Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 3065
| Fetelor , dupa ce am vazut cum o vecina a slabit mama mama cu aceasta capsula , m-am hotarat sa o incerc si eu si sotulache , astazi am luat prima pilula si suntem ok in ciuda a ce spun altii ca te simti naspa .......sunt chinezesti cutia e verde si arata niste fructe rosii si scrie CAPASULA DE SLABIT , sunt traduse in romana , au termen sunt de la firma ARPFARM parca, sunt 30 capsule si costa intre 110-150 lei, depinde de unde le iei. Ci8ca slabesti garantat de la ele minim 8 kg pe luna fara sa faci nimic ......chiare d-na de la plafar a zis ca le-a incercat si ea , si cat le-a luat a renuntat doar la paine , dulciuri si suc si a slabit 12 kg .Cand am vrut sa ma canatresc azi dimineata am constatat ca s-a stricat cantarul dar eu cred ca am 57 kg. Va voi tine la curent .... |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Spor la slabit, dar ai grija cu efectele secundare, mami. Daca nu te simti bine... stii ce ai de facut, nu insista prea mult. |
|
| kali wrote:Spor la slabit, dar ai grija cu efectele secundare, mami. Daca nu te simti bine... stii ce ai de facut, nu insista prea mult.
Da, multumesc mult , am tot citit si cred ca depinde de fiecare organism , plus ca unele fete se plangeau ca nu sunt traduse , exact asta mi-a zis tipa de la plafar ...ca cele care nu sunt traduse sunt mai naspa ....acum sa vedem doar vreo 8-9 kg sa slabesc si eu ./.....pana acum vad ca nu mi-e foame deloc ...ceav va tb sa mananc , dar e bine deocamdata |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Mai mami, dar ai 57 de kg, daca slabesti 9 cum vrei tu o sa ajungi bat. iti doresc succes sa slabesti, dar sa ai grija cu pastilele...Dupa ani de zile de cure, am ajuns la concluzia mai bine rotunjoara si sanatoasa, decat slaba si bolnava. Plus ca chiar nu se slabeste fara sa faci nimic.
|
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| Kiki wrote:Mai mami, dar ai 57 de kg, daca slabesti 9 cum vrei tu o sa ajungi bat.
da chiar asa.eu daca as avea 57,cred ca m-as considera slaba.... |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/1/2007 Mesaje: 636
| Atentie mare la ce fel de capsule chinezesti sunt. A fost in urma cu cateva luni un scandal pe tema asta, niste capsule sau pastile de slabit care au provocat niste efecte secundare urate rau de tot: sange pe nas, dureri de cap, ceafa, ameteli si lesin. Nu mai stiu acum despre ce marca de pastile e vorba, dar sigur se mai gasesc pe net date despre asta. |
|
| Kiki , tu m-ai vazut ce inaltime am eu , si 57 kg la 1,54 - 1.55 al meu cred , arat grasa iar kg de dupa nastere nu mai reusesc sa scap de ele , de revelion eram la un pas sa nu am cu ce ma imbraca , ptr ca imi facusem eu planul cu ce , dar cand am pus pe mine se vedeau numai colacei pe mine , ziceai ca sunt un kaltabos......iar tipa de la mine din bloc , era muult mai grasa ca mine , si cam aceeasi inaltime , iar acum arata de nu iti vine sa crezi , am zis ca incerc cu astea sa vedem .....dupa cum e deja pranzul si nu imi e foame , ba mai mult e cola pe masa si nu simt nevoia sa beau ...cred ca e bine deocamdata ....
roxie ...cred ca este vorba de cele netraduse ......aa si am inteles ca nu tb sa fii la cm cand iei ....
si ca sa vedeti cum arat ....aici pe 01.01.2009 si sunt imbracata , deci se mai acopera :) georgy_adinutza attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Mamii eu am inceput cu ceai verde..dupa ce am vazut cat a slabit T-MIHAELA ...apoape 20 kg in 5 luni ..mi se pare destul de bine..si beau un ceai pe la amiaza si unul seara si sincer sa-ti zic imi taie pofta de mancare asi fi vrut sa incerc si eu capsule dar aici nu stiu daca se gaseseste asa ceva...oricum in sfarsit am renuntat la cola ca era disperata dupa ea...si de mancat am inceput sa mananc numai fiert fructe multe legume...si apa plata cu lamaie de preferat...si sa vedem am inceput cu 70 vreau sa vad pan la cat ajung...oricum vreau sa dau macar pan pe la 55 kg...asa ca e multa munca dar ma straduiesc ca nu is frumoasa asa !!mamii spor la salbit sa-mi zici si mie daca se face efectul ...iar acolo ai zis un pret adica in leii vechii e un milion cinci sute nu??te pup si succes!! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/1/2007 Mesaje: 636
| Nu stiu daca erau traduse sau nu, cred ca aveau un prospect in romana ca parca se dadeau "citate" din el, dar chiar acum am cautat de curiozitate, si nu mai gasesc NIMIC despre acel subiect, dar stiu sigur ca a fost un scandal, au ajuns fete si in spital in stare grava. Nu mai stiu ce marca era, poate isi aduce cineva aminte, am urmarit subiectul pentru ca tocmai ma hotarasem sa cumpar si eu pastile chinezesti, si m-a interesat sa evit acea marca, pana la urma am luat Lida Dai Dai hua, si din pacate nu prea au avut efect, am dat jos intr-o luna un kilogram sau doua maxim, iar pofta de mancare nu a disparut deloc. Nu am mai continuat cu ele. Am sa reiau reductilul, e singurul care a avut efect. |
|
| mama lui rik wrote: Mamii eu am inceput cu ceai verde..dupa ce am vazut cat a slabit T-MIHAELA ...apoape 20 kg in 5 luni ..mi se pare destul de bine..si beau un ceai pe la amiaza si unul seara si sincer sa-ti zic imi taie pofta de mancare asi fi vrut sa incerc si eu capsule dar aici nu stiu daca se gaseseste asa ceva...oricum in sfarsit am renuntat la cola ca era disperata dupa ea...si de mancat am inceput sa mananc numai fiert fructe multe legume...si apa plata cu lamaie de preferat...si sa vedem am inceput cu 70 vreau sa vad pan la cat ajung...oricum vreau sa dau macar pan pe la 55 kg...asa ca e multa munca dar ma straduiesc ca nu is frumoasa asa !!mamii spor la salbit sa-mi zici si mie daca se face efectul ...iar acolo ai zis un pret adica in leii vechii e un milion cinci sute nu??te pup si succes!!
da mami intre un milion o suta lei vechi si un mil cinci sute , eu em luat cu 115 , la farmacie se gaseste la comanda la 130 si 170 ron.Ideea e ca dupa ce nu mai iei nu pui la loc pe tine decat daca dai iama ca "vaca-n fan " ...dar promit ca daca slabesc ma voi mentine ..... |
|
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| georgy_adinutza wrote:
da mami intre un milion o suta lei vechi si un mil cinci sute , eu em luat cu 115 , la farmacie se gaseste la comanda la 130 si 170 ron.Ideea e ca dupa ce nu mai iei nu pui la loc pe tine decat daca dai iama ca "vaca-n fan " ...dar promit ca daca slabesc ma voi mentine .....
Bina mamii draga sa ne tii la curent cu cat ai slabit ca sunt si eu curioasa cat is de bune pastilele...paote mai bune ca ceaiul succes mult... |
|
| mama lui rik wrote: Bina mamii draga sa ne tii la curent cu cat ai slabit ca sunt si eu curioasa cat is de bune pastilele...paote mai bune ca ceaiul succes mult...
sper si eu ca pana le-am gasit am cautat ceva si toata lumea imi spunea "slabesti garantat cu astea fara sa faci nimik " cam peste o saptamana ma cantaresc si va spun , ar trebui cam 2 kg intr-o saptamana .........am luat pastila la ora 10 ca cica e ff important sa o iei la aceasi ora in fiecare zi , pana acum doar beau apa si merg la buda , atat ....deci e bine zic eu ......vom vedea |
|
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Georgy, mare grija la efectele adverse.... |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
| cute_baby_of_mine wrote:Georgy, mare grija la efectele adverse....
Am auzit de un caz ciudat, o tipa care a murit,dupa o operatie,iar medicii au zis ca luase inainte o pastila minune de slabit,dar n-au dat nume,cu care tipa slabise 11 kg in luna respectiva. Ma tem ca e vb chiar despre Capsula de slabit. |
|
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| E cazul de la Tg Mures. Inca se dezbate de ce a murit... Dar daca e din cauza pastilelor, poate ar trebui sa ne gandim putin mai mult la ce bagam in noi. Se spune ca facuse un blocaj hepato-renal. |
|
|