Capsuni, zmeura, mure, fragi?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andi&Mariuca
Scris: Thursday, April 26, 2007 1:39 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006
numai capsunii au aparut (si aia din Turcia) si ma intreb daca la aceasta varsta pot sa ii dau? mai in vara, as putea sa ii dau zmeura, mure, fragi? scratch

mi-e teama de alergie... mi-a fost teama si de kiwi insa de la ei nu are nimic.

eu stiu ca samburii sunt alergeni si ma gandesc ca poate, daca ii curat capsuna de samburi, as putea sa ii dau fara sa faca alergie. oare

voi ati dat copiilor capsuni? cum?

medicii recomanda numai de la 2-3 ani capsunii.cyclops desi stiu mame care au dat si la 6 luni copiilor!cyclops
Kiki
Scris: Thursday, April 26, 2007 1:48 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

E i-am dat anul trecut. Nu avea chiar 6 luni ci 8 sic Nu multe, ci cateva acolo, de pofta...ras Nu a patit nimic. dance
Andi&Mariuca
Scris: Thursday, April 26, 2007 1:49 PM
Nivel

Kiki wrote:
E i-am dat anul trecut. Nu avea chiar 6 luni ci 8 sic Nu multe, ci cateva acolo, de pofta...ras Nu a patit nimic. dance

dar cum i-ai dat? cu tot cu samburi sau fara? ca eu ma gandisem sa ii curat samburii ca atunci cand dai jos coaja la mar.pupici
MNiko
Scris: Thursday, April 26, 2007 1:50 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Anca, eu stiam doar ca pana la un an nu se dau. Cand a fost anul trecut sezonul capsunilor, eu am fost cu Cristina la un nutritionist pediatru. Aveam alte probleme noi atunci. Printre toate sfaturile alimentare pe care mi le-a dat a fost si recomandarea ca sa astept pana anul asta cu capsunile ca "la fel de bune o sa fie" si acum. E chiar exprimarea ei.
Pana acum nu i-am dat si chiar daca au aparut importate eu mai astept pana la cele autohtone. Poate ajung pana la bunica mea ca are in gradina si stiu sigur ca sunt 100% naturale.
Kiki
Scris: Thursday, April 26, 2007 1:51 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Andismom wrote:

dar cum i-ai dat? cu tot cu samburi sau fara? ca eu ma gandisem sa ii curat samburii ca atunci cand dai jos coaja la mar.pupici

Mami, capsunile i le-am direct fara sa curat nimic de la ele (au fost doar spalate bine si curatata codita). I le-am taiat bucatele ca pe atunci nu mesteca bine-bine...
MNiko
Scris: Thursday, April 26, 2007 1:56 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Din cate stiu eu, doar samburii de pe capsuni sunt cei care provoaca alergiile si nu pulpa fructului.
g_nicoleta2000
Scris: Thursday, April 26, 2007 2:18 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Anul trecut mi-a facut alergie dar anul asta se pare ca ne-am facut fata mare yes , papam fara sa ne iasa nimic. Andismom, poti incerca cu o capsunica, vezi daca face bubitze si stii sigur daca este alergic sau nu. Daca nu-l testezi eu zic ca pierzi niste fructe minunate fara macar sa stii sigur ca nu-i priesc. Alex nu vrea capsuni sub nici o forma asa ca fara sa vada ea le fac pasta si apoi sa vezi ce bune sunt.flowers
Andi&Mariuca
Scris: Thursday, April 26, 2007 2:57 PM
Nivel

g_nicoleta2000 wrote:
Anul trecut mi-a facut alergie dar anul asta se pare ca ne-am facut fata mare yes , papam fara sa ne iasa nimic. Andismom, poti incerca cu o capsunica, vezi daca face bubitze si stii sigur daca este alergic sau nu. Daca nu-l testezi eu zic ca pierzi niste fructe minunate fara macar sa stii sigur ca nu-i priesc. Alex nu vrea capsuni sub nici o forma asa ca fara sa vada ea le fac pasta si apoi sa vezi ce bune sunt.flowers

Nico, smechera fiica-ta!thumright da' tu si mai smechera!hohot

mie imi plac capsunile de nu mai pot, chiar acum am basculat 1 kg...ras aproape... si ma mai plang ca sunt grasa!maseluta

am zis ca incerc cu o bucatica, o capsunica mai mica si sa vedem ce se intampla... apropo, cum se manifesta alergia aia? in afara de faptul ca ii iese ceva pe corp (cum arata bubele alea?)? mai face si altceva? ca sa stiu la ce sa ma astept, din timp, in caz ca...desi nu imi doresc!hail

Alina
Scris: Thursday, April 26, 2007 3:57 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
Anca, sa stii ca si eu i-am dat lui Tudor destul de devreme, nu a facut nimic, niciun fel de alergie, pe Catinca am menajat-o, dar nici ea nu a facut nicio reactie. I le-am dat intregi fara sa curat nimic. Poti incerca doar cu una sa-i vezi reactia.
Andi&Mariuca
Scris: Thursday, April 26, 2007 4:01 PM
Nivel

Alina wrote:
Anca, sa stii ca si eu i-am dat lui tudor destul de devreme, nu a facut nimic, niciun fel de alergie, pe Catinca am menajat-o, dar nici ea nu a facut nicio reactie. I le-am dat intregi fara sa curat nimic. Poti incerca doar cu una sa-i vezi reactia.

asa voi face!pupici sper sa nu reactioneze nasol ca nu as vrea sa il sensibilizez.
stiu pe cineva, om in toata firea, care daca mananca capsuni... face o alergie de zile mari!what si imi zicea ca i se trage din copilarie cand a facut prima data alergie la ei.uff
Roxanel
Scris: Thursday, April 26, 2007 4:11 PM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
Chiar ieri am mancat capsuni, chiar 2. Kiwi mancam de pe la 9 luni. Fara seminte in schimb. Capsunile spalate si atat.
Andi&Mariuca
Scris: Thursday, April 26, 2007 4:20 PM
Nivel

Roxanel wrote:
Chiar ieri am mancat capsuni, chiar 2. Kiwi mancam de pe la 9 luni. Fara seminte in schimb. Capsunile spalate si atat.

bravo Antonici! o fetita cuminte si pofticioasa!pupici love

si zici ca nu are nimic de la ele?oare

ia sa ii dau si eu azi...am mai "salvat" cateva de mine!hohot
Roxanel
Scris: Thursday, April 26, 2007 4:31 PM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
Andismom wrote:

bravo Antonici! o fetita cuminte si pofticioasa!pupici love

si zici ca nu are nimic de la ele?oare

Absolut nimic. Saracuta imi era mila de ea caci cand a vazut ce gustoasa este, a bagat-o pe toata in gura si se uita cu jind sa-i mai dau ...
Andi&Mariuca
Scris: Thursday, April 26, 2007 4:48 PM
Nivel

draguta de ea! pai mai da-i mami daca nu are nimic!pupici
Lilly of the valley
Scris: Thursday, April 26, 2007 4:52 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
eu i-am dat anul trecut si n-a avut nimic, dar papa Danonino de capsuni de la 8 luni. de fapt asta a fost primul test.
le devoreaza nu alta. yummyyyy!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.