[quote=EllaMaria]
Chiar ma simt bine inafara faptului ca ieri si astazi bebe e exagerat de activ, se împinge si am intepaturi, totul e bine. Oare sa fie activitatea asta intensa a lui bebe un semn?
Cum am mai spus esti foarte energica [/quote
Ela ,si eu am avut întepaturi sub burta , îs normale .Asa e mai pe final , se pregateste uterul , corpul pt nastere ...vei simti de toate :p fiecare sarcina e unica , poate fi un semn sau poate sa nu fie :D la mine nu a fost activ deloc , nici nu l-am mai simtit pana am nascut :)) eram f speriata .noroc ca ma monotoriza la spital ..?i I auzeam inimioara . oricum Ela...mult a fost ..Putin a ramas mult nu mai ai acusica nasti
|
EllaMaria wrote:Multumim, chiar ma întrebam când o sa mai fie, sper sa aduca si maieuri de pt alaptat Ela , cum te simti:))? Zilnic întru sa vad daca ai nascut:)))))))) Mi-am pregătit și eu bagajul în mare parte , innca nu e gata ... dar asa dacă e o urgenta , am câteva chestii la mine. Încă nu am renunțat la clase:))) , cred ca pana la urma o sa tin pana la 9l .Azi am întrat in luna a 8a ❤ nu ??? La 32 sapt
|
Oooh Mag ,ce minuna?ie ai tu acolo Sa fi?i sanatoase , va pup Ela Aleahim , voi urma?i I can't waiiiiiit
|
mag_ wrote:Deci cand am zis ca e momentul aproape nu m-am inselat, m-am apucat de monitorizat contractii care nu mai par deloc a fi contractii false, nici ca durata, nici ca intensitate, nici ca nimic. Nu va zic ca am inima cat un ghimpe de emotii, inca incerc sa fiu calma, monitorizez si astept, incerc sa nu intru in panica desi cred ca in seara asta sau cel tarziu maine ma duce sotul la maternitate. Sper sa fie totul bine si in acelasi timp sper sa nu fie semnale false ca deja nu mai am rabdare :)) Nastere u?oara Mag tine-ne la curent daca poti
|
EllaMaria wrote:Se lasa bebelina asteptata Ce-i drept eu nu mai am contractii false de câteva zile, dar pun pe seama faptului ca am stat cât am putut de linistita, fara efort. Si nu ca n-as face una alta, dar nu ma lasa sotul nici sa mut paharul pe masa Burtica mea ia niste forme tare ciudate în ultima vreme. Are bebe niste pozitii de zici ca împarte burtica în doua dar mi-e asa de drag si o sa-mi fie atât de do r de momentele astea
Wow Ela , deja ai 38 sapt ,Sunte?i la termen ce draguuuuuu a trecut repede ...
|
Pompa asta o am ?i eu , dar înca nu am folosit.o .. :p î?i pot da recenzie dupa ce nasc :))) .Mag , Sofia Petra e frumos ..?i Ioana doar ca na..e mai comun .Wannabemom felicitari pt Baie?el ! Ai 12 s deja :p ..ce trece timpul!
|
mag_ wrote:Multumesc mult! Astept momentul cel mare, deocamdata inca doar semnale false. M-am tot plimbat cu piticul zilele astea mult, bucuria lui, ca stiu ca ajuta miscarea, acum sa vedem cand se hotaraste domnisoara sa scoata nasucul la aer. E bine sa stea cat de mult în burtica :D , bine..nici prea mult ..Eu îmi doresc sa stea 40 s ca ?i copilasii :p de?i dr mea nu ?tiu de ce e convinsa ca cica pe la 38 39 :)) ca la a treia sarcina vine mai repede..de?i eu nu cred :)) .
|
mag_ wrote:Capsunica, sa creasca bebe frumos si sanatos in continuare! Andreea, tin pumnii sa iasa totul bine! Mul?umesc na?tere usoaraaaa
|
mag_ wrote:Capsunica, sa creasca bebe frumos si sanatos in continuare! Andreea, tin pumnii sa iasa totul bine! Mul?umesc na?tere usoaraaaa
|
Hello, am fost ?i noi ieri la control ?i totul este bine bebe are 1500 gr , toate organele se dezvolta foarte bine , el creste foarte frumos. am scapat iar de griji pe o perioada.va pupam
|