| Luisa wrote:Am terminat si eu cardigan, daca il pot numi asa! Este terminat mai demult ,dar de abia acum am reusit sa-l pozez. Dupa cum v-am mai spus ,sunt o incepatoare. Dupa caciuli si fulare ,acesta este primul meu proiect de dimensiune mare. Ca prim poiect ,dupa caciuli si fulare , eu zic ca este foarte reusit.Te felicit sincer si la mai multe. |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| Luisa este chiar superb si lucrat ingrijit bvvvvvvvvvv!!!!!! |
| Va multumesc ,foarte mult fetelor ! Sunt foarte fericita sa primesc asa laude, de la niste experte ca voi ! |
| Luisa wrote:Am terminat si eu cardigan, daca il pot numi asa! Este terminat mai demult ,dar de abia acum am reusit sa-l pozez.
M-a rugat cineva sa fac aceasi model de cardigan(cel rosu,de la pag 1).Ce pret ar trebuii sa cer ? Va multumesc,anticipat! |
|
| Buna fetelor. Daca tot vine toamna m-am gandit sa pun niste modele de cardigan, da din pacate nu am si schema la ele.Poate totusi ajuta pe cineva si fara. Atasamente: cardigan.odt 567 KB, salvati 318 ori.
|
|
|