Heiiii va multumesc frumoooos :x sunteti niste dragute :* ,am fost la control:)))...e deschis de 2 degete colul..pregatit de nastere ..permeabil . .i.a pus mana si pe caput :))) ..zice ca e angajat..cu caputul mai in jos ..cum trebuie ..contractii am destule la monotorizare..deci din clipa in clipa ne putem astepta.mi-a recomandat miscare si lugu lugu .:)))a zis ca o stimuleaza sa vina ... nush ce a facut ea pe acolo dar a durut :)) .Avem 39 saptamani astazi :x:x:x:019: .
|
hello fetelor .. abia acum incep sa va retin :)) de aia nu prea am scris va pupppp
|
Dea wrote:Multumim Anelise!!! Cand ma gandesc ca prima oara am intrat la gravidute prin februarie si eram pe locul 19 sau 20....incredibil!!!!mai e putin pana la intalnirea vietii mele Mihaela,la ce ora ai eco???asteptam vesti.eu intru sa verific ,am emotii pt tine,e prima oara cand vezi bobita! Pe la 4 plecam la munte,dar intru de pe tel daca nu dai vestile!!! . Wawwww :x pe locul 2 :x mai umpic si avem 30 saptamani :x ...... ne vedem puiutiiiiiiiiiiiiiiii .... abia astept sa o cunosc pe printesica mea :x
|
Danamat wrote:Buna seara burticute si mamici...nu am mai scris de ceva timp ,dar va citesc in fiecare zi... Noi suntem bine, suntem activi. Fetele mai avansate in sarcina sau deja mamici, voua la cat timp vi s-a intors bebele cu capul in jos? Si cum v-ati dat cu seama ca s-a întors, ce ati simtit? Va pup hello... noi am fost la 28 saptamani la eco si nu era intoarsa puiuca mea ..sper din suflet sa se intoarca sa pot sa nasc natural .. nici nu vreau sa ma gandesc sa nasc altfel :(
|
anyta88 wrote:Fetelor voi aveti scurgeri? Eu am ni?te scurgeri apoase. Destul de abundente. Ma simt uda.mai tot timpul . Mi e frica sa nu am pierderi de lichid amniotic....Maine am programare la morfologia fetala. aceeasi problema si eu ... si eu sper la fel ...noi avem pe 8 iunie progr .. abia astept sa merg . .
|
RalukM wrote:Capsu noi suntem bine. Pitica creste pe zi ce trece. Eu incerc iar sa raman gravida dar cred ca hormonal nu s inca ok. Abia ce am avut 2 menstre la 1 an dupa nastere:) dar nu mi pierd speranta lucrez cu drag si spor poate poate se prinde ceva rapid:) si eu inca alaptez si mi era ca asta ar putea impiedica conceptia. . Nu stiu ce sa zic ...eu fooooarte repede am ramas... adica a zis sotul sa facem o surioara :))) ..si peste 2 sapt am facut un clear blue digital si a iesit pozitiv :))))))))..si alaptam la greu ..toata noaptea toata ziua :)))) :p
|
RalukM wrote:Capsu esti gravida iar? nu stiu daca ma mai tii minte din 2014 din vechile aspirici:)) ia zi mi inca mai alaptezi sau ai intarcat primul bb? . Hellloooo draga...d...imi amintesc de tine ... Am alaptat pâna acum o luna... Durerile au fost insuportabile :( se trezea noaptea de cel pu?in 20 ori ..iar eu eram zombi.. Cum mi-a scazut lactatia f mult ..el saracu?ul tot tragea sa vina laptic..?i era all Day la titi .. Si si noaptea .. Pana la urma am reu?it sa-l în?arc ... A durat tot procesul cam 2luni .. Acum bea lapte proaspat de vaca ..si tare mult i place .a ramas ch un drag de titi ...asa ceva...mereu le pupa .. Le mângâie ..daca se love?te sau i e ru?ine de cineva vine repede la mine si î?i baga mânu?ele acolo..si când adoarme la fel :p .. Practic :)) s.a în?arcat doar de laptic :)) de titi nu :))) ... Scumpul de el...mi.as fi dorit sa alaptez în tandem ..dar în final am decis ca e cea mai buna solu?ie :) .. Nu vroiam sa merg pe autointarcare oricum..pt ca nu i.as da pâna la 7 ani :))))) ..cam asta ar presupune :p .. Plus de asta .. Fiecare copil are drepturi egale ..daca Leonidas a avut parte de amândoua titi si Anastasia va avea parte la fel :p :* abia a?tept sa vina puiul mic :x ... Voi cum sunteti Ralu???? Va pup!!!!! Am scris cu diacritice si cred ca de aia se pune semnul întrebării de atâtea ori...
|
Hello ... Va pup dulceeeee burticuteeeeeeee
|
Dea wrote:Iti tin pumnii Capsunico! sa ne povestesti dupa , te imbratisez! . Am sa va scriu:) ...tu cand ai urm eco? Fetelor intr-adevar .. din pacate alaptarea nu prea e sustinuta in spitalele de stat .Si mie mi-au adus supliment .. si le aruncam in chiuveta .. desi le ziceam ca nu am nevoie ..pt ca i ajunge lapticul la bebe continuau da imi aduca . nu a luat niciodata supliment ,s.a saturat cu cat am avut. Va sabotati singure lactatia ..cu supliment .. pune-ti pe bebe la san catde des !laptic aveti toate..nu exista nu am lapte .important sa puneti pe bebe la san ..sa stimuleze ..cu cat dati supliment mai mult cu atat scade mai mult lactatia ..si va sabotati singure .. exista pe fb ..un grup Clinica de alaptare .. acolo gasiti ft mult sprijin..sunt si consultanti in alaptare .. oricand aveti nevoie nu ezitati sa intrati .. cineva va va sari in ajutor mereu :) luptati pt a putea alapta ..e cel mai bun lapte ..nu se compara cu Laptele praf ..
|
Dea wrote:Capsunica,multumesc la fel si tie sarcina usoara.ai facut dublu test?eu am sambata si tremur de emotii,imi este chiar frica....pt ca am avut ceva probleme..mici sangerari,placenta joasa,crampe...iau si progesteron din sapt 6.sper ca va fi totul bine,ma rog mereu la Dumnezeu si doar asa prind curaj Sanatate tuturor burticilor si mamicilor si bebelusilor . Da ..maine avem morfo de trim 1:* !! Doamne ajuta sa fie bine bebicul :* .. maine avem 13 saptamani :x :x
|