Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| N-a experimentat nimeni inca? Eram curioasa cat se slabeste si cum trebuie luata (ma gandeam daca trebuie facute pauze...) |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Pai au luat fetele Codruta,Georgy,Oanalaurisa si Teo dupa cate stiu eu dar vad ca nu mai trec pe la acest topic! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Am luat si eu aceste pastile. Efectele au fost miraculoase. Am slabit in medie 5 kg pe luna si eu nici nu m-am ingrasat la loc de cand am incetat sa le mai iau. Eu sunt din Oradea si le cumparam de la o farmacie naturista cu 96 de lei cutia. Mult succes in lupta cu kg! |
|
Inregistrat: 10/4/2007 Mesaje: 3495
| si pe mine m-au tentat aceste capsule, dar mi-e teama, trebuie sa fii perfect sanatoasa ca sa nu ai probleme, asa ca...... |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| fdianamaria wrote:Ma intrebam citind acest subiect asa intens: voi cate kg ati dat jos cu capsula si in cat timp? Nu trebuie luata pauza dupa o luna-doua sau cum functioneaza?
Eu am slabit aproape 5kg, dar am luat numai 2 saptamani, caci aveam calduri prea mari. Am mai scris. Acum iau iar si vad ca ma simt mai bine. Si am facut pauza cam o luna, dar asta pt ca am vrut eu. Pe prospect parca scrie ca poti lua 3 luni consecutiv, dar nu sunt sigura si nici nu mai am prospectul. Si aici, in Bucuresti, am dat 114ron pe 30 de capsule - atat sunt in pachet. Succes fetelor. Daca am sa slabesc cat vreau eu am sa fac o foto in costum de baie |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Succes fetelor. Daca am sa slabesc cat vreau eu am sa fac o foto in costum de baie [/quote]
Succes Teo! |
|
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Multumesc Shirel |
|
| Succes Teo!
Eu n-am avut azi nici un simptom.Asteptam si eu caldura de care vorbeai da nimic!Tot inghetata sunt! |
|
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 2034
| eu am slabit cam 4 kg dupa doua saptamani,apoi am facut pauza in sensul ca luam cand imi aminteam adica odata pe saptamana sau chiar mai rar, am ajuns la 46 kg si ma mentin fara nici un efort. Sotul a slabit vreo 10 kg dar nici el nu ia constant. Raly, efectele secundare difera foarte mult, de la om la om.La mine efecte secundare au fost starile de ameteala, nici vorba de calduri...Sotul s-a ales cu o diaree iar sora mea a vrut sa incerce si ea capsula minune si a vomat dupa prima incercare, apoi a renuntat.
Personal recomand capsula asta celor care vor sa slabeasca cu efort minim.Mie mi-a folosit |
|
| codruta wrote:eu am slabit cam 4 kg dupa doua saptamani,apoi am facut pauza in sensul ca luam cand imi aminteam adica odata pe saptamana sau chiar mai rar, am ajuns la 46 kg si ma mentin fara nici un efort. Sotul a slabit vreo 10 kg dar nici el nu ia constant. Raly, efectele secundare difera foarte mult, de la om la om.La mine efecte secundare au fost starile de ameteala, nici vorba de calduri...Sotul s-a ales cu o diaree iar sora mea a vrut sa incerce si ea capsula minune si a vomat dupa prima incercare, apoi a renuntat. Personal recomand capsula asta celor care vor sa slabeasca cu efort minim.Mie mi-a folosit
Pai Codruta cine nu vrea sa slabeasca cu efort minim? Mersi de informatii,chiar daca vin dupa ce am luat si eu.Mi-am cumparat pe 15 zile sa vad prima data ce reactii au,se pare ca totul e ok,in a doua zi m-a durut capul ingrozitor insa nu cred ca de la capsula fiindca a coincis cu un anestezic pt o extractie de masea si inclin sa cred ca de la ala era,pt ca in zilele urmatoare nimic.Mai da eu nu am mai vazut asa ceva:o singura pastila si nu ti-e foame toata ziua,extraordinar.Eu mananc numai ca sa nu mi se faca rau ca de foame zau ca nu mi-e!Am 9 zile de cand iau si am 3 kg in minus!Sper sa mearga tot asa! |
|
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Mai fetelor, poate ma luminati si pe mine: am inteles ca sunt din plante (sau nu am inteles eu bine???); atunci de ce sunt contra-indicate celor care au probleme cu tiroida???? Eu as mai avea de dat jos 5 kg si nu mai reusesc nici cu disociatul Parca ma bate si pe mine gandul sa incerc si totusi...mi-e frica...... |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Exista ideea asta ca daca e din plante n-are ce rau sa-ti faca.. si nu e adevarat. Extractele din plante sunt substante active, unele foarte puternice sau toxice peste o anumita doza. Majoritatea medicamentelor de azi, pana sa invatatm sa le sintetizam chimic, erau extrase din plante. Am vazut in viata mea multe cazuri de pacienti care in loc sa mearga la medic pt o problema serioasa cumpara formula as si iau tratamente naturiste, ca nu are ce rau sa le faca.. bad idea!! are ce rau sa le faca, principiile active din plante sunt la fel de eficiente si au aceleasi efecte secundare ca cele din medicamente. Diferenta e ca cele din medicamente sunt dozate cu mare precizie! Tratamentele naturiste sunt foarte bune, dar pana la un punct. Trebuie sa stii cand sa mergi la medic, inainte de a fi depasit de situatie...
|
|
| bulibuli wrote:Exista ideea asta ca daca e din plante n-are ce rau sa-ti faca.. si nu e adevarat. Extractele din plante sunt substante active, unele foarte puternice sau toxice peste o anumita doza. Majoritatea medicamentelor de azi, pana sa invatatm sa le sintetizam chimic, erau extrase din plante. Am vazut in viata mea multe cazuri de pacienti care in loc sa mearga la medic pt o problema serioasa cumpara formula as si iau tratamente naturiste, ca nu are ce rau sa le faca.. bad idea!! are ce rau sa le faca, principiile active din plante sunt la fel de eficiente si au aceleasi efecte secundare ca cele din medicamente. Diferenta e ca cele din medicamente sunt dozate cu mare precizie! Tratamentele naturiste sunt foarte bune, dar pana la un punct. Trebuie sa stii cand sa mergi la medic, inainte de a fi depasit de situatie...
Multumesc frumos pentru raspuns!!! Si mie imi este frica sa nu o ia si mai rau pe aratura decat este acum (tiroida mea ), dar asa m-au atatat 4 persoane cunoscute care au luat si acum arata super (de parca nici mie nu-mi vine sa cred), incat ma tot bate-un gand...... |
|
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| S.ELENA wrote:Multumesc frumos pentru raspuns!!! Si mie imi este frica sa nu o ia si mai rau pe aratura decat este acum (tiroida mea ), dar asa m-au atatat 4 persoane cunoscute care au luat si acum arata super (de parca nici mie nu-mi vine sa cred), incat ma tot bate-un gand......
Elena, eu te-am vazut si nu stiu unde sunt alea 5 kg care te streseaza, din punctul meu de vedere arati super! Nu are rost sa iei capsule de slabit pt 5 kg care nu se vad, zau, sanatatea ta e mai importanta! |
|
| Miru wrote:Elena, eu te-am vazut si nu stiu unde sunt alea 5 kg care te streseaza, din punctul meu de vedere arati super! Nu are rost sa iei capsule de slabit pt 5 kg care nu se vad, zau, sanatatea ta e mai importanta!
Esti o draguta!!!!
Problema este ca cele 5 kg au aparut dupa ce ne-am vazut noi, dar nu ma streseaza atat de tare incat sa ma avant spre capsula si sa-mi fac rau in alte parti care oricum nu sunt foarte bine. Incerc sa o reglez cat de cat din mancare, dar am o pofta de ciocolataaaaaa (dulciuri), sora cu moartea!!!!
Pupicei intregii trupe!!! |
|
|