Profil: Cappy85
Despre
Utilizator: Cappy85
Nivel: Grupa mica
Statistici
A intrat: Tuesday, February 23, 2010
Ultima vizita: Tuesday, July 9, 2013 6:01 AM
Numarul de postari: 127
[0.01% din toate postarile / 0.02 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Discoteci Bucuresti - Informatii utile
Postat: Sunday, July 7, 2013 4:10 PM
Te astept cu drag in tara ,Iesim impreuna
Subiect: Discoteci Bucuresti - Informatii utile
Postat: Saturday, July 6, 2013 12:43 AM
Va raspund eu la asta eu recomand asa CLUB A la care se mai adauga si cafeneaua lor ,Expirat este aproape de Cismigiu Fier este pe lipscani ma refer la cluburi cu muzica buna nu la alea de manele si alte tampenii,La papiota tot pe lipscani
Subiect: Stare de spirit - 56
Postat: Friday, March 15, 2013 3:02 PM
La multi ani cu intarziere tuturor mamicilor sa fiti iubite
Subiect: Stare de spirit - 55
Postat: Monday, September 24, 2012 7:18 PM
Multumesc mult de tot
Postat: Sunday, September 23, 2012 11:23 PM
Stare de bine si de fericire a ajuns si pe strada mea o raza de fericire si de inplinire sufleteasca.Acest lucru vreau sa se implinesca si la voi sper de data asta sa am mai mult noroc
Postat: Monday, September 17, 2012 12:30 PM
In sfarsit pot spune si eu acum cu mana pe inima ca sunt fericita si imi revin din ce in ce mai mult din starea mea confuza.Am inpresia ca cosmarul meu sa terminat si undeva acolo sus Dumnezeu chiar ma iubeste cu adevarat .Va multumesc ca m-ati sustinut mereu si acum pot spune ca am pentru ce trai si pentru cine ma zbate .Se pare ca rugile voastra mi-au ajutat sa gasesc eu omul care sa fie cu mine si sa reu sesc sa fac ceva cu viata mea.Dupa mult timp am reusit sa am dinou fluturasy in stomacel ,am pentru ce ajunge mai repede acasa ddin oras .SUNT FERICITA
Postat: Tuesday, August 14, 2012 9:26 PM
LA multi ani cu multa sanatate!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Postat: Tuesday, August 14, 2012 2:23 PM
multumesc din suflet pentru tot starea continua dar eu incerc sa trec mai departe peste tot. Vreau sa inceapa scoala sa pot sa fac ceva cu viata mea si pe urma voi vedea ce va mai fii
Postat: Monday, August 13, 2012 12:01 AM
Am ajuns sa fiu singura pe acest pamant pentru ca nimeni nu ma intelege prin ce trec acum si cum ma simt.Ma lupt cu morile de vant si nu stiu incotro sa o apuc.Toata lumea da vina pe mine ca eu sunt aia vinovata de tot si nimeni nu ma sustine.De o saptamana sunt pe picioarele mele dar tot singura ma simt ar trebui sa fiu mandra de mine dar nu sunt.Am iubit un om care nu ma merita dar de ce ma simt asa de singura si nu reusesc sa imi gasesc echilibru si sa ma bucur de viata asa cum trebuie.Am sufletul ranit si rupt in mii de bucati incerc sa le adun si sa fiu mai dura dar nu reusesc tot la el ma gandesc Sunt trista ,singura dar totusi mandra de mine ca mi-am luat viata in maini
Postat: Friday, July 27, 2012 12:09 AM
sincera sa fiu imi fac timp cand ajung tarziu acasa.asa m-am obijnuit de o luna si ceva ca alfel cred ca inebuneam dea binelea.Va multumesc pentru urari incerc sa reszist pe baricade ca alfel nu se poate.Vacanta cu ai mei o sa imi faca foarte bine .Vreau sa stau ca rata in apa fara sa ma intrebe cineva de sanatate si sa ma bucur dinou de libertate.Astazi m-am dat in leagan dupa 6 ani .M-am simtitit dinou copil