Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Elena, si noi va pupam! Si eu ma lupt eroic cu pofta de dulce, mai ales ca am avut tot felul de evenimente si am avut o gramada de prajiuri si torturi sub nasul meu... si nu le-am iertat! |
|

Inregistrat: 3/25/2008 Mesaje: 2187
| Cum stati fetelor cu kilogramele? Poate puneti si niste poze gen inainte si dupa |
|

| Asa arata capsulele astea de slabit?
 |
|

Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| da
Pe mine ma chinuie pofta de dulce. Nu stiu ce-i lipseste organismului meu de e asa de disperat...As putea sta si doua zile fara pic de mancare, dar fara ceva dulce simt ca mor !! Am luat si crom o perioada, suplimente si nu au avut efect. Chiar nu stiu de la ce vine nevoia asta. Dar a devenit de cativa ani o dependenta in adevaratul sens al cuvantului. |
|

| Se zice ca daca poftesti la ciocolata organismul are nevoie de magneziu pentru ca ciocolata contine magneziu, iar creierul le asociaza. Daca poftesti inghetata poate ai nevoie de calciu, pentru ca inghetata are lapte si laptele calciu. Si tot asa... |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| zaza_ wrote:Asa arata capsulele astea de slabit? 
Da! Se mai gasesc? Eu am trimis pe cineva sa-mi cumpere si mi-a spus ca au fost sistate de pe piata. Am crezut, n-am facut cercetari. Am slabit vreo 4kg, dar inca nu am ajuns la greutatea dorita. Acum, vara, n-am mai luat, pastile, deloc. |
|

| Eu am gasit pe net in farmaciile on line. |
|

Inregistrat: 3/26/2007 Mesaje: 1462
| Dragi mamici, capsula asta minune e interzisa! Si asta pentru ca scumpii producatori au pus in ea ceva plante narcotice. Cand in Franta era interzisa, la noi inca se vindea, ba chiar se recomanda la Plafar!!! |
|

Inregistrat: 3/26/2007 Mesaje: 1462
| fdianamaria wrote:Pe mine ma chinuie pofta de dulce. Nu stiu ce-i lipseste organismului meu de e asa de disperat...As putea sta si doua zile fara pic de mancare, dar fara ceva dulce simt ca mor !! Am luat si crom o perioada, suplimente si nu au avut efect. Chiar nu stiu de la ce vine nevoia asta. Dar a devenit de cativa ani o dependenta in adevaratul sens al cuvantului. Oooof! Ma chinuie aceeasi dependenta! Nutritionista la care am fost mi-a spus ca totul vine de aici! Si ca remediu, mi-a recomandat fructele! |
|

| andru wrote:Dragi mamici, capsula asta minune e interzisa! Si asta pentru ca scumpii producatori au pus in ea ceva plante narcotice. Cand in Franta era interzisa, la noi inca se vindea, ba chiar se recomanda la Plafar!!!
Eu am vazut-o vineri intr-o farmacie. |
|

Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| fdianamaria wrote:da Pe mine ma chinuie pofta de dulce. Nu stiu ce-i lipseste organismului meu de e asa de disperat...As putea sta si doua zile fara pic de mancare, dar fara ceva dulce simt ca mor !! Am luat si crom o perioada, suplimente si nu au avut efect. Chiar nu stiu de la ce vine nevoia asta. Dar a devenit de cativa ani o dependenta in adevaratul sens al cuvantului.
Diana nu ai incercat cu cafea Reduccino?Eu am baut o perioada cate 2 cafelute pe zi si nu am avut treaba cu dulcele,desi sunt anemica din toate punctele de vedere.Dimineata imi faceam in 100gr.apa fiarta un pliculet de reduccino fara zahar,intradevar e umpic amara si dupa masa pe la 6 imi mai faceam inca una,dar mi-a ajutat!!!Incearca si asta si vezi ce rezultat ai!!!!Succes!!!! |
|
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
| zaza_ wrote:Eu am vazut-o vineri intr-o farmacie.
Nu asta e interzisa,Super Slim-ul e interzis...nu faceti confuzie! Si acela e facut de aceeasi firma,dar nu e acelasi lucru. |
|
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| oanalaurisa wrote:
Nu asta e interzisa,Super Slim-ul e interzis...nu faceti confuzie! Si acela e facut de aceeasi firma,dar nu e acelasi lucru.
Oana ce bine ca ne-ai spus. Luni mi-o cumpar. Vad ca altfel nu se poate. Daca mai slabesc inca 4kg e f bine. |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 10/3/2009 Mesaje: 166
| :211: TeosOf wrote:Oana  ce bine ca ne-ai spus. Luni mi-o cumpar. Vad ca altfel nu se poate. Daca mai slabesc inca 4kg e f bine. BUNA FETELOR! VAD CA VB DE CAPSULA DE SLABIT,E BUNA VA SPUN DIN CE AM VAZUT EU ,DOUA COLEGE AU LUAT-O SI MINUNE,PE UNA DIN ELE NU AM MAI VAZUT-O DIN IUNIE,DAR ACUM CAND AM VAZUT-O AM AVUT SOC ,CAT ERA DE GRASA SI URATA ,ATAT ERA ACUM DE SLABA SI FRUMOASA ,ARE UN CORP DE MANECHIN ! A DOUA A SLABIT DAR TREPTAT ,A LUAT 1 LUNA APOI A FACUT PAUZA,ACUM LE A LUAT DIN NOU DAR ATENTIE!NICIUNA DIN VOI CARE ATI LUAT CAPSULA DE SLABIT NU ATI POMENIT CA TREBUIE LUAT SI CALCIU ODATA CI PASTILA,ACESTE DOUA COLEGE AU LUAT CALCIU SI MAGNEZIU PE TIMPUL TRATAMENTULUI,NICIUNA NU A AVUT NIMIK,DECAT SETE,FARA AMETELI SAU INSOMNII VREAU SA VA INTREB PE CELE CARE LE-ATI LUAT MAI DEVREME APRILIE,MAI ATI MAI PUS PE VOI CEVA? VREAU SI EU SA INCERC ,CA DE CAND M-AM LASAT DE FUMAT AM PUS 8 KG SI VREAU SA LE DAU JOS ,DAR NU STIU URMARILE CARE VOR FI,LE DAU JOS SI DUPA ACEEA PUN DUBLU? SPUNETI NE SI NOUA DIN SECRETELE VOASTRE,CA EU V-AM SPUS!!!!!! |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/3/2008 Mesaje: 517
| Diana, Andru, poate aveti probleme cu glicemia, este prea mica sau scade brusc si de aici nevoia organismului de dulce. Il puteti pacali cu 1-2 lingurite de zahar intr-un pahar cu apa si fructe, multe fructe.  Bily, nu te supara, dar incearca sa scri normal(fara majuscule), sunt foarte obositoare postarile tale
Se poate slabi in timp(cca 500gr/luna), doar reducand portiile de mancare si facand miscare(plimbari in parc, mers pe jos, exercitii usoare), dar trebuie sa aveti multa, foarte multa rabdare. Astfel scapati si de nedoritul efect Yo-yo |
|
|