|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Va dau si eu parerea mea despre aceasta pastila.Poate chiar sa ajute in cazuri de obezitate grava si nici atunci nu cred .Si ce faceti luati pastile o viata intreaga. Rezolvarea este intodeauna intr-un regim de viata sanatos si mult sport.cand aveti 10 minunte libere o data la doua zile si cu cateva exercitii ajutatoare sunteti slabe si sanatoase si chiar nu luati kg inapoi. si eu mi-am facut program special de gimnastica pina imi fac timp sa merg la sala impart forumul cu exrcitiile si ei la plinbare cu copii cu caruciorul in pas vioi.Super. Eu nu cred in nici o pastila de slabit ,va dati seama daca nu ar dauna toti am lua si am fi slabi !Prea simplu,nu? |
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 5/4/2008 Mesaje: 113
| eu am o prietena care chiar a slabit 7 kg in 2 lunifara sa aiba anemie sau alte disfunctii ale organismului.acum ce sa zic cred ca depinde de fiecare organism in parte cum sunt tolerate mi-e una mie frica sa le incerc la cata lipsa de calciu am. |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/12/2008 Mesaje: 1309
| Of nu stiu ce sa zic dar eu am luat Regenon acum 2 ani si slabisem calumea. Dar dupa le-am pus la loc. Recunosc ca sunt dependenta de dulciuri. Ups stiu ca nu e bine dar ce sa fac sa renunt la ele. |
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| shirel wrote:Va dau si eu parerea mea despre aceasta pastila.Poate chiar sa ajute in cazuri de obezitate grava si nici atunci nu cred .Si ce faceti luati pastile o viata intreaga. Rezolvarea este intodeauna intr-un regim de viata sanatos si mult sport.cand aveti 10 minunte libere o data la doua zile si cu cateva exercitii ajutatoare sunteti slabe si sanatoase si chiar nu luati kg inapoi. si eu mi-am facut program special de gimnastica pina imi fac timp sa merg la sala impart forumul cu exrcitiile si ei la plinbare cu copii cu caruciorul in pas vioi.Super. Eu nu cred in nici o pastila de slabit ,va dati seama daca nu ar dauna toti am lua si am fi slabi !Prea simplu,nu? Sunt de acord cu Shirel.V-ati gandit mai bine sa va cumparati un aparat de gimnastica la domiciliu,eu cum terminam casa ma dotez cu unul sau mai multe(o pista de alergat,...)ca acum n-am loc ...in nici un caz nu voi lua medicamente pentru slabit |
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| o viata mai sanatoasa, eventual mai mult sex - cica se ard multe calorii , ceva sport si cred ca se paote slabi si fara pastile.
am fost candva tentata sa incerc Herbalife, desi eram slabuta .Am fost la niste conferinte de ale lor, toti slabi, toti il ridicau in slavi.Am intrebat ce se intampla daca se intrerupe folosirea lui.Au dat in balbaiala. |
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Georgy nici o veste?Ne spui si noua efectul? |
Inregistrat: 10/31/2008 Mesaje: 4262
| o viata mai sanatoasa, eventual mai mult sex - cica se ard multe calorii , ceva sport si cred ca se paote slabi si fara pastile. Problema e ca la mine este sigur invers De cand ne-am pus pe facut bb facem sex mult mai mult decat inainte dar.. eu in loc sa slabesc pe zi ce trece eu ma ingras
am fost candva tentata sa incerc Herbalife, desi eram slabuta .Am fost la niste conferinte de ale lor, toti slabi, toti il ridicau in slavi.Am intrebat ce se intampla daca se intrerupe folosirea lui.Au dat in balbaiala. Unii spun ca ar fi si cancerigen, dar sora nasei noastre de casnicie a facut tratament cu Herbalife si nu l-a dus pana la capat rezultatul ..... a luat mult mai mult in greutate decat avea inainte, dar o colega la servici arata super este pe ultima suta de metrii si temina tratamentul sa vedem si efectul. Eu sper din toata inima sa ramana asa cum e |
|
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 3065
|
pana cum am slabit , nu stiu sa va spun exact cat ptr ca nu am luat inca un alt cantar (tb sa ajung la cumparaturi ) , dar va pot spune ca am mai scapat de burta , iar blugii ii simt mult mai bine pe mine .....in rest ma simt minunat , doar ca nu am pofta de mancare , daca iau de trei ori din ceva , ma satur ....nu mai simt nevoia de dulciuri , cola ....e super ok .....cum ma cantaresc va spun si rezulatatul |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| La ce trebuie sa te uiti cand alegi o pastila de slabi?.Stiu ca e de preferat fara efedrina.La ce te mai uiti?Eu am hotarat : pastile :176: Dar de care? ...Va anunt ca nu ma mai incape ici un pantalon, umblu in blugii lui Kaze |
|
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| t-mihaela wrote:La ce trebuie sa te uiti cand alegi o pastila de slabi?.Stiu ca e de preferat fara efedrina.La ce te mai uiti?Eu am hotarat : pastile :176: Dar de care? ...Va anunt ca nu ma mai incape ici un pantalon, umblu in blugii lui Kaze
Miha, ce sa-ti spun de parca soata ar fi tare grasa! |
|
| Da, ai dreptate...dar blugii lui au avantajul ca sunt "cu burta" .La noi se fac reclame la pastile de slabit o gramada. Mi-e imposibil sa aleg ca nu stiu la ce sa ma uit.Ce sa nu contina |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/1/2007 Mesaje: 636
| t-mihaela wrote:La ce trebuie sa te uiti cand alegi o pastila de slabi?.Stiu ca e de preferat fara efedrina.La ce te mai uiti?Eu am hotarat : pastile :176: Dar de care? ...Va anunt ca nu ma mai incape ici un pantalon, umblu in blugii lui Kaze Pai cum, ai pus la loc? Nu pusesesi tu niste poze in care erai slaba-slaba? |
|
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 3065
| t-mihaela wrote:La ce trebuie sa te uiti cand alegi o pastila de slabi?.Stiu ca e de preferat fara efedrina.La ce te mai uiti?Eu am hotarat : pastile :176: Dar de care? ...Va anunt ca nu ma mai incape ici un pantalon, umblu in blugii lui Kaze
pe astea scrie ca sunt 100% natural , numai din plante .... |
|
Inregistrat: 1/12/2008 Mesaje: 1309
| Gata mi-am luat si eu pastile de slabit Hoodinia (de la plafar) si un ceai de slabit, fructe si legume. Si de luni pun stop dulciurilor si mincarurilor grase..Sper sa reusesc. |
|
| Roxie wrote: Pai cum, ai pus la loc? Nu pusesesi tu niste poze in care erai slaba-slaba?
Ala a fost visul de-o vara, am slabit atunci cu ceai verde dar daca-l intrerupi iti reapare pofta de mancare la loc.Eu sunt foarte mancacioasa ,mananc nonstop |
|
|