Profil: Capsunica22
Despre
Utilizator: Capsunica22
Nivel: Grupa mica
Statistici
A intrat: Thursday, December 10, 2020
Ultima vizita: Thursday, June 17, 2021 11:24 PM
Numarul de postari: 165
[0.02% din toate postarile / 0.11 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Gravidutele noastre dragi - 60
Postat: Wednesday, June 16, 2021 9:25 PM
[quote=EllaMaria]

Chiar ma simt bineLol inafara faptului ca ieri si astazi bebe e exagerat de activ, se împinge si am intepaturi, totul e bine. Oare sa fie activitatea asta intensa a lui bebe un semn? topai

Cum am mai spus esti foarte energicaLove
[/quote

Ela ,si eu am avut întepaturi sub burta , îs normale .Asa e mai pe final , se pregateste uterul , corpul pt nastere ...vei simti de toate :p fiecare sarcina e unica , poate fi un semn sau poate sa nu fie :D la mine nu a fost activ deloc , nici nu l-am mai simtit pana am nascut :)) eram f speriata
.noroc ca ma monotoriza la spital ..?i I auzeam inimioara . coeur oricum Ela...mult a fost ..Putin a ramas coeur mult nu mai ai computerlove hearts acusica nasti newclap

img
Postat: Wednesday, June 16, 2021 5:36 PM
EllaMaria wrote:

Multumim, chiar ma întrebam când o sa mai fie, sper sa aduca si maieuri de pt alaptatras

Ela , cum te simti:))? Zilnic întru sa vad daca ai nascut:))))))))
Mi-am pregătit și eu bagajul în mare parte , innca nu e gata ... dar asa dacă e o urgenta , am câteva chestii la mine. Încă nu am renunțat la clase:))) , cred ca pana la urma o sa tin pana la 9l .Azi am întrat in luna a 8a ❤ nu ??? La 32 sapt

img
Postat: Monday, June 14, 2021 4:51 PM
Oooh Mag ,ce minuna?ie ai tu acolo coeur
Sa fi?i sanatoase , va pup hearts
Ela Aleahim , voi urma?i computerlove hearts I can't waiiiiiit

img
Postat: Monday, June 14, 2021 10:55 AM
mag_ wrote:
Deci cand am zis ca e momentul aproape nu m-am inselat, m-am apucat de monitorizat contractii care nu mai par deloc a fi contractii false, nici ca durata, nici ca intensitate, nici ca nimic. Nu va zic ca am inima cat un ghimpe de emotii, inca incerc sa fiu calma, monitorizez si astept, incerc sa nu intru in panica desi cred ca in seara asta sau cel tarziu maine ma duce sotul la maternitate. Sper sa fie totul bine si in acelasi timp sper sa nu fie semnale false ca deja nu mai am rabdare :))

Nastere u?oara Mag iloveyou coeur tine-ne la curent daca poti majoreta

img
Postat: Friday, June 11, 2021 11:48 PM
EllaMaria wrote:

Se lasa bebelina asteptata hearts
Ce-i drept eu nu mai am contractii false de câteva zile, dar pun pe seama faptului ca am stat cât am putut de linistita, fara efort. Si nu ca n-as face una alta, dar nu ma lasa sotul nici sa mut paharul pe masaLol

Burtica mea ia niste forme tare ciudate în ultima vreme. Are bebe niste pozitii de zici ca împarte burtica în doua Lol dar mi-e asa de drag si o sa-mi fie atât de do r de momentele asteacomputerlove

Wow Ela , deja ai 38 sapt ,Sunte?i la termen coeur ce draguuuuuu majoreta topai a trecut repede ... hearts

img
Postat: Friday, June 11, 2021 12:09 PM
ANDREEA2929A wrote:

Eu votez pentru Petra computerlove
Noi ne am gandit la Astrid.hearts
Ella ce frumoasa poza ai coeur
Oti? Ce vesti mai ai?
Fetele ce parere aveti de pompa asta
https://www.nextstep.ro/alaptare/colectare/pompa-de-san-electrica-2-in-1-lansinoh-53065.html

Pompa asta o am ?i eu , dar înca nu am folosit.o .. :p î?i pot da recenzie dupa ce nasc :))) .Mag , Sofia Petra e frumos ..?i Ioana doar ca na..e mai comun .Wannabemom felicitari pt Baie?el coeur ! Ai 12 s deja :p ..ce trece timpul!

img
Postat: Thursday, June 10, 2021 10:22 PM
mag_ wrote:

Multumesc mult! DistanceKiss Astept momentul cel mare, deocamdata inca doar semnale false. M-am tot plimbat cu piticul zilele astea mult, bucuria lui, ca stiu ca ajuta miscarea, acum sa vedem cand se hotaraste domnisoara sa scoata nasucul la aer.

E bine sa stea cat de mult în burtica :D , bine..nici prea mult ..Eu îmi doresc sa stea 40 s ca ?i copilasii :p de?i dr mea nu ?tiu de ce e convinsa ca cica pe la 38 39 :)) ca la a treia sarcina vine mai repede..de?i eu nu cred :)) .

img
Postat: Wednesday, June 9, 2021 11:43 PM
mag_ wrote:
Capsunica, sa creasca bebe frumos si sanatos in continuare! Cheek Kiss

Andreea, tin pumnii sa iasa totul bine! Buddy1

Mul?umesc coeur na?tere usoaraaaahearts

img
Postat: Wednesday, June 9, 2021 11:43 PM
mag_ wrote:
Capsunica, sa creasca bebe frumos si sanatos in continuare! Cheek Kiss

Andreea, tin pumnii sa iasa totul bine! Buddy1

Mul?umesc coeur na?tere usoaraaaahearts

img
Postat: Tuesday, June 8, 2021 11:56 AM
Hello, am fost ?i noi ieri la control ?i totul este bine coeur bebe are 1500 gr , toate organele se dezvolta foarte bine , el creste foarte frumos.majoreta am scapat iar de griji pe o perioada.va pupam

img