Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Mihaela ai cumva schema/explicatii la modelul alb de burlan? Mersi! |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Denisa, e lucrat 4 randuri pe fata 4 r pe dos si ce-i lucrat pe dos iese in relief de la sine .Despre croiala nu-mi dau seama daca e scazut sau crescut pe undeva . |
|

Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Mersi mult Mihaela. Sper sa iasa ok si dac il fac drept |
|

Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Mihaela, e superb "burlanul" si iti sta foarte bine si la zid, si cu maneca scurta si cu capisonul in cap. Stii ca esti frumoasa, nu? |
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Meri ,Madanuta, eh frumusetea ca e ca nu e nu mai conteaza ,am alte prioritati ...sanatosi sa fim |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/21/2008 Mesaje: 130
| 

|
|
Inregistrat: 4/11/2010 Mesaje: 4221
| Egenia multumesc. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Ce frumuseti!!! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/19/2011 Mesaje: 307
| HAhaha..burlanul asta imi aduce aminte de copilarie, aveam unul rosu cu marginea rasucita si cu fir auriu....superb ....cumparat de mama, tinea si la urechi si la gat...pt iarna o sa imi fac unul....multumesc ca mi-ti reamintit de copilaria nu prea indepartata |
|

Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| Am facut si eu un burlan, practic zic eu,,,e ptr sorutza mea draga , dar zice ficamea ca daca la matusisa nu ai place nu e nimic , il poarta ea ca ei ai place Este facut cu un fir catifelat ,foarte moale si calduros,model punct englezesc (cred ca ai zice) care este foarte elastic si se adapteaza placut dupa foarma capului fara ati da senzatia de ,,strans,, ,reversibil,,,si cam atat gabyta attached the following image(s):

|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/1/2011 Mesaje: 805
| Foarte frumos , Gabyta |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Gabyta foarte frumos. Imi poti spune te rog pecate ochiuri ai inceput si aproximativ ce inaltime are si cum e model acesta super elastic?
|
|

Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| tunderke wrote:Gabyta foarte frumos. Imi poti spune te rog pecate ochiuri ai inceput si aproximativ ce inaltime are si cum e model acesta super elastic?
MERSI FETELOR!! TUNDE iti spun , cum sa nu ,,, Am inceput pe 60 de ochi dar cu ace nr 8 este un fir nu foarte gros dar catifelat si ace mici il face ,,mai batut,, asa ca eu zic ca la modelul asta un fir cat de cat grosut ,,ma refer cu ace de macar 4 iar daca il vreti mai aerat cu ace mai mari ,,asa ca mine. ARE INALTIMEA DE 45 CM DAR BORDURILE DE JOS SE RASUCESC SI RAMANE IN 40 DE CM . mODELUL se lucreaza 1 fata 1 dos,pe ambele parti cu diferenta ca ochiurile pe fata nu le lucram normal ca de obicei ci bagam acul dedesupt de ochiul lucrat,atasaz un video sa se vada . Ochiurile pe dos se lucreaza normal pe dos pe ambele parti . aTENTIE LA OCHIURILE DE MARGINE daca le lucram normal o sa iasa mai lungi marginile ca restul lucrului asa ca eu am facut ca in video . este foarte usor ,,daca nu intelegi mai intreabama.
http://s1139.photobucket.com/albums/n547/gabyta37/lucru%20de%20mana/ |
|

Inregistrat: 1/9/2011 Mesaje: 1590
| Gabyta e foarte frumos burlanul si ii sta foarte bine frumoasei,dar eu zic ca negru nu e o culoare pentru copii,mai bine il porti tu daca nu-i place surioarei. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| gabyta wrote: MERSI FETELOR!! TUNDE iti spun , cum sa nu ,,, Am inceput pe 60 de ochi dar cu ace nr 8 este un fir nu foarte gros dar catifelat si ace mici il face ,,mai batut,, asa ca eu zic ca la modelul asta un fir cat de cat grosut ,,ma refer cu ace de macar 4 iar daca il vreti mai aerat cu ace mai mari ,,asa ca mine. ARE INALTIMEA DE 45 CM DAR BORDURILE DE JOS SE RASUCESC SI RAMANE IN 40 DE CM . mODELUL se lucreaza 1 fata 1 dos,pe ambele parti cu diferenta ca ochiurile pe fata nu le lucram normal ca de obicei ci bagam acul dedesupt de ochiul lucrat,atasaz un video sa se vada . Ochiurile pe dos se lucreaza normal pe dos pe ambele parti . aTENTIE LA OCHIURILE DE MARGINE daca le lucram normal o sa iasa mai lungi marginile ca restul lucrului asa ca eu am facut ca in video .  este foarte usor ,,daca nu intelegi mai intreabama. http://s1139.photobucket.com/albums/n547/gabyta37/lucru%20de%20mana/
Multumesc. |
|
|