Geanina36 wrote:
Da pare spre bine … ma opresc de la servici sa imi iau o alta marca de test și Doamne Ajută să fie totul bine …🙏
Totul va fi bine <3
|
Geanina36 wrote:Neața fetelor … https://ibb.co/ZwWxHj0Asta e testul de dimineață … Am mai făcut unul de ovulație care e super pozitiv și ăla … Simptome de menstra nu am .. Miercuri fac beta și vineri îl repet .. Cam așa m-am hotărât și azi sper să ajung să îmi iau un test de o altă marcă … Andreea analizele de trombofilie nu le-am făcut pt ca au zis ca de la 3 sarcini pierdute se recomanda .. Am făcut doar culturile de ureaplasma etc … Dar dupa ce se confirma sarcina probabil pt siguranță le voi face mai mult ca sigur … Uauuuuu, e mult mai intens <3
|
Andreea_neacsu wrote: Sa fie totul bine , sa ai un cadou frumos de 1-8 martie Edit * Fetelor oare cand se aude in mod normal inima embrionului ? Depinde de cat de dotat e aparatul , eu i am auzit inimioara dar se tot intrerupea sunetul la 5 sapt si 5 zile , dar urmatoarea data l am auzit mai bine , aveam 8 sapt <3 fara intreruperi . eu cred ca pe la 6 sapt totusi
|
Geanina36 wrote:https://ibb.co/bMG3NnSChttps://ibb.co/MkvPbC6dMulțumesc Andreea .. acum am ajuns acasă și cum nu ma puteam abține am mai făcut unul .. Doamne Ajută să fie așa … vedem pe săptămâna viitoare cum evoluează liniuțele și poate e de bine 🙏 Totuși faptul ca ies liniuțele repede îmi dau putine speranțe acum vedem .. Doamne Ajută !!🙏 Si eu zic ca nu par linii de uscare <3 ! Asteptam urmatoarele teste <3
|
Wow ce de gravidute <3 sarcina usoara si la termen fetelor <3 <3
|
Andreea_neacsu wrote:Iudita , eu abia dupa 20 primesc rezultatul  mai e o groaza dar incerc sa imi tin mintea ocupata . tu in ce stadiu esti ? Mai un pic Andreea Ela tu cum esti? Ai fost la dr ? Delia asteptam si de la tine beta :* ! Pupicei
|
Cris567 wrote:Neata. Eu astept sa imi vina CM, dar nu da niciun semn, nicio durere de burta.Mi-am mai revenit cu senzatia aia urata cand fac pipi. Sper sa imi vina pana ajung la ginecolog ca sa nu fiu nevoita sa anulez programarea. Si eu am avut senzatia aia urata , cand faceam pipi, luna trecuta . A trecut se la sine , oare ce era ?
|
Andreea_neacsu wrote:Multumesc  tot mi-e frica dar putin in sinea mea am inceput sa ma bucur  Am facut poza la toate testele de pana acum si se vede diferenta de la zi la zi Sper din suflet maine sa ne dea Delia o veste buuuunaaa buuuuunaaaa Fetelor voi care ati fost la ovulatie ? care urmati la testare ? Va tin pumnii Gata cu frica Vibratia sus ! totul va fi bine acum ! Bucura-te la maxim de tot :-*! Fetelor va asteptam cu beta , celelalte gagici ce mai ziceti? :*
|
Andreea_neacsu wrote:Mi se pare ca esti taaaare curajoasa Capsunico  Cred ca e greu cu 3 copii in concediu . Noi am avut unul si ne-a jucat pe toti 4 pe degete :)))) Eu revin cu test : cel mai intens e de acum  Te felicit pentru sarcina <3 <3 bebic sanatos si tu sa ai sarcina usoara <3 iupyyyy
|
EllaMaria wrote:
Deci s-a dus și luna asta...tu chiar vrei doar iarna viitoare😁
daaa <3 anul asta chiar ne am propus sa calatorim mult , si cu 3 copilasi credeti-ma ca e o provocare :))))) Deja ne am luat masina cu 7 locuri:)))) loc avem:)) ,anul asta calatorim si in iarna pac bebe :)))) de stie mami ce planuri am eu =))) ma impusca :)))) Deci eu am ovulat in 29 feb, si in 28 si 29 am facut :)))) dar am avut grija :))))) ( m-am ferit degeaba de ziua de 30 ca am ovulat cu o zi inainte ) :))
|