Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/10/2009 Mesaje: 351
| Uf, de i-ar vedea pisica
Ne cunoaste-o lume-ntreaga, Noi suntem taraful Kitz, jucausi si buni de saga suntem cantareti vestiti...
Kitz, Kitz, kitz, N-avem frica de pisici Kitz, Kitz, Kitz, Cand nu sunt aici.
Cu o cobza si-o vioara, Cu un nai si-un contrabas, Dam concerte-n seri de vara Si cantam asa pe nas.
Kitz, Kitz, kitz, N-avem frica de pisici Kitz, Kitz, Kitz, Cand nu sunt aici. |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/10/2009 Mesaje: 351
| Un iepuras poznas
Un iepuras poznas Se plimbase prin oras A umblat si a colindat Drumurile-n lung si-n lat Drumurile-n lung si-n lat
Iar cand a obosit S-a oprit si s-a gandit Pana-n deal e drumul lung Nici diseara nu ajung Nici diseara nu ajung
Se suie intr-un tramvai Dar la plata vai, vai, vai Iepurasul mititel N-avea nici un ban la el N-avea nici un ban la el
Noroc de-un calator Foarte binevoitor Care striga : Dragul meu Vin-o incoace, uite-un leu Vin-o incoace, uite-un leu
Dar cand a auzit De un leu s-a ingrozit Iepurasul cel fricos A strigat: Ma duc pe jos! A strigat: Ma duc pe jos! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/16/2007 Mesaje: 1610
| |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| taki wrote:Vine, vine primavara
Vine, vine primavara, Se asterne-n toata tara. Floricele pe campii, Hai sa le-adunam, copii.
 |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Am dat de niste cantece pentru copii, chiar dragute. Fetei mele ii plac mult, mult de tot! http://educatie.inmures.ro/cantece-pentru-copii-cantate-de-copii/corul-de-copii-al-gradinitei-codrisor.html Poate va place si voua :))
|
|
| am o mare rugaminte: vreau si eu melodia la "s-a dus gospodina sa ia zarzavat". A primit-o copilul la gradi si nu stie melodia. Va rog din tot sufletul. Astept cat mai repede. Va multumes mult, mult. Am vazut ca o aveti:) Adresa mea d email este: adinel@personal.ro |
|
| Sunt tot eu... adriana. Ce aiurita sunt. Am uitat parola cu care m-am inscris prima data si acum a trebuit sa fac un alt acont. Voiam sa insist cu rugamintea aceasta catre voi. Va rog din suflet sa imi trimiteti si mie melodia aceasta cu supa de zarzavaturi ca mi-a iesit prin cap de cand o caut... deja ma doare capul. va rog mult, chiar daca sunt noua pe forum, cititi acest mesaj, mai mult rugaminte... multumesc din suflet. |
|
| am gasit-o ... sunt asa de fericita...adica mi-a trimis-o o fata sufletista de pe un alt forum... ce fericita sunt... |
|
|