Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| mariuta wrote:eu i-am dat anul trecut si n-a avut nimic, dar papa Danonino de capsuni de la 8 luni. de fapt asta a fost primul test. le devoreaza nu alta. yummyyyy!
ah, toanta sunt!!! am uitat ca i-am dat si eu Danonino cu capsuni! si n-a avut nimic.
Mariuta, multumesc! te fac "memoria" mea! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Cred ca vom incerca si noi. Pana acum am evitat sa ii dau , pentru ca eu fac alergie urata daca mananc doar una. Ies pete intinse pe piept, burta , ustura ingrozitor stomacul de te tavalesti ......Da Doamne sa nu ma mosteneasca Maria. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Andismom wrote:Mariuta, multumesc! te fac "memoria" mea! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Din cate stiu in Danonino nu sunt folosite si semintele de la capsuni. |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| Anca, eu i-am dat chiar ieri lui Andrei capsuni, pentru prima data. In iaurt i-am mai dat si eu, dar capsuni naturale, abia ieri i-am dat.
Si mie imi era teama de alergie, asa ca de siguranta, am curatat semintele de pe capsuni. Le-am taiat apoi bucatele, le-am pus 1 lingurita mica de zahar si i-am dat. A mancat cu pofta si nu a patit nimic.
Maine o sa ii dau din nou, si daca tot nu se intampla nimic, o sa incep sa ii dau mai mult. |
|
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| Miha, sa stii ca eu ma intrebam daca chiar puna aia de la Danone fructe - pe bune - in ele?!
Oana...sper sa nu te mosteneasca Mariuta!
Andrei, bravo voinicule! pofta buna in continuare si fara alergie, da? poate il convingi si pe Andi sa pape si el capsunele, da? ca eu nu am reusit!
mai fetelor, dupa ce m-ati incurajat voi aici am zis "hai sa ii dau"... si ce credeti ca facu Pepsi cu capsunii mei? nu a vrut deloc sa ii bage in gurita, mi-i lua din mana, cica sa ii "pape" el si ii strivea intre degetele, asta dupa ce ii studia f "laborios", atent asa.. si nici chip sa il fac sa pape... cred ca patesc si eu Nicoleta... o sa incerc sa ii pun in iaurt sa vedem ce reactie are. e drept si ca i-am dat dupa ce deja mancase iaurtul (deci era satul) si dupa ce a mai papat niste biscuiti... poate ca nu i-o fi fost foame... putin a gustat dintr-unul, asa numai pe limba si s-a strambat...cred ca era ... mai incercam si va zic! |
|
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Eu sunt alergica, asa ca nu ma risc... mai astept. |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Anca, daca nu ii plac nu insista. Mai lasa timpul sa treaca. Daca il obligi, nu va mai manca in veci capsuni, capa aversiune fata de ele si pierde ceva bun de tot
Kali, daca tu esti alergica, sunt multe sanse ca si Alexia sa fie? Alergia asta se transmite? |
|
| Kiki wrote:Kali, daca tu esti alergica, sunt multe sanse ca si Alexia sa fie? Alergia asta se transmite?
Eu asa stiu... ca poate fi ereditar... dar nu e neaparat. Deocamdata nu sunt dispusa sa risc stiind ce nasol ma simt eu de la ele. |
|
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Eu iam dat lu Elo la fel ieri capsuni.A mancat o cutiuta de 350 g singura si a avut absolut nimic. Eu cred ca depinde de la copil la copil. |
|
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Kiki wrote:Anca, daca nu ii plac nu insista. Mai lasa timpul sa treaca. Daca il obligi, nu va mai manca in veci capsuni, capa aversiune fata de ele si pierde ceva bun de tot Kali, daca tu esti alergica, sunt multe sanse ca si Alexia sa fie? Alergia asta se transmite? Nu e chiar asa Kiki.Sotul meu e alergi,mai la orice .Elo nu este si nici eu. |
|
| http://www.infoportal.ro/articol~din-sanatate~info-227560~alergiile-se-pot-transmite-ereditar.html |
|
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Miru nu are probleme cu capsunile decat ca sunt putine ii plac si simple si cu smantanica. Noi nu avem alergii la nimic si sper ca nici ea sa nu faca. |
|
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Cica noi nici macar nu avem voie ..ca avem fond alergic mostenit, etc, etc...dar V a papat si kiwi si capsuni, dar dupa capsuni nu se prea omoara, plus ca tati ma cam cearta ca nu respect indicatiile medicului .. asa ca ii dau, doar de gust.
In ceea ce priveste reactia la ele, eu aveam cand eram mica si ma tratau cu romergan , ca nu ma puteau tine si nici eu abtine sa nu dau iama in tufele bunicilor. Iar cum avem si noi tufe, la randul nostru...sa vedem cum o sa puna V problema |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
| capsu' mananca capsunele intr-o fericire, prima data i-am dat acu o luna cand au aparut, si sa zicem de acu o sapt. ii mananca in fiecare zi la masa de fructe... bine, preferata ei ramane combinatia de banane cu capsuni |
|
|