Capsuni, zmeura, mure, fragi?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
delfinasa
Scris: Thursday, April 26, 2007 11:30 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Pro capsuni, zmeura, mure, blueberries thumleft...mananca fii-mea de cum a facut 1 an, proaspete, necuratate de samburi si in iaurturi cu bucatele in ele...la noi se gasesc tot timpul anului toate fructele si legumele fresh, acum cand e sezonul apar astea autohtone si sunt putin mai ieftine, dar nu mare diferenta...simple intregi, cu frisca, inmuiate in sos de cioco, in salate de fructe, iaurturi, tarte sic...superbune cool
Andi&Mariuca
Scris: Friday, April 27, 2007 3:41 PM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
bravo mai piticilor!
sa stii Ira ca atunci cand am deschis topicul, ma gandeam la Capsu' ras ...chiar ma intrebam daca i-ai dat?! bravo ei ca papa! nu putea sa se dezminta nu? doar o cheama Capsu'cyclops ras
mihaela75
Scris: Sunday, April 29, 2007 5:03 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/22/2006
Depinde de copil, Diana mi-a facut alergie, de fapt ea facea cam de la orice.Daria a mancat si inainte de un an , i-am dat de testare si a fost ok.Asta e, trebuie sa risti si sa testezi ca altfel n-ai cum sa stii daca face sau nu alergie.Insa inainte te inarmezi cu unguient antiprurit si ketotifen in caz de iese uratpale
Andi&Mariuca
Scris: Thursday, May 3, 2007 8:38 AM
Nivel

fetelor, am mancat si noi ieri capsunei... si au fost yummy!yes numai vreo 2-3 ca am zis ca daca face cumva alergie sa nu ii dau prea multi.

acum intrebare de 100 puncte: daca ar fi avut alergie la capsuni, la cat timp ar fi trebuit sa se vada ceva pe corp? si, in afara de bubite, pete si roseala aferenta alergiei, ce altceva mai poate face?

pana acum nu are nici un semn de alergie insa vreau sa ma asigur ca totul e ok.
Roxanel
Scris: Thursday, May 3, 2007 11:35 AM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
Andismom wrote:
fetelor, am mancat si noi ieri capsunei... si au fost yummy!yes numai vreo 2-3 ca am zis ca daca face cumva alergie sa nu ii dau prea multi.

acum intrebare de 100 puncte: daca ar fi avut alergie la capsuni, la cat timp ar fi trebuit sa se vada ceva pe corp? si, in afara de bubite, pete si roseala aferenta alergiei, ce altceva mai poate face?

pana acum nu are nici un semn de alergie insa vreau sa ma asigur ca totul e ok.

10 - 30 de minute? ... cel putin asa cred.
kali
Scris: Thursday, May 3, 2007 11:38 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Alergia apare imediat, cel putin la mine (in max. 5 min devine vizibila) si ma tine maxim trei sferturi de ora.
Ely
Scris: Thursday, May 3, 2007 12:03 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2006
Karina si aseara a mancat cred ca 6-7 capsunei micuti nu mari dar in general ii dau cati vrea .Doamne ajuta ii dau de ceva timp si nu am avut probleme.
Andi&Mariuca
Scris: Thursday, May 3, 2007 4:23 PM
Nivel

Roxanel, Kali, multumim de raspunsuri!pupici

sa inteleg ca daca era ceva, se vedea pana acum, nu? e bine atunci! ii dam inainte cu capsuneii!yes
delfinasa
Scris: Thursday, May 3, 2007 5:06 PM
Nivel

Daca nu i-a aparut nimic de ieri, nu s-a umflat, n=-a avut nici o reactie neplacuta, inseamna ca si organismului ii plac capsunicile...pofta buna, pepsi mic!pupici
Lilly of the valley
Scris: Thursday, May 3, 2007 5:16 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
pofta buna la capsunici.pupici
Maria & Mario
Scris: Thursday, May 3, 2007 8:50 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

I-am luat si eu Mariei si le-a refuzat vehement. Nici cu forta , pe la guritza, nu am reusit sa ii dau. Macar sa vada cum e ! uff Si eu salivez pe langa castron ! plans
PrincessLilou
Scris: Thursday, December 8, 2011 9:29 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/4/2009
sophie adora capsunile. nu are nimic de la ele. murele nu i-au placut si nici zmeura ca a fost acra. asa s-a intamplat sa fie in panerul ala si de atunci nu i-am mai luat nici eu ca sunt foarte scumpe si ea nu a aratat prea mare interes.
sweet angel
Scris: Thursday, December 8, 2011 1:38 PM
Nivel

Inregistrat: 1/6/2010
edy inca nu a primit asa ceva , imi este frica sa nu fie alergic ca avem cazuri de alergie in fam de la capsuni
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.