Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Pro capsuni, zmeura, mure, blueberries ...mananca fii-mea de cum a facut 1 an, proaspete, necuratate de samburi si in iaurturi cu bucatele in ele...la noi se gasesc tot timpul anului toate fructele si legumele fresh, acum cand e sezonul apar astea autohtone si sunt putin mai ieftine, dar nu mare diferenta...simple intregi, cu frisca, inmuiate in sos de cioco, in salate de fructe, iaurturi, tarte ...superbune |
|
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| bravo mai piticilor! sa stii Ira ca atunci cand am deschis topicul, ma gandeam la Capsu' ...chiar ma intrebam daca i-ai dat?! bravo ei ca papa! nu putea sa se dezminta nu? doar o cheama Capsu' |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Depinde de copil, Diana mi-a facut alergie, de fapt ea facea cam de la orice.Daria a mancat si inainte de un an , i-am dat de testare si a fost ok.Asta e, trebuie sa risti si sa testezi ca altfel n-ai cum sa stii daca face sau nu alergie.Insa inainte te inarmezi cu unguient antiprurit si ketotifen in caz de iese urat |
|
| fetelor, am mancat si noi ieri capsunei... si au fost yummy! numai vreo 2-3 ca am zis ca daca face cumva alergie sa nu ii dau prea multi.
acum intrebare de 100 puncte: daca ar fi avut alergie la capsuni, la cat timp ar fi trebuit sa se vada ceva pe corp? si, in afara de bubite, pete si roseala aferenta alergiei, ce altceva mai poate face?
pana acum nu are nici un semn de alergie insa vreau sa ma asigur ca totul e ok. |
|
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Andismom wrote:fetelor, am mancat si noi ieri capsunei... si au fost yummy! numai vreo 2-3 ca am zis ca daca face cumva alergie sa nu ii dau prea multi. acum intrebare de 100 puncte: daca ar fi avut alergie la capsuni, la cat timp ar fi trebuit sa se vada ceva pe corp? si, in afara de bubite, pete si roseala aferenta alergiei, ce altceva mai poate face? pana acum nu are nici un semn de alergie insa vreau sa ma asigur ca totul e ok.
10 - 30 de minute? ... cel putin asa cred. |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Alergia apare imediat, cel putin la mine (in max. 5 min devine vizibila) si ma tine maxim trei sferturi de ora. |
|
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Karina si aseara a mancat cred ca 6-7 capsunei micuti nu mari dar in general ii dau cati vrea .Doamne ajuta ii dau de ceva timp si nu am avut probleme. |
|
| Roxanel, Kali, multumim de raspunsuri!
sa inteleg ca daca era ceva, se vedea pana acum, nu? e bine atunci! ii dam inainte cu capsuneii! |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Daca nu i-a aparut nimic de ieri, nu s-a umflat, n=-a avut nici o reactie neplacuta, inseamna ca si organismului ii plac capsunicile...pofta buna, pepsi mic! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| pofta buna la capsunici. |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| I-am luat si eu Mariei si le-a refuzat vehement. Nici cu forta , pe la guritza, nu am reusit sa ii dau. Macar sa vada cum e ! Si eu salivez pe langa castron ! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/4/2009 Mesaje: 979
| sophie adora capsunile. nu are nimic de la ele. murele nu i-au placut si nici zmeura ca a fost acra. asa s-a intamplat sa fie in panerul ala si de atunci nu i-am mai luat nici eu ca sunt foarte scumpe si ea nu a aratat prea mare interes. |
|
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| edy inca nu a primit asa ceva , imi este frica sa nu fie alergic ca avem cazuri de alergie in fam de la capsuni |
|
|