Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Fetelor, capisonul stiu eu ca e o kestie de pus pe cap ca un tub ,aveam cand eram adolescenta si acum tare bine mi-ar prinde unul ca nu suport caciuli.Am dat cautare pe net dar n-am gasit daca voi gasiti ceva sa puneti aici modele .TRe sa-mi fac unul neaparat ca nici de cumparat n-am vazut . |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/22/2009 Mesaje: 1639
| te referi la bentita?ca nu stiu la ce te referi mihaela.si eu nu suport caciula si am facut uite aici.scuze ca cea care prezinta nu e asa reusita RuxandraS attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 10/22/2009 Mesaje: 1639
| credca stiu,te referi la gulerele alea care le purtam si pe cap?dacu forama tubulara.stiu la ce te referi,cred. |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| E asa ceva nu?
|
|
| Raly, nu e asa ca caciula de cosmonaut,e un tub ,il ridici pe cap cand e frig.Dar nu stiu cum se face ca tre sa cresti pe undeva sa stea ca lumea .Cand e lasat e ca un guler, cand il ridici pe cap te acopera ca o gluga. |
|
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Mi-ar place si mie un capison asa cum il descri,Mihaela
Am gasit ceva care seamana putin...mai caut ingerash attached the following image(s):
|
|
| Am mai gasit ceva,poate asta este Schema nu am gasit ingerash attached the following image(s):
|
|
| inger7 wrote:Am mai gasit ceva,poate asta este Schema nu am gasit Da asta e, vad ca se pliaza sub barbie cred ca e un tub simplu fara cresteri.Eu as vrea sa fac cumva sa am mai putina aglomeratie sub barbie .Am incercat unul in miniatura pentru o papusa si a iesit ca naiba |
|
Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| Ei Mihaela...timpuri trecute...:018: parca burlan ii spunea pe vremea mea... Pupici! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/30/2009 Mesaje: 585
| mihaela si io tot burlan stiam k ii spune, pe vremea cind eram mai mik ... oricum se lucreaza drept fara scazaturi... din cite imi aduc eu bine aminte cum se lucreaza |
|
| t-mihaela wrote:Da asta e, vad ca se pliaza sub barbie cred ca e un tub simplu fara cresteri.Eu as vrea sa fac cumva sa am mai putina aglomeratie sub barbie .Am incercat unul in miniatura pentru o papusa si a iesit ca naiba
Uite alta varianta,poate reusesti ingerash attached the following image(s):
|
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Ce interesante si frumoase! |
|
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Da fetelor.... Burlan ii spunea... Ce vremuri.... Cine avea burlan era la moda.... |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/1/2009 Mesaje: 797
| Si mie imi place acela care se pliaza sub gat Mai e unul alb mai sus cu care cred ca nu m-as mai vaita ca mie frig dar ar striga copii dupa mine spiderman(ca spiderwomen nu cred ca e) |
|
Inregistrat: 2/3/2008 Mesaje: 1467
| Si eu am avut burlan - mi l-am facut singura in clasa a 7-a. Il lucrasem drept dar era cam gros sub barbie. |
|
|