Geanina36 wrote:Bună seara fetelor .. Ma inscriu si eu aici la sectiunea gravidute .. Sincer aceasta sarcina m-a luat putin prin surprindere avand 40 de ani cumva sperăm si nu sperăm … Acum ca s-a întâmplat sunt mega fericita doar ca in ultimi doi ani am pierdut 2 sarcini una la 10 săptămâni si anul trecut in martie am avut o biochimica.. Acum as fi însărcinată in 6 săptămâni si 5 zile, nu am foarte multe simptome doar o frica si o anche tate cu privire la primul eco pe care trebuie să-l fac săptămâna viitoare .. Vreau să gândesc pozitiv dar teama din suflet nu prea vrea să dispara 😞 Sper să vin cu vesti bune ❤️ Geanina te asteptam cu vesti bune <3
|
Dada eu am nascut natural pe toti 3 copilasii Fara epidurala pe al 4 lea la fel doresc daca ma ajuta bunul Dumnezeu. Primul copil la Stanca, Cluj Al doilea si al treilea la Novogyn cu Aurora Rotis Vreau sa zic ca totul a fost superb la Novogyn Acolo nasc si de data asta :) si abia astept Datorita lor si a medicului meu nasterea mi se pare usoara si o minune , un vis Epidurala nu vreau pe mine personal m-ar incurca Eu vreau sa simt tot Cunosc deja pasii , procesul , imi cunosc corpul foarte bine Nasterea nu doare atat de rau daca e mai putin medicalizata si n am crezut asta pana nu am trait pe pielea mea Primele 2 provocate au durut mai rau decat prima care a venit natural si am stat acasa tot travaliul Am Ajuns cu 10 cm dilatatie 5 min pe masa si gata :) bebe a iesit dupa 3 impingeri O nastere usoara si de vis :)) nu credeam ca exista In primul travaliu am stat peste 24 h Al doilea peste12 ore Si acasa la al treilea a durat 6 ore travaliul plus 5 min la clinica :)) si apoi m au si mutat pe salon
Mi -am pregatit si eu hainuteleeee , le am spalat calcat Nu pot sa cred ca deja am 31 sapt miercuri🥰🥰🥰 Vineri merg la control😍
|
Andreea_neacsu wrote:Laura , multa bafta !  Si “spor” la treaba ! 🤭 Sa fie cu noroc ! Uneori si eu ma intreb cum mai are energie de de toate Capsunica . Nu-i usor deloc cu 4 copii. Imi e mie greu cu 2  Mai ales zilele astea ca sunt raciti amandoi si cu fundul in sus . Uneori totusi imi trece un gand prin minte ca nu raman doar cu ei doi , ca viata imi va pregati o surpriza si imi mai trimite un bebelus. Si va fi fetita. Acum , daca o fi vreun feeling adevarat , mai vedem  Cumva n-as mai vrea niciun bebe, imi sunt de ajuns baietii mei , PANA PESTE CAP !! 😂😂 Andreea asa eram si eu la bebe 4 Am luat o ca pe o gluma la inceput :)) Si pana la urma mi am dorit din suflet si s a materializat😂 De ce nu? Cine zice ce e prea mult si ce e prea putin? Eu una vreau sa mi traiesc viata exact asa cum imj place si sa fac exact ce simt Chiar daca pare o nebunie 😂 Sincer eu si acum ca s gravida ma gandesc ca mi-ar placea sa am si 5( normal eu mereu ziceam ca o sa am 5, nu i un program bagat in cap insa asa mi am dorit mereu) Si nu i vorba aici de religie :)) is ortodoxa 😂 e vorba ca am viata mea si o sa fac mereu ce simt si ce vreau indiferent de ce zic altii Sunt observatorul vietii mele , imi ascult sufletul, dorintele intuitia si ma minunez si bucur de miracolele si iubirea ce o intalnesc zi de zi in viata mea ☀️ Asa ca daca simti , de ce nu? Noi putem mult mai mult 😍✨ Pe mine fiecare copil m-a ajutat enorm sa evoluez si sa ajung omul de azi :)
|
laura513 wrote:Ioi ce drăgu ești, Căpșunico  Îți stă tare bine graviduță deși nu înțeleg de unde ai atâta energie  Nu am mai scris de mult dar te știu de ceva ani, că și eu mi-s pe forum de prin 2017... Poate ne spui și nouă secretul Cum între timp am divorțat și m-am recăsătorit,  am zis să mai intru pe aici, poate îmi fac curaj și trec iar la aspirante  Îi fac fie-mii o surioară sau un frățior Multu mult Pai pune te pe treaba 😍😍🥰
Energie am din viata implinita pe care o am Pe toate planurile , iubire , sanatate , job Mult sport si alimentatie echilibrata Toate astea formeaza intregul ce ma tin atat de vie :))) si plina de energie 😘😍 In ultimii ani am facut doar ce a vrut sufletul meu Si f putin din ce nu voia sufletul sa fac ☀️ Si se simte in calitatea vietii 🥰 M am indepartat de oamenii toxici , tin langa mine doar oameni care ma ridica . Fetelor is foarte fericita Azi au terminat scoala copilasii suntem in vacanta oficial Azi imi vine si comanda de pe Ikea pt bebe cu mobila si o gramada de chestii Tin si ultimul maraton de nutritie in 22 iunie incepem Imi adun fortele :)) caci am intrat in trimestrul 3 Avem 28 sapt deja 😍🥰 a mai ramas atat de putinnnnnn
|
Hello Dada Chiar e cea mai faina perioada si eu ma bucur la maxim de ea 🥰 Am fost si eu intr-un baby moon in Grecia si m am relaxat atata de bineeee Inainte de vacanta am mers la eco , micuta mea Ami avea 1004 gr la 26 sapt si 2 zile o grasunica :)) se vede ca papa mami bine si sanatos Acum intru in luna a 7-a si ma apuc de pregatit pt bebe Am pus o comanda mare pe Ikea cu salteluta, masa de infasat , comoda pt hainute si o gramada de lenjerii si organizatoare Abia am asteptat sa incep aceasta perioada minunata de nesting In curand ma apuc si de hainute si celalalte pregatiti Vreau sa fie totul gata pana am 35 sapt Apoi intru pe modul Avion :)) Vreau sa dorm mult si sa fiu odihnita pt perioada de lauzie .Pregatiti-va din timp va sfatuieste o mama a 4 copilasi :)) Suntem si cu casa in constructii, nu stiu daca o terminam pana nasc pt ca am profitat si am mers si in Tenerife anul asta si in Grecia deci multi bani s au dus pe vacanta :) am prioritizat asta :p Insa avem timp pt toate , nu vreau sa pun tensiune si presiune , stiu si am incredere ca toate se vor aseza 🥰 in favoarea noastra atata timp cat noi suntem bine . Va pupacesc gagici Si va astept si pe voi cu vesti Bebelina mea e super , totul arata foarte bine , inimioara si toate organele <3. Urmatorul eco il avem la inceput de iulie Va las o poza cu mine si burtica si cu eco Pupici https://ibb.co/jvFV0126 Si motrosica mea https://ibb.co/yF3GNcjx
|
Alexandra1012 wrote:https://ibb.co/KzwFrDZm
Fetelor, cred că a venit și rândul meu să vă dau vestea pe care am visat-o atât de mult. 🥹💗 Doamne ajută să fie o sarcină sănătoasă și să ajungem cu bine la capătul drumului! 🩷🙏
Wawww cat de fainnnn Sarcina usoaraaaa 😘🥰🥰🥰🥰
|
Rebecca10 wrote:
Bună, fetelor! Eu am făcut FIV până la urmă, acum sunt însărcinată în 6 săptămâni și 4 zile. Aștept să merg săptămâna viitoare să vedem embrionul și activitatea cardiacă. Am avut o perioadă foarte, foarte încărcată. Voi ce mai faceți? Cum sunteți?
Felicitari Rebeca 🩷🩷😍 Te asteptam la graviduteeeee
|
Andreea_neacsu wrote:Felicitari , Criss! Ma bucur ca te simti bine si ca sunteti bine si tu si cea mica. Ce nume ati ales ? Probabil cea mica are si putin disconfort de la burtica. Si al meu Petru a dormit in brate mult timp , a avut colicile alea nasoale si doar asa se linistea. La fel am zis si eu, este doar o perioada. Capsunico , lasa ca nu strica sa mai stai si putin relaxata in scaun. Doar stii ca in ultimul trimestru , cand oi ajunge, va fi mai greu cu dormitul , pana si cu statul degeaba . Cand ai urmatorul control ? Stiuu In 5 iunie , mai un picut 😍 voi avea 26 sapt Dupa aia plec in Grecia-Creta o saptamana
Apoi intru in concediu de maternitate si ma apuc sa spal sortez, pregatesc pt bebe 😍 asa incetisor Ca dupa 34-35 sapt eu ma stiu cum is Nu mai am chef de nimic:)) as dormi toata ziua As lenevi Nu mai e la fel :)) 😍😍😍 abia asteptttttt!
|
Andreea_neacsu wrote:Capsunico , ai trecut de jumatate  si parca mai ieri ne spuneai 🙈 al meu baiat are 7 luni si parca ultima luna a zburat de nu imi aduc aminte mai nimic din ea. Criss cum esti ? Ar fi trebuit pe 12 mai sa nasti  sunteti ok tu si bebe? 🥰 Ella sper ca v-ati distrat la botez . Noi tragem toti 4 de o raceala urata, cu febra si secretii galbene si in nas si ochi (cel mic) , cu laringita la cel mare. Sotul , ca barbatii, e pe moarte  eu #rezist ca n-am de ales Am vb eu cu Criss si e f bine 🩷 sigur o sa scrie cand o sa fie libera <3 🤣oo da , asa s toti sotii? 🤣🤣😹 Ca si a meu e sf lumii cand are cate ceva 🤣 Suntem f bine si noi Am o sarcina super usoara Sport fac in continuare Mananc corect , ma bucur de pace si de liniste zi de zi Doamne ajuta tot asa !
Ps: mi am luat scaunul de alaptare de la onino si toata ziua lenevesc in el🤣 rau am facut ca l am luat:)) e greu sa te dezlipesti de el
|
Criss4 wrote:Fete dragi, ce faceți? Noi suntem bine, tot în formula 2 în 1. Astăzi am împlinit 38s.🤰 așteptăm bebelina oricând, dar cel târziu pe 12 mai. Atunci am defapt programare la cezariană. 😄 Vă las și o poză cu burtica mea de astăzi. 🤰 o să-mi fie tare dor de ea. 🩷 https://i.postimg.cc/6q8q9NWd/IMG-9320.jpg
Elaaa daaa <3 Avem 22 sapt 😍deja Wow ce burtica faina ai Crissss 😍😍😍😘 Sarcina usoara , bebic sanatos <3 asteptam vesti 🫶🫶🫶🫶 acusica iti ti puiul in brate !:x Crisss trimite mi fb tauuuu sa mai poveeee 🫶 Andreea si tuuuuu :* sau fetele de aici ce aveti bebe acum
|