Capsula de slabit
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Kiki
Scris: Friday, January 16, 2009 8:39 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Poza aia pe care ai pus-o, mai Georgy, arati minunat! Chiar nu vad unde zici tu ca esti grasa! Zau!

hearts hearts hearts hearts
Cris-DL
Scris: Friday, January 16, 2009 8:57 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/4/2006
Georgy, sa ai mult succes ! computerlove
Parerile sunt impartite si cu aceasta pastila -si eu am vrut sa apelez la ea, dar imi este foarte frica... niciodata nu am luat nimic pt. silueta de zana si nici regim nu am tinut (ma straduiesc de luni -dar nu prea "ma" respect !)... dar, daca as elimina toate posibilitatile si de slabit nu as slabi -in disperarea mea- poate o sa incerc reductil, dar capsula aceasta nuuu.

Prietena mea, farmacista, a incercat capsula (din farmacie, cu traducere...) si nu i-a fost bine deloc... a luat doar 2 zile; pe dr. mea am intrebat-o si a spus categoric NU -mai bine reductil ! In final prietena mea a luat reductil si a slabit -9 kg. in 3 saptamani -prima zi i-a fost putin rau -putin ametita!

...te-as ruga sa ai mareee grija -testeaz-o mai intai... i-a una, doua, vezi cu iti este... apoi continua, daca te simti ok ! coeur
Ana
Scris: Friday, January 16, 2009 9:44 AM
Nivel

Inregistrat: 11/9/2008
cute_baby_of_mine wrote:
E cazul de la Tg Mures. Inca se dezbate de ce a murit... Dar daca e din cauza pastilelor, poate ar trebui sa ne gandim putin mai mult la ce bagam in noi. Se spune ca facuse un blocaj hepato-renal.
da oare ceaiul verde are acelasi efect??ca si capsula??sorry1
teea09
Scris: Friday, January 16, 2009 11:00 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/31/2008
Si eu am luat pastile de slabit le zicea Slim Ball dar nu am vazut nici un efect da dincontra imi producea stare de greata si le-am lasat nu stiu daca am luat vreo 2 saptamani. Asta pe undeva prin aprilie - mai 2008. Nu cred sa mai aiba efecte adverse daca raman graviduta acum scratch . Oricum acum nu mai iau nici un fel de pastiluta, dar si eu astept cu interes sa vad daca aceasta capsula de slabit are vreu efect la tine ca poate dupa ce nasc si o trece si perioada de alaptat poate iau si eu topai topai topai
georgy_adinutza
Scris: Friday, January 16, 2009 11:17 AM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2006
cute_baby_of_mine wrote:
E cazul de la Tg Mures. Inca se dezbate de ce a murit... Dar daca e din cauza pastilelor, poate ar trebui sa ne gandim putin mai mult la ce bagam in noi. Se spune ca facuse un blocaj hepato-renal.

da am vazut si eu reportajul .........nu stiu ce sa spun , cred ca depinde si de organism ....daca vad ca mi se face rau renunt , normal ca doar nu-s dusa sa risc sanatatea ......dar azi e a doua zi si ma simt minunat , in afara de faptul ca imi este sete , mananc fructe, carne , mancare, nu paine .....dra aseara nici nu aveam pofta de mancare , am mai primit si vestea mortii unui vecin bun si nu am mancat nimic , dar ieri pe zi am mancat mancare , iar aseara pe la 03 eram in bucatarie si mancam mandarina ...eu care ma sculam noaptea si mancam dulciuri .....si sotulache e ok , nicio reactie adversa si a baut si vin , acum sper doar sa am rezultate ca acusi vine vara ....pupici pupici pupici pupici pupici
georgy_adinutza
Scris: Friday, January 16, 2009 11:18 AM
Nivel

Kiki wrote:
Poza aia pe care ai pus-o, mai Georgy, arati minunat! Chiar nu vad unde zici tu ca esti grasa! Zau!

hearts hearts hearts hearts

pupici pupici pupici pupici pupici pupici cris ....ca de obicei o Doamna computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove multam mult de tot , dar sunt colaceii ascunsi bine sub haine , iar geaca sta fixa pe mine , asa ca am acoperit cu un fular mai lung ....
georgy_adinutza
Scris: Friday, January 16, 2009 11:20 AM
Nivel

cris22tyna wrote:
Georgy, sa ai mult succes ! computerlove
Parerile sunt impartite si cu aceasta pastila -si eu am vrut sa apelez la ea, dar imi este foarte frica... niciodata nu am luat nimic pt. silueta de zana si nici regim nu am tinut (ma straduiesc de luni -dar nu prea "ma" respect !)... dar, daca as elimina toate posibilitatile si de slabit nu as slabi -in disperarea mea- poate o sa incerc reductil, dar capsula aceasta nuuu.

Prietena mea, farmacista, a incercat capsula (din farmacie, cu traducere...) si nu i-a fost bine deloc... a luat doar 2 zile; pe dr. mea am intrebat-o si a spus categoric NU -mai bine reductil ! In final prietena mea a luat reductil si a slabit -9 kg. in 3 saptamani -prima zi i-a fost putin rau -putin ametita!

...te-as ruga sa ai mareee grija -testeaz-o mai intai... i-a una, doua, vezi cu iti este... apoi continua, daca te simti ok ! coeur

multumesc mult , asa cum am spus , daca vad ca mi-e rau ma opresc , dar deocamdata am o energie de mama mama , nici pic de ameteal , greata , transpiratii etc ........sa vedem in continuare ..pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici hearts hearts hearts hearts
Kiki
Scris: Friday, January 16, 2009 11:22 AM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
georgy_adinutza wrote:

pupici pupici pupici pupici pupici pupici cris ....ca de obicei o Doamna computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove multam mult de tot , dar sunt colaceii ascunsi bine sub haine , iar geaca sta fixa pe mine , asa ca am acoperit cu un fular mai lung ....

Ma duci cu presul, dar tot iloveyou
Trebuie sa ne vedem, ca sa ma conving personal ras
Te pup! Succes, dar eu imi mentin parerea! Arati bine! computerlove
georgy_adinutza
Scris: Friday, January 16, 2009 11:25 AM
Nivel

teea09 wrote:
Si eu am luat pastile de slabit le zicea Slim Ball dar nu am vazut nici un efect da dincontra imi producea stare de greata si le-am lasat nu stiu daca am luat vreo 2 saptamani. Asta pe undeva prin aprilie - mai 2008. Nu cred sa mai aiba efecte adverse daca raman graviduta acum scratch . Oricum acum nu mai iau nici un fel de pastiluta, dar si eu astept cu interes sa vad daca aceasta capsula de slabit are vreu efect la tine ca poate dupa ce nasc si o trece si perioada de alaptat poate iau si eu topai topai topai

de Slim ball s-au mai plans persoane ca nu au slabit , de aceea nici nu am incercat pana acum ....si poate ca daca nu as fi vazut cu ochii mei persoanele din jurul meu , care au slabit cu aceasta pastila , in nici un caz nu as fi dat atatia bani pe ele .......
Imi pare rau ca mi s-a stricat cantarul , tb sa ajung sa imi iau altul si va tin la curent ,....pupici pupici
georgy_adinutza
Scris: Friday, January 16, 2009 11:28 AM
Nivel

Kiki wrote:

Ma duci cu presul, dar tot iloveyou
Trebuie sa ne vedem, ca sa ma conving personal ras
Te pup! Succes, dar eu imi mentin parerea! Arati bine! computerlove

ras si eu vreau sa ne mai vedem , iti multumesc mult pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici
cute_babies_of_mine
Scris: Friday, January 16, 2009 12:07 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Georgy, grija la rinichi cu setea excesiva! Cat despre vin si pastile de slabit... nu cred ca e o idee buna!
oanalaurisa
Scris: Friday, January 16, 2009 12:17 PM
Nivel

Inregistrat: 1/10/2007

Eu ziceam pe alt topic ca am sa incerc aceasta capsula,dar sa stiti ca m-am razgandit! Cea pe care o primim noi in farmacie,are prospect si traducere in limba romana,dar m-am razgandit cand am auzit atatea minuni. Vorba lui Kiki: Mai bine grasa si sanatoasa,decat slaba si bolnava!ras
danamaria
Scris: Friday, January 16, 2009 12:29 PM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2007
bravo, oana. ma bucure ca ti-ai schimbat parerea. e mai sigur asa.computerlove
bulinutza
Scris: Saturday, January 17, 2009 7:00 AM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2007
bravooo oanaaaaaaa!!!!! mi-a fost si frica sa te mai intreb, la topicul celalalt! Asa mult ma bucur ca nu te-ai apucat!!!yes
oanalaurisa
Scris: Saturday, January 17, 2009 8:02 AM
Nivel

Inregistrat: 1/10/2007
bulinutza wrote:
bravooo oanaaaaaaa!!!!! mi-a fost si frica sa te mai intreb, la topicul celalalt! Asa mult ma bucur ca nu te-ai apucat!!!yes

Nu aveam si inca n-am primit...hohot hohot hohot noroc,nu?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.