Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17965
| Un exemplu de cap de copil. Ce ziceti, se baga cineva sa incerce ?
Dar un portret al bebelusului vostru? AdrianaC attached the following image(s):

|
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Eu nu ma pricep la desenat, dar va pot da de lucru Kiki attached the following image(s):

|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Venim si noi cu cateva "capete":

|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/25/2006 Mesaje: 995
| mai fetelor dar o " tema mai usoara" nu se poate? asa o floare , sau vas cu flori...... |
|

| Pai, eu am inteles ca sa postam poze cu capete de copil, nu sa le desenam noi ... |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/27/2006 Mesaje: 1307
| Adriana, Kiki, noroc cu voi ca asa mai pun si eu mana pe desen... Dar, vorba lui Lori, o tema mai usoara nu se poate? Ca sa mai vina si alte fete in club... Stele, nu-i rau ca l-ai postat pe Matei, ca poate ne riscam sa-l desenam...
Mai incolo ma pun pe desenat! |
|

| Vesna wrote:[ Stele, nu-i rau ca l-ai postat pe Matei, ca poate ne riscam sa-l desenam...
Asa ma gandeam si eu, in ultima instanta, ca nah, daca-s tuta , acum ce sa fac, n-am inteles eu bine:@: ! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Pentru ca nu am mai desenat de mult timp m-am gandit astazi sa fac o schita, un portret de copil.

|
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Bravo! Seamana cu Alex de Monique, parca, nu? Ar fi interesant un concurs pe tema asta: ne inscriem si primim un nume de copilas pe care sa-l desenam. La urma ghicim al cui este! |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Leut, desenatul mai treaca mearga, dar asta cu ghicitul va fi bestiala! |
|

| Hai sa va arat ce a desenat azi sotul meu...
Originalul...

si copia, inca neterminata!

|
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Suuuuuuper! Are talent, mai! |
|

| Multumesc,Leut!Asa i-am spus si eu! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Mai, mai, cu ce talent stai in casa...ba mobila, ba desen, ba altele! O comoara la casa omului! E talentat! Felicitari, Manu! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Da are si inca foarte mult , astazi eu si cu Marius il asteptam pe Manu la o cafea ....si am tot asteptat... si am asteptat .. .cind in cele din urma apare si domnul Manu cu printesa Sara ...si care credeti ca era motivul intirzierii ....chiar opera de mai sus . Motivatia a fost ca tocmai a venit inspiratia si nu putea pleca de acasa ca se supara aceasta "inspiratie"si pleca tai-tai. Aaa era sa uit Manu... |
|
|
|