Nivel: Senior
Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| "Burlan" - asa-i ziceam si eu cand eram mica! Ce-am mai urlat la mama pana mi-a cumparat, si apoi l-am pierdut ca aiurita Stiti ce am suferit??? Era crem cu maro si in fata se rasucea un pic...Tinea si bine de cald... |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Se pare ca burlanul a starnit multe amintiri din copilarie .Eu nu am avut asa ceva . |
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Haha , nu stiam de burlan, eu asa-l stiu de capison.Dar stiu ca era foarte comod, era adunat sub barbie cam mult ca asa se faceau atunci fara pretentii.O s aincerc niste randuri scurte in zona gatului sa vedem poate mai scap de aglomeratia de sub barbie . |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/30/2007 Mesaje: 139
| eu cred ca lucrezi pur si simplu un dreptunghi cat vrei de lat pt ca il vei indoi, si cusut pe o latura. exact k un burlan |
|
| irish05 wrote:eu cred ca lucrezi pur si simplu un dreptunghi cat vrei de lat pt ca il vei indoi, si cusut pe o latura. exact k un burlan
Irish ,esti un geniu Asa cu dreptunghiul cusut am mai multa libertate, eventual pun doi nasturi sub barbie pe care sa-i desfac la nevoie .mersi  |
|
| :018: thanks :) ca si eu vreau sa-mi fac dar deocamdata sunt la capitolul sosetute !. ma bucur ca ti-am fost de folos |
|
| Uite ca iar am ajuns la nevoia de burlan sau capison cum il stiu eu.Mi-am batut capul astea 3 zile cum sa-l croiesc sa cada cat mai bine si am produs piesa geniala din imagine Fotomodelul e pus la zid Una peste alta ,a iesit bine ,cred ca un burlan nitel croit se aseaza mai bine decat unul din tub simplu.Vine bine la maneca scurta ,nu?

Si aici doua care imi plac mult si o sa le fac in iarna asta
t-mihaela attached the following image(s):

|
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Miha absolut superb! |
|

Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Mihaela ,superb si iti sta de minune !Fugi cu el la concursul de burlane ! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Mihaela imi place cum ti-a iesit!!! foarte fain,sa il porti cu drag! |
|
| t-mihaela wrote:Irish ,esti un geniu  Asa cu dreptunghiul cusut am mai multa libertate, eventual pun doi nasturi sub barbie pe care sa-i desfac la nevoie .mersi 
multumesc mult miha si eu mi-am lucrat anul trecut unul, tocmai pt ca nu suport caciuli dar am zis ca daca o fi si o fi , 'burlanu' e tare bun!
spor la lucru. |
|
| mariana71 wrote: !Fugi cu el la concursul de burlane  !
Acolo trebuie crosetat .
Multumesc fetelor.Burlanul e cum e dar firul asta imi place mult,e lana 100% si are valoare sentimentala ca-i trimis de cumnata-mea din Iran |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Mihaela,e superb! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Mihaela, tare frumos burlanul. Caut si eu modele pentru unul insa din pacate nu am gasit nimic. Imi trebuie si cu explicatie ca eu nu stius a il fac din ochi . Felicitari! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Mihaela! |
|
|