Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/6/2009 Mesaje: 2162
| stiu pe cineva care a luat reductil si a slabit tare mult arata super dar dupa ce nu a mai luat s-a ingrasat dublu. si cu pastilele astea e o chestie ca multe dintre ele te ajuta sa slabesti ia dupa ce nu le mai iei pui la loc dublu. insa capsula de slabit e altceva nu mai pui la loc , te menti , stiu cazuri concrete, cred ca iti schimba metabolismul.eu in saptamanile in care nu iau mananc putin mai mult e adevarat dar inloc sa ma ingras mai slabesc cateva sute de grame. interesanta chestie. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| oanalaurisa wrote:
METABOL-ul e un produs de slabit care contine iod,cica pentru persoanele care au probleme cu tiroida,dar ar trebui sa ceri si sfatul endocrinologului.Exista 2 variante: METABOL SI METABOL FORTE.
Multumesc frumos, Oana!!! Cred ca abia in mai reusesc sa ajung la control la endocrinolog (caci in martie si aprilie sunt prinsa cu razele de la dermatologie si nu mai imi raman nici timp si nici bani) si o sa intreb. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Am inceput si eu cura cu capsula asta de slabit.
Ajunsesem la 58.5kg ( asa patesc mereu cand vin in Jp, put imediat cateva kg ). Azi este a doua zi si deja nu mai am pofta de mancare . Am realizat ca azi am mancat...mai nimic! Sper sa ajung inapoi la cele 55kg ale mele ca sub 55 trebuie muncit! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Taki,mult succes! |
|

|
sa fie! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Taki, succes! Sa fie cum doresti! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/23/2008 Mesaje: 869
| Mai fetelor eu cand eram in tara si aveam vreo 82 de kg am luat Bio CLA 1000 si combinat cu gimnastica 0 jumatate de ora in fiecare zi am slabit in 2 luni aproximativ 14 kg. Cam mult intradevar dar nu am mai pus inapoi decat inca 5 si asta in decurs de vreo 4 luni. Costau mult ( asta in urma cu 2 ani), in jur de vreo 600.000 de mii vechi.Am gasit si aici cutii cu 60 de capsule costa 20,90 euro si cred ca o sa iau iarasi. Chestia buna la capsulele astea e ca dupa 2 sau 3 zile de cand incepi sa le iei nu mai simti nevoie sa mananci dulce. Eu aveam ciocolata si bomboane in frigider si nu putem sa mananc ca nu imi trebuia. |
|

| A trecut o saptamana de cand iau capsula de slabit si am ajuns la 56.2kg ! Pe langa capsula de slabit, merg zilnic pe bicla!
 |
|

| Mai fetelor ma bate si pe mine un gand!Georgy,Codruta,Oanalaurisa voua cum v-a mers cu capsula de slabit?Rezultate?Oscilez nu stiu de care sa ma apuc eu anul trecut am luat Reductil,am slabit 20 kg,dar de cand m-am lasat de tigari am recuperat 5 kg.Nu stiu acum ce sa fac sa iau din nou Reductil sau sa iau si eu capsula? |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Raly, cu capsula e mai greu in primele 4-5 zile. Eu aveam niste transpiratii cumplite. Eram prin februarie si muream de cald, stateam numai in tricou, iar daca ieseam afara aveam doar tricou si geaca si eu nu folosesc masina. Si tot cald mi-era. Dupa aceea m-am obisnuit. Nu mancam decat mandarine, in prima saptamana, dupa aceea mai m-am reglat putin. Apa beam peste 3l. Am slabit vreo 5kg in 2 saptamani. Acum am sa incep iar, ca vad ca daca nu iau pastile se depune tot ce manac. Succes mult tuturor. |
|

| Si tu ai luat capsula?Pfff mi-e greu sa ma hotarasc pentru ca stiu ca mi-a mers bine cu Reductilul nu am avut nici o reactie adversa si am slabit binisor desi in ultima vreme cand l-am luat nu mai slabeam decat 1-2 kg/luna,am citit despre capsula ca merge mai bine ca reductilul insa si la pret e dublu.Ma mai gandesc!Alte sfaturi? |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Ma intrebam citind acest subiect asa intens: voi cate kg ati dat jos cu capsula si in cat timp? Nu trebuie luata pauza dupa o luna-doua sau cum functioneaza? |
|

| Cica a mai aparut un medicament de slabit, care se vinde fara reteta: detalii aici |
|

| Kiki wrote:Cica a mai aparut un medicament de slabit, care se vinde fara reteta: detalii aici
Lasam pe altii sa faca experiente prima data Mi-am luat si eu Capsula.Azi am luat pentru prima data ,sa vedem ce si cum. |
|

| Succes, Raly! Sa ne tii la curent! |
|
|